Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive προγραμματισμένο ΜΕΓΑΛΟ ταξίδι προς Nordcap καλοκαίρι του 2024! Πας κι εσύ... Το γεγονός ότι σπούδασες Νομική, δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνεις ό,τι κάνει ο Νομικός...
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Πας κι εσύ... Το γεγονός ότι σπούδασες Νομική, δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνεις ό,τι κάνει ο Νομικός... να πάρω 15 μέρες εξτρά άδεια να το κάνουμε παρέα?
The Dirty Harry
Μεγάλε μου Επιστήμονα,καλοδουλεφτο. Σοφή Επιλογή Υψηλού Κήρους,θα σου αποφέρει μυριαδα Νέων Εντολέων.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tallyban Μεγάλε μου Επιστήμονα,καλοδουλεφτο. Σοφή Επιλογή Υψηλού Κήρους,θα σου αποφέρει μυριαδα Νέων Εντολέων. Είμαι οκ για την ώρα! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου όμως. Καλή συνέχεια στο να είσαι butthurt !
Τυχερακια,μια Κυριακή και το 'βγάλες το τριβαλιτσο,άμα κάτσει και δεύτερη βγήκαν οι βενζίνες για το νορτνκαπ.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kickstart για δω εισαι αλλα δεν το ξερεις ακόμα Συνημμένο 439110 Καλοτάξιδο,
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Ακραίο Btw.. 'Εχεις ήδη γίνει Mention