Σελίδα 76 από 117 ΠρώτοΠρώτο ... 2666717273747576777879808186 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.126 έως 1.140 από 1747

Θέμα: Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Αντικείμενο ασφάλισης: Ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων/επιβαινόντων. Η ασφάλιση αστικής ευθύνης αφορά στην ικανοποίηση νόμιμων απαιτήσεων τρίτων κατά του ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ, από ζημίες που προξένησε από την κυκλοφορία του οχήματος. Ασφαλιζόμενο πρόσωπο είναι ο κύριος, ο κάτοχος και ο κάθε οδηγός του οχήματος (εξαίρεση εκείνου που ανέλαβε την οδήγηση του οχήματος ύστερα από κλοπή ή βία).

Ελπίζω αυτό να λύνει απορίες για οχήματα, οδηγούς, προηγμένες χώρες και μαύρους κατοίκους εκτός αφρικανικής ηπείρου...
    ναι αυτο δεν μας λεει γιατι δεν μπορουμε να έχουμε την ενναλακτικη να ασφαλίσουμε τον εαυτό μας για κάθε όχημα. δηλαδη 200 ευρω το χρόνο για ολα τα ιχ και 100 ευρω το χρόνο για καθε δικυκλο κτλ...
    προφανώς μια οικογενια με 1 αμαξι και 4 οδηγους την συμφερει αλλα εμενα που ειμαι ενας οδηγος για 5-6 οχηματα δεν με συμφερει. θα μου πεις ποιος νοιαζεται??

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    ναι αυτο δεν μας λεει γιατι δεν μπορουμε να έχουμε την ενναλακτικη να ασφαλίσουμε τον εαυτό μας για κάθε όχημα. δηλαδη 200 ευρω το χρόνο για ολα τα ιχ και 100 ευρω το χρόνο για καθε δικυκλο κτλ...
    προφανώς μια οικογενια με 1 αμαξι και 4 οδηγους την συμφερει αλλα εμενα που ειμαι ενας οδηγος για 5-6 οχηματα δεν με συμφερει. θα μου πεις ποιος νοιαζεται??
    Κατά την ίδια λογική εάν εσύ είσαι ιδιοκτήτης 5-6 ακινήτων θα έπρεπε η ασφαλιστική να ασφαλίζει τον ιδιοκτήτη και όχι το ακίνητο...

Παλαιό μέλος
    αν τα ακινητα ασφαλίζονταν μονο για το χρονικο διαστημα που εισαι εσυ μεσα σε αυτα ναι. αλλα δεν ειναι ετσι. ενα οχημα μπορεις να οδηγεις καθε φορα.

ειναι κλασσικο προβλημα των συλλεκτων οχηματων. επισης των μαγαζιων που δεν μπορουν να σου δωσουν το μηχανακι για βολτα η ελεγχο. αν εισαι ασφαλισμένος ομως για οτιδηποτε θα μπορουσαν. ολα εχουν μια τιμη. απλα δεν εχουν ασχοληθει ακομη.

αν τα ακινητα ασφαλίζονταν μονο για το χρονικο διαστημα που εισαι εσυ μεσα σε αυτα ναι. αλλα δεν ειναι ετσι. ενα οχημα μπορεις να οδηγεις καθε φορα.

ειναι κλασσικο προβλημα των συλλεκτων οχηματων. επισης των μαγαζιων που δεν μπορουν να σου δωσουν το μηχανακι για βολτα η ελεγχο. αν εισαι ασφαλισμένος ομως για οτιδηποτε θα μπορουσαν. ολα εχουν μια τιμη. απλα δεν εχουν ασχοληθει ακομη.
    Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κατανόηση τι ασφαλίζουμε και για ποιον λόγο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Κατά την ίδια λογική εάν εσύ είσαι ιδιοκτήτης 5-6 ακινήτων θα έπρεπε η ασφαλιστική να ασφαλίζει τον ιδιοκτήτη και όχι το ακίνητο...
    Βγες από το καστρακι σου που λέγετε Ελλάδα και δες και άλλες χώρες. Η Ελβετία πχ ασφαλιζει τον οδηγό. Αλλά εκεί δεν είναι Ευρώπη θα μου πεις. Δεν ξέρουν
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος
    Το ίδιο και Αγγλία, ο οδηγός ασφαλίζειται ,αν δώσεις σε κάποιον άλλον με δίπλωμα να οδηγηση το αμάξι σου και δεν τον έχεις προσθέσει στην ασφάλεια σε περίπτωση που ο άλλος έχει ατύχημα πληρώνει από την τσέπη του....και ίσως και φυλακη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Βγες από το καστρακι σου που λέγετε Ελλάδα και δες και άλλες χώρες. Η Ελβετία πχ ασφαλιζει τον οδηγό. Αλλά εκεί δεν είναι Ευρώπη θα μου πεις. Δεν ξέρουν
    ΟΚ...στην Ελλάδα λοιπόν η ασφάλιση λειτουργεί διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο για κάποιον μυστήριο λόγο...

Παλαιό μέλος
    Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κατανόηση τι ασφαλίζουμε και για ποιον λόγο...
    ολα τα ακινητα ασφαλιζονται για φθορες απο τη φυση και τους ανθρωπους. τα οχηματα θα μπορουσαν να εχουν ενα ποσο για αυτες τις παθητικες ζημιες αλλα το υπολοιπο ποσο επρεπε να πηγαινει στον χειριστη. ενα αμαξι μονο του δεν προκαλει τιποτα. εγω που το οδηγαω πρεπει να ειμαι ο ασφαλισμένος. γιατι να αυξανονται τα ασφαλιστρα ενος οχηματος που κανει ατυχηματα? τι φταιει? τι φταιω εγω που ο αδερφος μου το πηρε νυχτα το διπλωμα? δεν λεω να αλλαξει το συστημα αλλα να προσθεθει αυτη η δυνατοτητα ωστε να μπορω να κανω ας πουμε συλλογη απο παλια αυτοκινητα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    ΟΚ...στην Ελλάδα λοιπόν η ασφάλιση λειτουργεί διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο για κάποιον μυστήριο λόγο...
    Δεν λειτουργεί διαφορετικά . Δεν λειτουργεί καθόλου. Αν λειτουργούσε θα ήταν όλοι ασφαλισμένοι και αυτό το θρεντ δεν θα υπήρχε
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Δεν λειτουργεί διαφορετικά . Δεν λειτουργεί καθόλου. Αν λειτουργούσε θα ήταν όλοι ασφαλισμένοι και αυτό το θρεντ δεν θα υπήρχε
    Κάπου χωλαίνει η συλλογιστική... Εγώ έχω όλα τα οχήματά μου ασφαλισμένα, ο γείτονάς μου δεν τα έχει. Εγώ έχω το ακίνητό μου ασφαλισμένο, ο γείτονάς μου δεν το έχει. Ίδια ασφαλιστική αγορά, διαφορετική ασφαλιστική νοοτροπία. Άρα σίγουρα δεν φταίει η ασφαλιστική αγορά...

Πριν κατι μερες μου χτυπησε το αμαξι ενα μπαρμπας,ενω ηταν παρκαρισμενο,στον πισω προφ/κτηρα με εμφανη ζημια
    Περιεργως ηταν ασφαλισμενος.
    Και ερχεται σημερα ο πραγματογνωμον και μου λεει θα φτιαξουμε τη μιση προφ/κτηρα...
    Δεν φερθηκα καθολου ευγενικα ομως και θα τη φτιαξουμε ολη οπως πρεπει
    Πιο μαλακας πεθαινεις

Αυτο συμβαινει σε προηγμένες χώρες. Εμείς είμαστε η μόνη αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους

Προσβαλεις την Ν.Αφρικη φιλε. Εχει και αυτη λευκους. Κλεισμενους μεσα σε τειχη
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Νομίζω η ασφάλεια θα επρεπε να είναι ΜΙΑ για το κάθε ανθρωπο (αναλογα ηλικια , διπλωματα οδηγησης , ιδιοκτητης ακινητων-οχηματων)
    Δηλαδη τρακαρει (ασχετα με τι αμαξι ειναι) αποζημιωνει η εταιρια, παει νοσοκομιο για εξετασεις, περνει φωτια το σπιτι του...κτλ
    aleaxzafeir

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Δύσκολα αυτά που ζητάς!!!!
    Εδώ δεν ισχύουν τ'αυτονόητα,στις πρωτοτυπίες θα πάμε;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Δεν ξερω αν θα λειτουργησει το κολπακι και ποτε παντως εγω ειχα κανει οριστικη διαγραφη(μηχανολογικο)μια μοτο το καλοκαιρι του 2014 και ρωταγα μηνα παρα μηνα στην εφορια αν φαινεται ακομα στο ονομα/αφμ μου και τελικα με τα απο 9 ΜΗΝΕΣ φανηκε στο συστημα της εφοριας οτι εγινε διαγραφη μεχρι τοτε εγραφε οτι ειναι σε ΚΙΝΗΣΗ!!!!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Ανασφάλιστα οχήματα
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2013, 02:28
  2. Ανασφαλιστα οχηματα
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 08:53
  3. Link για ανακληθέντα οχήματα παντός τύπου και κατασκευαστή.
    από Gandalf dr685sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2012, 18:12
  4. 1,5 εκατομυριο ανασφαλιστα οχηματα.
    από zephyr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 12:53
  5. Οχήματα για όλα τα γούστα....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 02:44

Κανόνες δημοσιεύσεων