Σελίδα 76 από 142 ΠρώτοΠρώτο ... 2666717273747576777879808186126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.126 έως 1.140 από 2116

Θέμα: Ποδήλατα

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Για να μην αγοραζω απο Praktiker , Carrefour κλπ.
    Ποιο μαγαζι προτεινετε για παιδικο ποδηλατο ?

1 - Να μπορει παιδι 5 ετων να παταει φρενο κιοχι να ειναι οι ντιζες φτιαγμενες για τον Αρνολντ.
    2 - Nα ζυγιζει λιγοτερα απο 150 κιλα που ζυγιζουν τα παιδικα του Praktiker.

αστα βραστα, ολα ειναι γτπ δυστηχως εκτός κι αν εισαι διατεθειμενος να δωσεις αρκετα χρηματα.

Πήγαινε σε Ideal ΜΤΒ 20αρι , δίχως μπροστινη αναρτηση (αν βρεις)

edit: http://www.idealbikes.net/?section=2...temid1494=2231

απο πλαίσιο μη τα φοβάσε... σκυλία!

old school gixxer Το avatar του/της alex14

1 - Να μπορει παιδι 5 ετων να παταει φρενο κιοχι να ειναι οι ντιζες φτιαγμενες για τον Αρνολντ.

Η μοδα για τους πιτσιρικαδες λεγεται bullet

http://www.bulletbikes.gr/bmx/bikes.asp

Τιμες τσιμπιμενες αλλα ειναι αρκετα ποιοτικα. Εσκασα περυσι 200+ για τον πιτσιρικα μου.

edit : τωρα προσεξα οτι ειναι 5 χρονων. Δεν ξερω εαν τα παραπανω βγαινουν για τετοια ηλικια
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1

Το δικό μας γκάζι το εχει ο γιός μου 2 χρόνια κ δουλεύει κανονικά !
    Απο 4 ετών το εχει ...........
    Orient primo my first bike ! Nομίζω ειναι Ελληνικής συναρμολόγησης στην Λάρισα ! Ρώτα στα ποδηλατάδικα ....γύρω στα 100 ευρώ !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ευχαριστω παιδια.
    Σε IDEAL μερια θα κοιταξω μάλλον.
    Απλα αυτο το θεμα με τα φρενα....απορω....δεν σκεφτονται οτι θα τα πατησει παιδακι ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ευχαριστω παιδια.
    Σε IDEAL μερια θα κοιταξω μάλλον.
    Απλα αυτο το θεμα με τα φρενα....απορω....δεν σκεφτονται οτι θα τα πατησει παιδακι ???
    Πριν κοιτάξεις IDEAL, και φύγεις τρέχοντας, πήγαινε απο μια Peugeot και τσίμπα ένα με πολύ λιγότερα λεφτά, για αντίστοιχο ποδήλατο. Τσίμπησα 24αρι σούπερ με 150 ευρά.

(Οταν λέω Peugeot, εννοώ εξουσιοδοτημένο αυτοκινητέμπορα)

ΕΔΩ το link, αν και βλέπω ανέβασαν τις τιμές.... Πάντως η ποιότητα καμία σχέση με IDEAL.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Εγώ IDEAL πάντως του πήρα πέρυσι....όταν ήταν 3.....καλό, ποιοτικό και με μαλακά φρένα.... Είναι λίγο βαρύ για παιδικό ποδήλατο αλλα δεν το παίρνει και στον ώμο του ο μικρός....το είχα πάρει €130 αν θυμαμαι καλα ...

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Για το φίλτατο Ταμία (peskandritso) που το γύρεψε.....

ΜΤΒ Ballistic Hermes + φτερά+σχάρα+ διάφορα = 300 περίπου Ε
    Μοτέρ μπρος-πίσω Nine Continent 2x7 στα 250W μέχρι 70Volt DC =2x250 E=500
    Μπαταρία 16s1p Headway 38120S 10ah -screw tab 48Volt ονομαστικό 58.4Volt max/42Volt min 2000 εκφωρτήσεων= 400 Ε
    Ηλεκτρονικά (δύο controllers, ηλεκτρικά φρένα, γκαζιέρα, cruise controll, συναγερμός, cycle-analyst computer) = 300E

Αυτονομία για αναβάτη 90κιλά-περίπου 20χλμ σε ισιάδι.
    Έχω κάνει περίπου 2000χλμ με περίπου 1,5 Ε την βδομάδα
    Andy poly oraia kataskeyh alla sou pige polla, me 1500 perneis etoimo me autnomia 60+xiliometra, teliki 28-30km, kai mikro sxetika varos (eida mia parousiasi sthn TV prin apo merikes meres)

Vevaia xaneis thn xara ths dimiourgias alla kerdizeis se xrono kai xrima

ti varos exei synolika?? podilato mporeis na kaneis otan teleionei h mpataria?? h' einai poly vary?

opos kai na exei
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Andy poly oraia kataskeyh alla sou pige polla, me 1500 perneis etoimo me autnomia 60+xiliometra, teliki 28-30km, kai mikro sxetika varos (eida mia parousiasi sthn TV prin apo merikes meres)

Vevaia xaneis thn xara ths dimiourgias alla kerdizeis se xrono kai xrima

ti varos exei synolika?? podilato mporeis na kaneis otan teleionei h mpataria?? h' einai poly vary?

opos kai na exei

Αμφιβάλω ...και εξηγούμε

Η αυτονομία είναι συσχετισμός πολλών πραγμάτων, όπως βάρος αναβάτη, χωρητικότητα μπαταρίας, μορφολογία εδάφους, συνθήκες ανέμου, θερμοκρασία...και...και.......
    ....60+ χλμ -χωρίς πεντάλ - δεν το βλέπω με τίποτα....!!!

