¨οσον αφορά το σποιλερ της ζελατίνας είναι εξαιρετικής ποιότητας (μάλλον πολυκαρμπονάτ) αλλά αν πιάνουν τα χέρια σας μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε στην βάση του οποιοδήποτε σχήμα θα σας βόλευε αγοράζοντας ένα κομμάτι πολυκαρμπονάτ από το εμπόριο και διαμορφώνοντας το.
Προτίμησα αυτό με την βάση χωρίς κλειδαριά για να μη μου κλείνει το οπτικό πεδίο, πάντως ενοχλεί ακόμα αλλά όχι πολύ.
Ωστόσο νομίζω ότι η λύση που δείχνω στην φωτο με τα ανοξείδωτα λαμάκια και με μια custom made ζελατίνα (πάντα για όσους πιάνουν τα χέρια τους) είναι η καλύτερη
![]()
Μια διευκρίνηση για τον DAZ που είναι ψηλός:
1) η ζελατίνα που έχω είναι η ψηλή και πάνω σ' αυτήν έβαλα το σποιλεράκι
2) Αν ξέρεις Ιταλικά υπάρχει αυτός ο Ιταλός επίσης στο ύψος σου
http://massimomiraglia.blogspot.com/ που είναι πολύ ψαγμένος και έχει κάνει το μηχανάκι σκέτη μοντα έχει και πολλές φωτο ρίξε μια ματιά αυτός βολεύτηκε με μια PUIG που έχει γύρω ένα ρέλι
αλλά εγώ δεν μπόρεσα να την βρω
Τον έχω ανακαλύψει και εγώ τον Ιταλό. Μόνα από τις φωτό και με το google translate καταλαβαίνω κάποια πράγματα.
Puig έχει o Ξύκης. www.xikis.gr
Αν αλλάξω ζελατίνα μάλλον αυτή θα βάλω αλλά κοιτάω μήπως καμιά προέκταση μπορεί να βοηθήσει.
Τελικά εσύ ποια έβαλες? Για προέκταση μιλάω. Σε μερικές φωτό φαίνεται να είναι της touratech ενώ σε κάποιες άλλες είναι διαφορετική.
Εγώ ως τώρα εκτός από της touratech που δεν μου αρέσει η βάση της έχω βρει αυτή που είναι Universal
http://shop.heroblobs.co.uk/products/aero-trim
καθώς επίσης και κάποιες που είναι για άλλα μοντέλα, τα περισσότερα της bmw, αλλά ίσως να κάνουν δουλειά. Έχω βρει και βάσεις που μπορείς να βάλεις όποιο κομμάτι θέλεις.
![]()
Sent from me using a computer.
Προσπαθώ να αποφύγω την πολύ μεγάλη ζελατίνα. Νομίζω πως μια ρυθμιζόμενη προέκταση θα με κάλυπτε αφού και χωρίς καμία μετατροπή ο αέρας χτυπάει πάνω από την ζελατίνα. Αν με μια προέκταση μπορέσω να στείλω τον αέρα λίγο πιο ψηλά και να μειώσω τον θόρυβο στο κράνος μου θα είμαι ευτυχισμένος. Το θέμα είναι πως όλα αυτά τα κοψίδια φθηνά δεν είναι και αν δεν κάνουν δουλειά είναι πεταμένα λεφτά.
Α! ξέχασα.. Οι χούφτες είναι ζούπερ. Αγρατζούνιστες σου εύχομαι.
Sent from me using a computer.
Αυτή ακριβώςΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
εσύ αυτή έχεις βάλει?
Ευχαριστώ για την ευχή σου (αγρατζούνιστες)
και επαναλαμβάνω αν μπορείς να βρεις σκέτες βάσεις που να σε βολεύουν με ένα κομμάτι plexiglass n
polycarbonate θα μπορούσες να την βγάλεις φθηνά.
Σκέφτηκα ότι αν έχουμε την βάση μπορούμε να κάνουμε σπόιλερ από χαρτόνι να δοκιμάσουμε μερικα σχέδια και μετά όποιο κάτσει καλύτερα το κάνουμε πλέξιγκλας και μας έρχεται φθνά και δοκιμασμένα.
Στη Δράμα για την κατασκευή δεν πληρώνουμε τίποτα μόνο τα υλικά
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
[B] Το θέμα είναι πως όλα αυτά τα κοψίδια φθηνά δεν είναι και αν δεν κάνουν δουλειά είναι πεταμένα λεφτά.
DAZ δεν σκεφτήκαμε το απλούστερο... όταν έρθεις στην Δράμα κάνεις μια βόλτα με την δικιά μου
και βλέπεις πως σου κάθεται η ζελατίνα ή πως θα την ήθελες οπότε μετά παίρνεις ότι σου χρειάζεται και δεν πετάς άδικα λεφτά.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο το άλλο Σ/Κ να έλθω εγώ στη Θεσ/νικη να δω τα παιδιά μου που σπουδάζουν εκεί οπότε αν μπορέσεις και εσύ συναντιόμαστε και τα λέμε.
Επειδή μαρεσαν οι χούφτες σου φίλε gelcat, μπορείς να με πείς απο πού τις αγόρασες και πόσο? Επίσης τα γράμματα burkbusters επειδή δεν με πολυ αρέσουνε πιστεύεις ότι μπορούν να αφαιρεθούνε, έχεις δοκιμάσει? είναι ανάγλυφα?
Τις πήρα από chainspeed.com 90 ? συν τα μεταφορικά.
Για το αν βγαίνουν τα γράμματα θα σου απαντήσω αργότερα.