... και επειδή ο δικός σου είναι μαλλιαρός, δεν δέχεσαι να βάλει ο άλλος τον δικό του ακόμα και αν δεν είναι μαλλιαρός ή δεν μαδάει τελος πάντων;
... και επειδή ο δικός σου είναι μαλλιαρός, δεν δέχεσαι να βάλει ο άλλος τον δικό του ακόμα και αν δεν είναι μαλλιαρός ή δεν μαδάει τελος πάντων;
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Διαφωνω.το πες μόνος σου.θα βγάλουν λίγες τρίχες που μέσα σε λίγα λεπτά απτό ρεύμα θα έχουν χαθεί.
Οι γυναίκες βγάζουν περισσότερες τρίχες.
Όταν την παίρνω στην παραλία μαζί,παω σχετικά άκρη και την έχω δεμένη με λουρί μακρύ κάνα 4αρι μέτρα.
Αν έρθει κάποιος και κάτσει δίπλα μου προφανώς δέχεται τον σκύλο.αν θέλει να δημιουργήσει μανουρα ας πάρει την αστυνομία να ερθει να ταλαιπωρηθουμε όλοι παρέα και στο τέλος να μην γίνει τίποτα.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
alex14 μέχρι πέρυσι η νομοθεσία ήταν περισσότερο ευνοϊκή γι'αυτούς που δεν ήθελαν τα ζώα μέσα στο νερό. Όχι πως έβγαινε άκρη αλλά τέλος πάντων. Πρόσφατα βγήκε μια απόφαση (η οποία έπεσε σε ένα μέρος της στον Άρειο Πάγο, αλλά ακόμα είναι θολό το τοπίο) που ευνοεί τα άτομα που επιθυμούν να έχουν το σκύλο τους στο νερό. Τι γίνετε τώρα πρακτικά α) Αρμόδια αρχή είναι η αστυνομία και όχι το λιμενικό. Το λιμενικό είναι αρμόδιο μόνο αν βρίσκεσαι σε λιμένα ή σε παραλία που εκτελούνται λιμενικά έργα ή σε απομακρυσμένο μέρος που δεν υπάρχει αστυνομική αρχή.
β) Ο σκύλοι μπορούν να πηγαίνουν συνοδευόμενοι σε οποιαδήποτε παραλία. γ) Μπορούν να μπαίνουν στη θάλασσα αλλά αν γίνει σύσταση στον ιδιοκτήτη πρέπει να τον απομακρύνει. δ) Αν ο σκύλος μπαίνει σε θάλασσα που δεν υπάρχουν λουτροτικές εγκαταστάσεις (οργανωμένη πλαζ) μπορεί να κολυμπάει ελεύθερα ακόμα και αν κάποιοι ενοχλούνται. (εδώ είναι που έπεσε μερικός μια υπόθεση για το τι μπορεί να ορισθεί λουτροτικές εγκαταστάσεις κλπ)
Πρακτικά... Αν είναι μια παραλία που δεν είναι οργανωμένη πλαζ κανένας δε θα κόψει πρόστιμο (50-150 ευρό) να το ξέρεις. Αν είναι οργανωμένη πλαζ μπορείς να του ζητήσεις να το απομακρύνει ... (και εδώ ο νόμος είναι θολός γιατί λέει σε απόσταση που να μην ενοχλεί ...lol το πόσο σχετικό είναι αυτό εύκολα το αντιλαμβάνεσαι) Αν είσαι σε καμιά πλαζ και ζητήσεις από καμιά μοντέλα με κάνα μικρόσωμο να το απομακρύνει... λογικά θα έχεις πρόβλημα από τους επίδοξους μνηστήρες/ρακετάδες/λαδομένους κλπ
Σε προσωπικό επίπεδο ποτέ δεν μου έχει τύχει θέμα... Σχεδόν ποτέ δεν έχω πάει σε οργανωμένες παραλίες, δε παίρνω το όποιο ζώο μου μαζί σε παραλίες ή ημέρες που ξέρω πως θα έχει πολύ κόσμο και προτιμώ γενικά πιο ήμερα μέρη και όλα καλά. Υποθέτω πως μπορείς να κάνεις τα εξής α) Να προσπαθήσεις να μη κάτσεις σε σημείο που κοντά θα έχει κατοικίδιο. β) Αν κάτσεις και έρθει μετά να ζητήσεις ευγενικά αν μπορούν να κάτσουν λίγο πιο πέρα. γ) Να ψάχνεις παραλίες που δεν υπάρχει κανείς (τις προτιμούν και όσοι έχουν ζώα να ξέρεις όμως) δ)Να δεχθείς σαν κατάσταση πως είναι κάτι που θα πρέπει να το συνηθίσεις. Εμένα με ενοχλούν οι ρακέτες, τα παιδάκια που γκρινιάζουν και οι υστερικές Ελληνίδες μαμάδες φωνάζουν "Μωρήηηηηηηηηηηη βάλε το καπέλο σου μη σε κάνω μαύρη στο ξύλο" κλπ όπως επίσης και τα brazil μαγιό (Για το τελευταίο αλήθεια με ενοχλούν σε σημείο να εκνευριστώ και να μου χαλάσει η διάθεση, όταν μωρή έβαζε η Βάνα η Μπάρμπα το τάνγκα τη δεκαετία του 80 ήταν άποψη και δέκα φορές μαγκιά της, όταν μωρή έβαζαν μπικίνι το 50 έκαναν επανάσταση και ρίσκαραν να τους κρεμάσουν τόσα κουδούνια που θα τους κατέστρεφαν τη ζωή. Ένα σύμβολο της γυναικείας χειραφέτησης το κατάντησαν φτηνό... Απεναντίας δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον γυμνισμό από άποψη και γιατί έτσι γουστάρει κάποιος/α)
Γενικά όσο ζούμε σε οργανωμένες κοινωνίες όλοι αναγκαζόμαστε σε μερικά πράγματα να ρίχνουμε νερό στο κρασί μας. Την επόμενη φορά ρίξε λοιπόν λίγο εσύ λίγο ο άλλος και χαλαρώστε να απολαύσετε το μπανάκι σας!