Αν είναι από μαγαζί που έχει κάνει επίσημη εισαγωγή, για να έχει έγκριση τύπου , το ποδήλατο αποκλείεται να πηγαίνει με πάνω απο 25 χλμ/ω, και είναι υποχρεωμένο να έχει σύστημα pedelec και όχι χειρόγκαζο.

Και τέλος , το Α και το Ω , στα e-bikes είναι η μπαταρία.....μέχρι σήμερα δεν έχω βρει κανέναν να πουλάει ποδήλατο με μπαταρίες LiFePO4, που με ονομαστική χωρητικότητα 10 Ah , μπορούν να εκφορτίζουν με 50-60 Αmp. συνεχώς , και μέχρι 150 Α στιγμιαία....και επιπλέον , με προσεκτική χρήση, να έχουν έως και 2000 κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης ....δηλαδή τρία χρόνια και βάλε....
    ...τα ΚΤΜ για παράδειγμα (στα 2500 Ε), τα δίνουν με μπαταρίες LiMn 7Αh, και με τους μπελαλίδικους τους ΒΙΟΝΧ για κινητήρα.

Όσο για το κόστος, για τα εξαρτήματα που έχω βάλει (όλα από ebay), μου βγήκε ελάχιστα.
    Ο controller για τον πίσω κινητήρα για παράδειγμα , αν υπήρχε στο εμπόριο, θα έκανε πάνω από 300 $...

Το ποδήλατο είναι πολύ βαρύ....με δύο κινητήρες , και τέτοιου τύπου μπαταρία, ξεπερνάει τα 25 κιλά.

Πεντάλ μπορείς να κάνεις ανά πάσα στιγμή θες....βέβαια λόγω βάρους, αν θες βοηθάς λίγο με το γκάζι....

Στη διάθεση σου για κάθε πληροφορία......εδώ και έξι μήνες έχει πέσει το διάβασμα, και ο πειραματισμός της αρκούδας...
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

καλησπερα ...ενδιαφερομε και γω για ενα ποδηλατο για μεσα στην πολη χρηση....κυριως σε στενακια οχι τπτ ποδηλατοπορειες....ειμαι υψος 196 και αποτι ρωτησα ειμαι σε μεγεθος 58 στον σκελετο του ποδηλατου..εχει κανεις να προτεινει κατι??...οικονομικα πραγματα...εχω βρει ideal megisto στα 400 ευρω αλλα ψαχνω κ μια οικονομικοτερη λυση καθως δεν θα ειναι και βασικο μεταφορικο μεσον...ευχαριστω..

μην πας σε οικονομικοτερο... δεν αξιζει μια μικρη χρηματικη διαφορά στο βαθος χρονου που θα το κρατησεις . η Ιντεαλ εχει εξαιρετικα ποδηλατα για τον χομπίστα!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    μην πας σε οικονομικοτερο... δεν αξιζει μια μικρη χρηματικη διαφορά στο βαθος χρονου που θα το κρατησεις . η Ιντεαλ εχει εξαιρετικα ποδηλατα για τον χομπίστα!

+1000 ston grizzly

Ψάξε και για κανένα μεταχειρισμένο σε κανένα bike-site πχ cyclist-friends.gr
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Στην αναζήτηση εσωτερικού σαζμάν για την καινούργια μπιτσικλέτα, έπεσα πάνω σε ΑΥΤΟ . Πέραν του ποδηλατικού ενδιαφέροντος, είναι τρελά απλή ιδέα και υλοποίηση, και μάλλον θα το δούμε και αλλού σύντομα.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Δεν διάβασα ούτε ένα ποστ στο νήμα, αλλά επειδή έχω πολλάααααααααααααα χρόνια να κάνω
    ποδήλατο και ετοιμάζομαι να μπω στο κόσμο σας ελέω μικρού,

πριν αππο τις σοβαρές ερωτήσεις που θα κάνω (μάλλον σε ποδηλατικό φόρουμ) ας κάνω μια πυ έχω σα παιδική απορία 9στη πλειστόκαινο δεν είχαμε φορούμια και ιντερνέτια) :

Σε ποιο χέρι πάει το μπρος φρένο, σε πιο το πίσω και (ταμ ταμ ταμ ) γιατί;

Ευχαριστώ τους μέλλοντες συναδέλφους προκαταβολικά.

Θα διαβάσω μετά και το υπόλοιπο θρεντ να δω πια ρεμάλια από εσάς ξέρω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Σε ποιο χέρι πάει το μπρος φρένο, σε πιο το πίσω και (ταμ ταμ ταμ ) γιατί;
    Στα ποδήλατα τα φρένα είναι αντίθετα απ'τις μοτό, το μπροστινό δηλαδή βρίσκεται στο αριστερό χέρι (για το πίσω μην ψάχνεις ποδόφρενο.. ), το γιατί δεν το γνωρίζω αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος.

Εννοείται ότι τα αλλάζεις στο λεπτό αν σε βολεύει καλύτερα χωρίς να δημιουργείται οποιοδήποτε πρόβλημα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εννοείται ότι τα αλλάζεις στο λεπτό αν σε βολεύει καλύτερα χωρίς να δημιουργείται οποιοδήποτε πρόβλημα..

+1

Παρόμοια θέματα

1. Ktm & ποδηλατα
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 14:06
  2. Κατάστημα με ποδήλατα κανείς..?
    από motaba στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2007, 09:06
  3. Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2007, 21:35