Το μεγάλο θα το βγάλει ποτέ ή......?
Σιγή ιχθύος Μικέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το μεγάλο θα το βγάλει ποτέ ή......?
Τίποτα στο νετ , και δεν το ξεχνάω.
Είναι τακτική της Yamaha να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για κάποια μοντέλα.
Την μικρή για παράδειγμα όλος ο κόσμος την είδε ξαφνικά στην Φρανκφούρτη το 2007, κυριολεκτικά φάντης-μπαστούνι. Πάντως τα τελευταία νέα που θυμάμαι μιλούσαν σχεδόν σίγουρα για 1000cc + , οπότε ......
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Γεια σε όλους. Ως τώρα δεν έχω συμμετάσχει σε κάποια συζήτηση αλλά σας παρακολουθώ πριν ακόμα γραφτώ στο forum. Κάτοχος της ίδιας μηχανής με εσάς σας έχω συμβουλευτεί πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζετε. Ακολουθούν μερικές φωτόγραφίες...
Καλως μας βρηκες και σε βρηκαμε φιλαρακι.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Γεια σε όλους. Ως τώρα δεν έχω συμμετάσχει σε κάποια συζήτηση αλλά σας παρακολουθώ πριν ακόμα γραφτώ στο forum. Κάτοχος της ίδιας μηχανής με εσάς σας έχω συμβουλευτεί πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζετε. Ακολουθούν μερικές φωτόγραφίες...
Ευχομαι καλοριζικο και καλοταξιδο το κουκλι σου και παντα υγειης και ορθιος.![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
ωραιο .... αλλα μπορω να πω πως το τοπιο ειναι ακομα καλυτερο!Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Μία από τις πρώτες, όταν ήταν ακόμα καινούρια..
niceeeeeeeeeeeee.............
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com