Γιατί τόσος καπνός στο Βατικανό...
Ο Πάπας θα βγει ή Πάολα????
Γιατί τόσος καπνός στο Βατικανό...
Ο Πάπας θα βγει ή Πάολα????
Παμπλο Μηκλασω = Ο ουμπερ ζωγραφος που τους εχει ολους χεσμενους
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Βάλε την ηλικία σου.
Πρόσθεσε 2.
Τώρα,αφαίρεσε 2.
Αυτή είναι η ηλικία σου.
Στους 2, ο ενας δωρο...
- Οι κεφτέδες σας είναι φρέσκοι;
- Of horse!
Στους 2, ο ενας δωρο...
Ρωτάει ένας μια ξανθιά σ' ένα μπαρ:
- Ο επιθετικός εδώ, ο αμυντικός εκεί, τι είναι ;;
- Οφσάιντ !
Επιστρέφει στην παρέα του ο τύπος και λέει:
- Σας το έλεγα μ@λεκες, τραβελι είναι !!
Στους 2, ο ενας δωρο...
Διαφημιστικό της Amstel...
http://www.youtube.com/watch?v=TlmQsZPnyuM
οχι οτι τρεχει κατι αλλα γιατι τα βιντεΑ δεν τα βαζετε στο αντιστοιχο θρεντακι?![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ένας δρυοκολάπτης σταματάει σε ένα κλαδί και μετά απο λίγο βλέπει ανάμεσα απο κάτι φύλλα δυο μεγάλα μάτια να τον κοιτάζουν :
- Κουκουβάγια είσαι; το ρωτάει
- Όχι, σπουργίτι!
- Τότε γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια;
- Γιατί χέζω...!!!
Στους 2, ο ενας δωρο...
Ο μπαμπάς καρχαρίας εκπαιδεύει τον γιο καρχαρία.
- Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση. Κατάλαβες; Πες τα και εσύ.
- Εεεεεε, ναι, τον βλέπουμε, σηκώνουμε πτερύγιο, 2 στροφές αριστερά, 1 δεξιά και τρώμε!
- Όχι, όχι.. πρόσεχε τα βήματα είναι σημαντικά! Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση. Κατάλαβες τώρα; Πες τα και εσύ.
- Μμμ, ναι, τον βλέπω, σηκώνω πτερύγιο, 2 στροφές δεξιά, 2 αριστερά και τον τρώμε!
- Όχι! Όχι! Προσπάθησε ξανά…
- Τον βλέπω… πλησιάζω αργά… κάνουμε… 2 στροφές προς τα δεξιά… δεν τα θυμάμαι ρε μπαμπά είναι πολλά…
- E, τι να σου πω τότε… φάτον με τα σκατά!
Στους 2, ο ενας δωρο...
- Γεια σας. Θα ήθελα τρεις ντουζίνες κατσαρίδες, δύο ποντίκια και μερικές αράχνες. - Κάνετε πειράματα; ρωτάει τον πελάτη απορημένος ο υπάλληλος. - Όχι. Μετακομίζω και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μου είπε να το αφήσω ακριβώς όπως το βρήκα
Στους 2, ο ενας δωρο...
Μια μέρα πήγε ο George Bush ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Θεό και τον ρωτάει:
-Θεέ μου σε πόσα χρόνια η ΗΠΑ θα είναι η δυνατότερη χώρα στον κόσμο και θα κατακτήσει όλες τις άλλες? Απαντά ο Θεός σε 100 χρόνια. Ο George άρχισε να κλαίει. Μα γιατί κλαις Γεώργιε;
-Δεν θα ζω ως τότε...
Μετά από λίγο πάει ο Vladimir Boutin και ρωτά το Θεό:
-Σε πόσα χρόνια η Ρωσία θα είναι η δυνατότερη χώρα στον κόσμο και θα κατακτήσει όλες τις άλλες? Σε 200 χρόνια. Ο Vladimir άρχισε να κλαίει, μα γιατί κλαις Βλαδίμηρε?
-Δεν θα ζω ως τότε...
Ακολούθως πάει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στο Θεό και τον ρωτά:
-Σε πόσα χρόνια η Ελλάδα θα είναι η δυνατότερη χωρά στο κόσμο και θα κατακτήσει όλες τις άλλες; Ο Θεός άρχισε να κλαίει, Μα γιατί κλαις Θεέ μου?
AFTER DARK...........
η πεθερα απευθυνεται στην νυφη...
-Το παιδι δεν μοιαζει στον γιο μου !!!!
για να απαντησει η νυφη...
-Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ????
Μ...Ι ΕΧΩ...ΟΧΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ !!!