θα ήθελες να μας εξηγήσεις ποιός είναι ο σκοπός των ΜΑΤ?Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
εχε υποψιν σου ομως οτι ταΜΑΤ δεν ειναι ο σκοπος τους να συλλανβανουν εκτος και αν αυτο ειναι απαρετητο!!!
![]()
θα ήθελες να μας εξηγήσεις ποιός είναι ο σκοπός των ΜΑΤ?Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
εχε υποψιν σου ομως οτι ταΜΑΤ δεν ειναι ο σκοπος τους να συλλανβανουν εκτος και αν αυτο ειναι απαρετητο!!!
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ζούμε μεγάλες στιγμές ! Μεγάλες και ραγδαίες εξελίξεις ! Το αστείο είναι οτι κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν και κάποιοι άλλοι δεν θέλουν...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ζούμε μεγάλες στιγμές ! ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
να κερδιζουν στο σκακι με μια κινηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
θα ήθελες να μας εξηγήσεις ποιός είναι ο σκοπός των ΜΑΤ?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
να κερδιζουν στο σκακι με μια κινηση.![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τώρα ή είσαι αφελής, ή άσχετος, ή κάτι άλλο που δεν θέλω να το σκεφτώ..
Κι επειδή κάποιοι από εμάς παίζει και να γνωρίζουμε διαδικασίες και πρακτικές, άστο γιατί μου θυμίζεις αναμμένο σπίρτο πάνω από κουβά με ζεστή βενζίνη...
ελπιζω να μου επιτρεπεις να εχω μια διαφορετικη αποψη απο την δικη σου και να μπορω να αμφισβητω την δικια σου οσο και αν πειστευεις οτι εισαι αυθεντια σε διαδικασιες και πρακτικες και τουλαχιστον να μην σκεπτεσε οτι οποιος εχει αντιθετη γνωμη η υποστηριζει τον πολιτσμανο [οχι τον μπατσο που ειναι καταδικαστεος απο ολους μας] και την εννομη ταξη ειναι εξολοκληρου ,αστυνομικος ,φασιστας,καρατζαφιρερ ,πρακτορας κλπ κλπ....!!!
ο καθενας μας εχει τα επιχειρηματα του και τα βιωματα του!καλο ειναι να μπορουμαι να ανταλασουμαι γνωμες χωρις βεβαιως να χαραχτηριζουμαι τον συνομιλητη μας!!!
το λεω για να προλαβω ορισμενους ,και να μην χαλασουμαι τις καρδιες μας!!!
καλαματιανος
αλλά;Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
οτι ταΜΑΤ δεν ειναι ο σκοπος τους να συλλανβανουν
εντιτ. με προλάβανε...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
το σκοπό των ματ δεν μας είπες ακόμηςΑρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
ελπιζω να μου επιτρεπεις να εχω μια διαφορετικη αποψη απο την δικη σου και να μπορω να αμφισβητω την δικια σου οσο και αν πειστευεις οτι εισαι αυθεντια σε διαδικασιες και πρακτικες και τουλαχιστον να μην σκεπτεσε οτι οποιος εχει αντιθετη γνωμη η υποστηριζει τον πολιτσμανο [οχι τον μπατσο που ειναι καταδικαστεος απο ολους μας] και την εννομη ταξη ειναι εξολοκληρου ,αστυνομικος ,φασιστας,καρατζαφιρερ ,πρακτορας κλπ κλπ....!!!
ο καθενας μας εχει τα επιχειρηματα του και τα βιωματα του!καλο ειναι να μπορουμαι να ανταλασουμαι γνωμες χωρις βεβαιως να χαραχτηριζουμαι τον συνομιλητη μας!!!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
μοναδες αποκαταστασης ταξεως....Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
αλλά;
![]()
υπαρχουν και ακολουθουν τα ΜΑΤ ομαδα αστυνομικων με πολιτικα που κανουν τις συλληψεις.
αν καθε ματατζης συνελανβανε και καθε παρανομουντα η καθε εναν απο το πληθος που διασαλεβετε η ταξη ,τοτε δεν θα τις ελεγαν ομαδα αλλασκορποχωρι....
καλαματιανος
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
Φυσικά και σου επιτρέπω να έχεις διαφορετική άποψη.
Τα ΜΑΤ (ή ΥΜΕΤ ή όπως θες) και το παρακράτος όμως δεν μου το επιτρέπει εμένα με διάφορους και διαφορετικούς τρόπους.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Μάθαμε και κάτι σήμεραΑρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
μοναδες αποκαταστασης ταξεως....
υπαρχουν και ακολουθουν τα ΜΑΤ ομαδα αστυνομικων με πολιτικα που κανουν τις συλληψεις.
αν καθε ματατζης συνελανβανε και καθε παρανομουντα η καθε εναν απο το πληθος που διασαλεβετε η ταξη ,τοτε δεν θα τις ελεγαν ομαδα αλλασκορποχωρι....
Το να είναι πάνω από έναν 4 νταμάρια με ασπίδες και ρόπαλα και να τον στέλνουν στην εντατική, το αποκαλείς εσύ τάξη;Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
μοναδες αποκαταστασης ταξεως....
Έχουν τις στολές στο καθαριστήριο να υποθέσω..Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
Ενώ τώρα είναι καλοστημένες επιχειρησιακές ομάδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
αν καθε ματατζης συνελανβανε και καθε παρανομουντα η καθε εναν απο το πληθος που διασαλεβετε η ταξη ,τοτε δεν θα τις ελεγαν ομαδα αλλασκορποχωρι....![]()
![]()
Ρε τι γράφω...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
το σκοπό των ματ δεν μας είπες ακόμης
![]()
σου ειπα ειναι αστυνομικοι που εχουν εκπεδευτει και επεμβαινουν οταν οι απλοι αστυνομικοι εχουν χασει τον ελεγχο της καταστασης και το πληθος προβαινει σε παρανομες ενεργειες η δεχονται επιθεση απο οργανωμενες ομαδες [διαδηλωτων] για να αποκαταστησουν την ηρεμια και την νομιμοτητα!!!
η εκπεδευση που λανβανουν δεν ειναι να συλλανβανουν αλλα να με διαφορους σχηματισμους ακομη και με την βια να αποκαθιστουν την ταξη!!!
τωρα αν μου βρεις μια χωρα που δεν εχει ΜΑΤ να το συζητισουμαι....
και να μου πεις οταν ξεφευγει η κατασταση ποιον προτεινεις να αναλαβει για την αποκατασταση της.....
πως?.....δεν ακουσα???
καλαματιανος
Αυτό που δεν μάθαμε είναι αν είναι κι αυτά αγανακτησμένα.. που τους έχουν στο δρόμο χωρίς υπερωρίες, με 200Ε επιδομα αδείας για το καλοκαίρι, για τις χήρες των αστυνομικών που σκοτώνονται και παίρνουν ένα φιλοδώρημα κλπ κλπ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Μάθαμε και κάτι σήμερα
Θα μΕ πεις είναι κι αυτό το καθήκον στη μέση..![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
πως?.....δεν ακουσα???
εχουν δικιο τελικα..... κουφαίνει......![]()