Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Συνημμένο 345423
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL Viva Italia 2015 Σικελία 2016
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Δε λες ρε πάλι καλα που δεν έχουνε κάνει και μετάφραση! Κάπου κάποτε - Σιδηρά Κυρία 1. Η μοναξιά του μαραθωνοδρόμου 2. Ξένος μές στην ξενιτιά 3. Ξανανταμώσαμε 4. Ο Μεγαλεξαντρος
Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Δε λες ρε πάλι καλα που δεν έχουνε κάνει και μετάφραση! Κάπου κάποτε - Σιδηρά Κυρία 1. Η μοναξιά του μαραθωνοδρόμου 2. Ξένος μές στην ξενιτιά 3. Ξανανταμώσαμε 4. Ο Μεγαλεξαντρος Και bonus track ο νυχτοκρόλης......
Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)
Και είχαμε αγοράσει το βινύλιο τότε...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Δε λες ρε πάλι καλα που δεν έχουνε κάνει και μετάφραση! Κάπου κάποτε - Σιδηρά Κυρία ....... 4. Ο Μεγαλεξαντρος O Eλληνας ή ο σκοπιανος;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes O Eλληνας ή ο σκοπιανος; Ο Μακεδονας. Διαλεγεις και παιρνεις.
O Μεγαλέκος δεν είχε φτάσει μέχρι τις Ινδίες? Οπότε όλες οι Χώρες στη μέση Ανατολη έχουν Ελληνικό αίμα σωστα Παϊπ σμόκερ?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Ο Μακεδονας. Διαλεγεις και παιρνεις. απο την μπιτολα ή απο την αμφιπολη;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse O Μεγαλέκος δεν είχε φτάσει μέχρι τις Ινδίες? Οπότε όλες οι Χώρες στη μέση Ανατολη έχουν Ελληνικό αίμα σωστα Παϊπ σμόκερ? Ειχαμε και δυνατο σπερμα. Ενας πηδαγε, τρεις γκαστρωνε. Και σπερμα, και αιμα, και τιμη, και .....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes απο την μπιτολα ή απο την αμφιπολη; Εσυ διαλεγεις ειπαμε. Εμενα ρωτας? Μεσα στο καρπουζι ειμαι για να ξερω αμα σου βγει μαπα?
Παναγιώτη παρακαλώ ας μη σπαμάρουμε με άσχετα πράγματα το θρεντ :P Eπιτέλους με δεχτήκανε στην ομάδα τους μου αρέσει και η δεκαοχτούρα που έχει το μήνυμα...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Εσυ διαλεγεις ειπαμε. Εμενα ρωτας? Μεσα στο καρπουζι ειμαι για να ξερω αμα σου βγει μαπα? Εσυ το εβαλες, εγω να διαλεξω; τι ειναι αυτο... μαζι τα φαγαμε αλλα παγκαλο ή συλλογικη ευθυνη στις μ@κ@κιες των 3ων;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Εσυ το εβαλες, εγω να διαλεξω; Εγω το εβαλα, ναι. Εχω την ΕΜΙ και ειμαι κι ο κρυφος στιχουργος/συνθετης των Iron Maiden.