Αυτά!
@skylaros
Καταρχας ευχαριστω πολυ, καταλαβα τι παιζει.
Γενικα δεν με ενοχλουν τα σκυλια στην παραλια, αλλα εαν βλεπεις το αλλον να εχει το πιτμπουλ ελευθερο , να γαυγιζει στους αλλους λουομενος, να το βαζει με το ζορι να κανει μπανιο και να το τριβει με μανια , ε σου γυρνανε λιγο τα αντερα.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αυτός που περιγράφεις είναι μαλάκας. Καδρονιά στο κεφάλι ήθελε (αυτός όχι ο σκύλος)
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ο σκύλος στην παραλία (εντός θάλασσας) είναι λίγο σαν το τσιγάρο. Είναι πιο εύκολο να μην καπνίσεις παρουσία ενός μη καπνιστή, η να πας λίγο πιο δίπλα από το να φάει τον καπνό ένας που δεν τον αντέχει. Έστω και αν νομικά μπορείς.
Υ.Γ. Και καπνιστής είμαι και σκύλο έχουμε.
ο σκυλος μας είναι μεσα στο σπίτι, συνεχεια, πιο καθαρός απο πολλούς βρωμιαρέους εκεί έξω, με το μπάνιο του μια φορά την εβδομάδα, τα εμβόλια του, κλπ.
Το νερό δεν του άρεσει, παρα μόνο για να βρέχει τα πόδια του, εχουμε παει σε παραλία γεμάτη, όλοι οι Ελληνάρες μας κοιτάζαν σαν να έχουμε μαζί μας το βδέλυγμα της ανομίας (ο σκύλος τους μαρανε τους βρωμιάρηδες στο σώμα και την ψυχή, τα μούτρα τους δεν τα βλέπουνε) και αμέσως σηκώνονται 2 κοριτσακια 20 χρονώ απο την Αγγλία και μας παραχωρούνε τη θέση τους, επειδή είχαμε το σκυλί, που θέλει ίσκιο). Τωρά τι να πουμε για νοοτροπίες και παιδείες είμαστε 30 χρόνια πίσω απο Αγγλια/Γαλλία/Καναδά.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα της μέσης ανατολής, η νοοτροπία που έχουμε είναι τουλάχιστον Συρία/Αίγυπτος/Σουδάν, ότι άλλο λεμε είναι βερεσε....
νομίζετε οτι είμαστε και Ευρώπη, νατι είμαστε
Ξέρετε ότι οι προσωπικές προκλήσεις σε άλλα μέλη δεν οδηγούν πουθενά.
σβηστηκαν τα ποστ.
Όμως , βαριόμαστε και δεν θα το κάνουμε και συνέχεια
Χαλαρά …
Οποιος θελει να παει το σκυλακι του στη θαλασσα διαλεγει μια πιο ησυχη παραλια και το παει.
Οποιος δεν θελει να παει το σκυλακι του στη θαλασσα αλλα θελει να προκαλεσει το παει εκει που γινεται το ελα να δεις απο κοσμο,το αφηνει ελευθερο,το καημενο τρομαζει απο την βαβουρα,δαγκωνει και κανεναν και μετα λεμε γιατι ο κοσμος θελει να ριξει φολα σε ολα τα τετραποδα.
Κυριοι διαλεξτε σχετικα ερημικες παραλιες.Οχι γιατι θα βρωμισετε την θαλασσα,μιας και ειναι πιο πιθανο να ειναι πολυ ποιο βρωμικη απο το σκυλι σας.Το σκυλι σας για να χαρει την βολτουλα την βολτουλα και το μπανιο του δεν θελει την κοσμοσυρροη.