Σελίδα 76 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2666717273747576777879808186126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.126 έως 1.140 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Αν έχεις 2 TB σε αρχεία, ταινίες, κλπ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μέσω Dropbox, Google drive, etc. Το ποιο εύκολο είναι να τα περασεις σε ένα σκληρό και μετά η να τα μεταφέρεις η να τον ενσωματώσεις στο σύστημα σου.
    Συμφωνώ!
    Γιατι να βασιστείς σε εξωτερική υπηρεσία ιντερνετ, να συμφορίζεις το δύκτυο, να είσαι ευάλωτος στην επίθεση του κάθε μακακα, και να είσαι εξαρτημένος από τα χούγια κάθε άγνωστης επιχείρησης; Χωριά οτι μέσω διαδύκτιου τρώς χρόνο τσάμπα.

Η υπόθεση μπακαπ είναι εντελώς ξέχωρη από την υπόθεση «ιντερνετ». Θα σου πρότεινα να κάνεις μπακάπ τοπικά με ένα απο τα πάμπολλα εξαιρετικά προγράματα μπακάπ/συμπύκνωσης, και μετά, αν ακόμα θες σώνει και καλά να το φυλάς αλλού, ανέβασε το παραγώμενο αρχείο και σε εξωτερκή υπηρεσία. Ίσως να σε συμφέρει να το «καψεις» σε κανα DVD αν σε ενδιαφέρει να υπάρχει μόνιμα.
    Tο θεωρώ τεράστιο λάθος να εθιζόμαστε σε εξωτερικές υπηρεσίες σε βαθμό που να μην ξέρουμε πια τι ακριβώς κάνουμε.

Αν είσαι σε θέση να πεις δυο πράγματα ακόμα για την φύση αυτού του μπακάπ - είναι incremental, περιέχει ευαίσθητα δεδομένα που να θέλουν κρυπτογράφηση, γίνεται συχνά ή μια στις τόσες, κλπ, κλπ - είμαι σίγουρος οτι τα παιδιά θα σου προτείνουν ακριβώς ποιο προγραμα είναι το πιο κατάλληλο.
    Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 06/03/2017 στις 19:16.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Θέλει ακόμα δουλειά από τον provider (repatch τα μαύρα καλώδια που είναι RJ11) αλλά τουλάχιστον έγινε λίγο πιο ανθρώπινο.

Y.Γ.: Η velcro της Panduit θαυματουργή.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image1.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	103,8 KB 
ID:	379457

Κουλό μέλος
    Εεεε, μ' αυτά τα mac/iphone, όλο ξαπλωμένες φωτό βάζεις!!

Τα switch είναι 2960 και 500 series;

Nice job!
    ​The journey is the reward!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Θέλει ακόμα δουλειά από τον provider (repatch τα μαύρα καλώδια που είναι RJ11) αλλά τουλάχιστον έγινε λίγο πιο ανθρώπινο.

well done. Εύγε νέε μου!!

ΥΓ
    Αν δοκιμάσεις 3Μ θα την ερωτευτείς.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ξέρω ήδη την απάντηση μέσα μου αλλά λέμε τώρα...

Λα καταστασιόν τρε απελπιστίκ: Μοτορολα MotoG 3rd gen 8GB. Καρτούλα SANDISK 32GB, γκρί κόκκινη "Ultra HC1 class10" γιατί δεν έχει χώρο ούτε για ζήτω το τηλέφωνο. Αν θυμάμαι καλά, πάνω κάτω ένα 10ευρο είχε.

Μερικές φορές τρώει σκαλώματα και χάνει αρχεία... Αυτή τη φορά σκάλωσε όταν έβγαζα τις φωτό της Φολόης, νομίζω μερικές χάθηκαν, ευτυχώς όχι όλες. Ναι ξέρω τα είπαμε, τις άλλες φορές με ένα φορμάτ έστρωνε και μετά λίγο καιρό τα ίδια... Ε αυτή τη φορά το φορμάτ πήρε 24 ώρες Και λέω το απόλυτο τεστ να γράψω 30GB δεδομένα να δω τι γίνεται:

Όνομα:	Clipboard033.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	28,4 KB 
ID:	379460

Το οποίο είναι αστείο φυσικά... Γιατί από τις 8 το πρωί γράφει Οπότε δοκιμάζω να την πάω στο μαγαζί που την αγόρασα μήπως και παίξει εγγύηση και την αλλάξουν ή πετάω τα λίγα ευρώ που είχε στα σκουπίδια και παίρνω μιά άλλη;

προτάσεις για την επόμενη;

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    προτάσεις για την επόμενη;
    Κινητό με μεγαλυτερη εσωτερική μνήμη :P

Ακου 8gb

μαστορα στην δομημένη αξίζει να χτενίσεις τα καλώδια με αυτό.

Όνομα:	4965172.jpg 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	10,2 KB 
ID:	379462
    Και αν δεν λυπηθείς και τα Velcro θα το κάνεις έργο τέχνης. Αξίζει τα λεφτά του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Κινητό με μεγαλυτερη εσωτερική μνήμη :P

Ακου 8gb
    8 και ένα (1) ραμ. Με pure android 5.1.1 και ενώ έχει βγει το 6 το σκέφτομαι να το βάλω ή όχι (όποιος καεί με αναβάθμιση...) γιατί δουλεύει μιά χαρά.
    ίσως άξιζε τότε να δώσω ένα 20ρικο ακόμα να πάρω το 16/2 αλλά τέλος πάντων... Αδιάβροχο τηλέφωνο ήθελα, πήρα. Και βγήκε καλύτερο από ότι περίμενα για 120 ευρώ. Και δεν ξαναπαίρνω "συμβατικό" τηλέφωνο, μόνο αδιάβροχα από εδώ και πέρα και δεν το πήρα καν για τηλέφωνο, για GPS το πήρα αλλά μου άρεσε πιο πολύ από το LG G2 και τελικά κατέληξε κύρια συσκευή.

Πάντως και το LG G2 που είχε 16 εσωτερική προφανώς και ήταν/είναι ακόμα "άνετο" στην χρήση αλλά γέμιζε "εύκολα" σε φάση διακοπές κλπ και πρέπει να κουβαλάς το OTG στικάκι και και και.

Καμμιά αξιόπιστη κάρτα, ξερ'ς παλικάρι μ';

@μακθάνατε το εργόχειρο πολύ καλό, με είχε πιάσει απελπισία με το στραβοχυμένο σπαγκέτι που είχες ποστάρει.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Καμμιά αξιόπιστη κάρτα, ξερ'ς παλικάρι μ';
    Δεν έχω χρειαστεί κάρτα μέχρι τώρα σε κινητό, αλλά όπου ειχα χρειαστεί δουλευα και εγώ με sandisk

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borbos Προβολή μηνύματος
    μαστορα στην δομημένη αξίζει να χτενίσεις τα καλώδια με αυτό.

Όνομα:	4965172.jpg 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	10,2 KB 
ID:	379462
    Και αν δεν λυπηθείς και τα Velcro θα το κάνεις έργο τέχνης. Αξίζει τα λεφτά του.
    Το οποίο θα έρθει ο επόμενος άμπαλος από την τάδε εταιρία που συνεργάζεται με την δική σου και θα το κάνει μ@νι καλλιγραφίας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Το οποίο θα έρθει ο επόμενος άμπαλος από την τάδε εταιρία που συνεργάζεται με την δική σου και θα το κάνει μ@νι καλλιγραφίας.
    Δεν εχεις αδικο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Δεν έχει τέτοια εδώ (τουτέστιν ελληνικό γραφείο, internet cafe, τράπεζες κλπ). Εκεί μέσα μπαίνει μόνο τεχνικός δικός μου και ο manager του branch. Ουδείς άλλος χωρίς έγκριση. Και στην Ελλάδα ρε πούστη μου αυτό που βάζαν 100 άτομα χέρι και ο ένας σιχτίριζε τον άλλον μεγάλη μιζέρια. Όχι ότι δεν το χω κάνει και εγώ όταν φυσικά με ελάχιστα λεφτά περίμεναν να μαζέψω τα ασυμάζευτα.

Στο δια ταύτα:

@Borbos: Αν είχα χρόνο θα το έκανα αλλά έχω να πάω άλλα δυο ταξίδια στα καπάκια και ήταν κομάντο η αποστολή (25 ώρες σύνολο το ΣΚ). Γενικά παντού βάζω Panduit γιατί το μόνο μειονέκτημα της τιμής το ξεπερνάω με έκπτωση που έχουμε

@Vaska: Δεν την έχω δουλέψει τη 3M αλλά είναι κορυφαία εταιρεία. Σε Data cabling όμως η Panduit είναι ταβάνι οπότε δεν νομίζω να είναι ανταγωνιστικό αυτό της 3M. Αλλά λινκ δεν έβαλες.

Η αλήθεια είναι ότι είναι καλή η panduit, αλλά το έχει ψιλοκαβαλησει το καλάμι ιδιαίτερα με τα παρελκόμενα της. Και αν την πάρει και τηλ να σου κάνει και πιστοποίηση πρέπει κατά την εγκατάσταση να έχεις χρησιμοποιήσει και τα δικά της εργαλεία…
    ότι να ναι…

@Vaska: Δεν την έχω δουλέψει τη 3M αλλά είναι κορυφαία εταιρεία. Σε Data cabling όμως η Panduit είναι ταβάνι οπότε δεν νομίζω να είναι ανταγωνιστικό αυτό της 3M. Αλλά λινκ δεν έβαλες.
    έχει μπόλικο πράμα να χαζέψεις
    http://www.3m.com/3M/en_US/company-u...97&rt=r3#Nao48
    προς το τέλος του καταλόγου είναι αυτά που σε ενδιαφέρουν
    επίσης έχει διάφορα καλούδια όπως λιπαντικά για όποιους ασχολούνται με αντικαταστάσεις καλωδίων ή στήνουν δομημένη
    http://solutions.3m.com/wps/portal/3...her/CableMgmt/ αυτό όμως που έχω λατρέψει είναι η ταινία βινυλίου (στην αγορά την λένε "λαστιχοταινία"). Έχει άπειρες εφαρμογές και το σημαντικότερο δεν έχει κόλλα να λερώνει τα καλώδια, εφαρμόζεται εύκολα - αρκεί λίγη πίεση στο δέσιμο και είναι σταθερότατη, κάνει στεγανοποίηση και είναι και μονωτική. Θυμάμαι έδενα καλώδια δικτύου πάνω σe κυματοδηγό Heliax, για αρκετά μέτρα κι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες. 8 χρόνια μετά έγινε επιθεώρηση για αλλαγή καλωδίων αλλά τα καλώδια ήταν σαν καινούρια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borbos Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια είναι ότι είναι καλή η panduit, αλλά το έχει ψιλοκαβαλησει το καλάμι ιδιαίτερα με τα παρελκόμενα της. Και αν την πάρει και τηλ να σου κάνει και πιστοποίηση πρέπει κατά την εγκατάσταση να έχεις χρησιμοποιήσει και τα δικά της εργαλεία…
    ότι να ναι…
    Ντάξει όλες οι εταιρείες που σε τέτοιο χώρο γίνονται στάνταρ που λέμε έτσι λειτουργούνε.

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο