Σελίδα 76 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 2666717273747576777879808186 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.126 έως 1.140 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

Καλησπερα!
    Απο τα χιλιομετρα που εχεις γραψει σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα φαινεται οτι την χαιρεσαι την κουκλα!

Φωτα xenon εχω ακουσει καποια παιδια που εχουν βαλει πανω σε GSR και εχουν μεινει πολυ ευχαριστημενοι!

Για αλυσιδογραναζα τωρα....Δεν θυμαμαι ποσα δοντια εχουμε μπρος/πισω αλλα ξερω (με σιγουρια) οτι το GSR ειναι το πιο 'κοντο' στην κατηγορια!Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να το κανει ακομα πιο κοντο καποιος εκτος και αν θελει να το μετατρεψει σε σουζομηχανημα!
    Μια πολυ καλη μετατροπη θα ηταν να αλλαξει η αλυσιδα.Απο 525 που εχει πανω τωρα να βαλεις μια 520.
    Με αυτον τον τροπο επιταχυνεται το βημα της μηχανης γιατι η 520 ειναι πιο ελαφρια.Η μηχανη ρολαρει πιο ανετα αλλα χανεις λιγο σε τελικη και επισης δεν προκειται να σου κρατησει τα ιδια χιλιομετρα.Αν η 525 πχ σου βγαλει 30.000km η 520 μπορει να σου βγαλει 25.000

Δεν εχω κανει καποια τετοια αλλαγη οτι γραφω παραπανω ειναι οτι εχω ακουσει σε συζητησεις!Και γω τωρα μαθαινω!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

giorgo19 exeis dikio einai arketa konto to mhxanaki ontws (isws to pio konta ths kathgorias)
    apla phra thn idea ths koubentas k thn metefera edw wste na poume k emeis kati gia to diko mas.
    pote den ksereis ti mporeis na matheis apo tetoies koubentes

an kai kserw pws ta oria ths mhxanhs k oi dynatothtes ths einai arketa psyla den mporw na stamathsw na "fovamai" ton dromo san odostroma,prosfysh k ola ta alla sxetika me ayton.einai sana na mou leei kati mesa mou opote paw na stripsw re paidi mou oti tha fygei h oti den tha anteksi o dromos an k kserw oti ta lastixa k h mhxanh antexoun mexri k na ksysei marspieayto tha mou peis den ftiaxnete ston dromo alla sthn pista an kai akoma thewrw pws einai arketa nwris.

prolabenoume akoam gia merikes boltes prin piasoun ta krya...

a ksexasa na pw pws k egw exw balei fota xenon.sthn arxh yphrxan problhmata me thn anaklash tou fwtos etsi anagastikame na kaoume kapoia patenta me to na bgaloume ton kathrefth pou exei ap th mama mprosta ap thn lampa.eytyxws den strabwnei ap oti exw dei etsi opws einai sketh h lampa.

giorgo19 exeis piramatistei me tis anartiseis?kapoies rythmiseis isws?twra exw tis mprosta stis 3 grammes k thn pisw nomizw sto 6 to elathrio k terma deksia to ladi

Η απαντηση στο προβλημα σου ειναι μια....: ΠΙΣΤΑ!!!
    Και βεβαια καλα κανεις και εχεις αυτες τις φοβιες γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου τυχει σε στροφιλικι δημοσιου δρομου!

Με τις αναρτησεις μαν δεν εχω παιξει ακομα...Εχω ενα ψωνιο....Προτου κανω την οποιαδηποτε αλλαγη στην μηχανη θελω να ειμαι σε θεση να καταλαβω τι παραπανω μου προσφερει!Οποτε τις αναρτησεις τις εχω αφησει προς το παρον στην ακρη!

Μπαινω στο merge...

exeis apolyto dikio alla opws eipa 1on einai nwris gia pista nomizw k 2on den exw k ta lefta pou thelei

tis rythmiseis den tis ekana monos mou me voithise o texnikos sto synergeio pou to paw gia ta service tou.ton rwtisa diafora oso aploika vevaia ginotan giati einai arxh akoma k etsi tis kaname mazi.exw dei diafora an k mikrh alla aisthith.

kai kati allo.gia to mprosta freno.sto apotomo frenarisma h maneta tou mprosta oso dynato arxiko dagwma exei allo toso malakwnei sth synexeia.to xw sto 2.to ena nomizw tha nai poly apotomo sto arxiko dagwma.einai ta swlinakia thelei ypsilhs?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis24

kai kati allo.gia to mprosta freno.sto apotomo frenarisma h maneta tou mprosta oso dynato arxiko dagwma exei allo toso malakwnei sth synexeia.to xw sto 2.to ena nomizw tha nai poly apotomo sto arxiko dagwma.einai ta swlinakia thelei ypsilhs?

Το μπροστινο φρενο,προσωπικα μου φαινεται μια χαρα!ΜΕ αρχικο δαγκωμα αλλα και προοδευτικοτητα μετα.
    Αυτη η αισθηση που εχεις δεν ειναι σωληνακια υψηλης.Τα σωληνακια θα τα βαλεις αν θελεις να μην "κουραζονται" (και αρα να εχεις μικροτερη επιβρανδυτικη ισχυ) απο συνεχομενη χρηση.
    Αν θες μεγαλυτερο αρχικο δαγκωμα,καλυτερη προοδευτικοτητα κλπ πρεπει να παιξεις με τα τακακια!

Μπαινω στο merge...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    εχω οδιγισει αρκτες φορες το gsr 600 με abs ενος φιλου μου και μπορω να πω οτι το abs δεν με ενθουσιασε , το ιδιο και τον ιδιοκτητη ο οποιος λεει τα χειροτερα για το abs του gsr ,

τα παιδια που εχουν το αντιστοιχο μοντελο τη γνωμη εχεται??

πως σας φαινεται το abs ?

Mε πασα επιφυλαξη....Τα περιοδικα λενε οτι το ABS του GSR ειναι απο τα καλυτερα που εχουν φορεθει σε μοτοσυκλετα...
    Εγω εχω το μοντελο του 06 χωρις ΑΒS αρα δεν μπορω να εκφερω γνωμη!!
    Μπαινω στο merge...

Εγω ξερω οτι αν ειχε ABS to GSR μου δε θα γλυστρουσε ο μπροστινος τροχος στα χωματα και δεν θα ημουν 3 εβδομαδες με καταγμα γονατου (ειχα και μανιταρια), αντε αλλες 3 εμειναν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Athkatla
    Εγω ξερω οτι αν ειχε ABS to GSR μου δε θα γλυστρουσε ο μπροστινος τροχος στα χωματα και δεν θα ημουν 3 εβδομαδες με καταγμα γονατου (ειχα και μανιταρια), αντε αλλες 3 εμειναν

Περαστικα!!!!
    Μπαινω στο merge...

perastika sou file mou sou eyxomai grhgorh anarwsh ka paly panw sth mhxanh gia boltes pio tyxeres elpizw ayth th fora)

gia to abs egw pou to xw den exw kanena problhma apolytws.opote xriastike htan ekei xwris na tromaksei.to exw diabasei k egw ayto gia to abs sxedon se ola ta periodika moto oti einai to kalytero me mikres diafores vevaia sth kathgoria tou.

giorgos19 mias k to aneferes pio prin gia thn alysida 520 endiktika ksereis timh panw katw?k gia na deiksw k thn asxetosinh mou ti dhlwnei to noumero ayto?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Athkatla
    Κι εγω ειχα μπλεξιματα υγειας πολλους μηνες απο μπροστινο που χαθηκε σε γυαλιστερη ασφαλτο.Εχω επισης την ιδια με σενα αποψη για το εαν ειχα ABS... κτλ.
    Περαστικα σου ρε φιλε!

Ξερω οτι ειναι λιγακι ακυρες οι ερωτησεις με το timing αλλα με τρωει η περιεργια...
    Επεσες σε ασφαλτο με λιγακι χωμα ή σε χωματινο δρομο?
    Tα μανιταρια εκαναν δουλεια?Τι ζημια επαθε η μοτο?
    ~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis24
    perastika sou file mou sou eyxomai grhgorh anarwsh ka paly panw sth mhxanh gia boltes pio tyxeres elpizw ayth th fora)

gia to abs egw pou to xw den exw kanena problhma apolytws.opote xriastike htan ekei xwris na tromaksei.to exw diabasei k egw ayto gia to abs sxedon se ola ta periodika moto oti einai to kalytero me mikres diafores vevaia sth kathgoria tou.

giorgos19 mias k to aneferes pio prin gia thn alysida 520 endiktika ksereis timh panw katw?k gia na deiksw k thn asxetosinh mou ti dhlwnei to noumero ayto?

το νουμερο 520-525 κτλ δηλωνει το φαρδος τις αλυσιδας

Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
    Κι εγω ειχα μπλεξιματα υγειας πολλους μηνες απο μπροστινο που χαθηκε σε γυαλιστερη ασφαλτο.Εχω επισης την ιδια με σενα αποψη για το εαν ειχα ABS... κτλ.
    Περαστικα σου ρε φιλε!

Ξερω οτι ειναι λιγακι ακυρες οι ερωτησεις με το timing αλλα με τρωει η περιεργια...
    Επεσες σε ασφαλτο με λιγακι χωμα ή σε χωματινο δρομο?
    Tα μανιταρια εκαναν δουλεια?Τι ζημια επαθε η μοτο?

Ηταν βραδυ δεν ειδα τα χωματα στη ασφαλτο, πατησα και το φρενο δυνατα γιατι ετρεχα...Ο μπροστα τροχος γλυστρισε αριστερα και η μηχανη επεσε δεξια πανω στο γονατο...Αν δεν ειχα τα μανιταρια η δυναμη πανω στο γονατο θα ηταν μεγαλυτερη. Φαντασου οτι το μισο δεξι μανιταρι ελιωσε απο την τριβη!

Η μηχανη ουτε γρατζουνια, μονο το πενταλ του φρενου εσπασε.

8elw k egw!!!!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gsr600_f.gif 
Προβολές:	245 
Μέγεθος:	93,5 KB 
ID:	108499

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα