Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Εκλεψαν το κρανος του ξαδελφου και του το εδωσα.Ειχα ρεπο σημερα και αρα δεν θα δουλευα.Το ρεπο ομως ακυρωθηκε.Και εκανα το μεγαλυτερο λαθος πανω στο παπι.Να οδηγω χωρις προστασια.
shit! μλκια!
Νεβερ εγκεν φιλε!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Εκλεψαν το κρανος του ξαδελφου και του το εδωσα.Ειχα ρεπο σημερα και αρα δεν θα δουλευα.Το ρεπο ομως ακυρωθηκε.Και εκανα το μεγαλυτερο λαθος πανω στο παπι.Να οδηγω χωρις προστασια.
shit! μλκια!
Νεβερ εγκεν φιλε!
![]()
Να΄σαι καλα Δημητρη!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
shit! μλκια!
Νεβερ εγκεν φιλε!
![]()
![]()
![]()
σε είδα Αργύρη από το V-strom club hellas... όχι στο δρόμο αλλά στο πλυντήριο.
μου έπιασες την κουβέντα για το στρομ...
μου είπες πως δεν καβαλάς μηχανή μετά το ατύχημα που είχες![]()
με στεναχώρησες ρε φίλε πρωί πρωί αλλά χαλάλι σου!
πάντα όρθιος! στη ζωή και γενικότερα!
:a19:
Σε είδα 45άρη άμυαλε να πηγαίνεις δίχως αύριο με το varadero σου.Με πέρασες σε μια στροφή και στις ευθείες πήγαινες πάνω απο 220 με την γυναίκα επάνω και οι δύο χωρίς κράνος .Μόλις έφτασες το περιπολικό έβγαλες αλάρμ και σταμάτησες για να μην σε δει.Φιλιππιάδα - Γιάννενα.Έτσι πάρε και άλλους στο λαιμό σου!!!
σε ειδα χθες απογευματακι στην Καισαριανη να καμαρωνεις πανω στο GS1200 ADV ξεκρανωτος κ καπνιζοντας ΠΟΥΡΟ!!!ελεος πουρο ρπμ??? χα,χα
οκ σε ειδαμε κ σε ειδαν ολοι,να δω ομως που θα εβαζες το πουρο αν σου τυχαινε κατι ετσι οπως κοιτουσες δεξια-αριστερα...![]()
![]()
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
σε ειδα χθες απογευματακι στην Καισαριανη να καμαρωνεις πανω στο GS1200 ADV ξεκρανωτος κ καπνιζοντας ΠΟΥΡΟ!!!ελεος πουρο ρπμ??? χα,χα
οκ σε ειδαμε κ σε ειδαν ολοι,να δω ομως που θα εβαζες το πουρο αν σου τυχαινε κατι ετσι οπως κοιτουσες δεξια-αριστερα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Σε είδα που με πέρασες έξω απ'το ΟΑΚΑ και χαιρετηθήκαμε μετά στο φανάρι πριν τη Μ. Αντύπα, και έκανες και μια ωραία σουζίτσα φεύγοντας. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ HORNET ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!![]()
(ασπρο παρακαλώ
) ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ!! Και καλές βόλτες
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Πάρε και ένα δεύτερο κράνος, φίλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Το ρεπο ομως ακυρωθηκε.![]()
360 ευρω το εχω αγορασει.Δεν μπορω να παρω και αλλο κρανος καλο αλλα ουτε και να κανω συλλογη.680 ΕΥΡΩ εχω μισθο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πάρε και ένα δεύτερο κράνος, φίλε...![]()
Σε ειδα κουκλαρα μου στην Σταδιου με το ducati hypermotard.Γιατι μου το εκανες αυτο?Αμα δεις το μηνυμα και εισαι εδω μεσα περιμενω με πμ το τηλεφωνο σου.ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
εδω μέσα δεν ειναι koulis....αλλα ξέρω ποια ειναι...και ειναι αρκετα μεγαλή για εσενα...
κορμαρα παντως...και που να δεις τα ματια της!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
αυτο σημαινει να πιστευεις σε ενα ιδανικο κοσμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Σε ειδα κουκλαρα μου στην Σταδιου με το ducati hypermotard.Γιατι μου το εκανες αυτο?Αμα δεις το μηνυμα και εισαι εδω μεσα περιμενω με πμ το τηλεφωνο σου.ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ![]()
![]()
![]()
![]()
Την ξερεις ε?Οντως το σωμα ηταν απαιχτο.Θα μου κανεις κανα κονε?Σε παρακαλω.Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
εδω μέσα δεν ειναι koulis....αλλα ξέρω ποια ειναι...και ειναι αρκετα μεγαλή για εσενα...
κορμαρα παντως...και που να δεις τα ματια της!!!
Κ που ξερεις τα γουστα του παιδιου ρε manΑρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
και ειναι αρκετα μεγαλή για εσενα...
![]()
Aντι να το βοηθησεις το παλικαρι ,τον αποκαρδιωνεις...![]()
![]()
@ κoulis: ΟΧΙ γιατι το τρωει αλλος
@ camen: Δεν τα ξερω τα γουστα του...ξερω τα γουστα της
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!