το γατακι ο ντατολο ηρθε ανεβασμενος απο την ναπολι
καλα θα περασε![]()
τι ειπε ο νταμπιζας μωρη τιτικα?:wacko:
το γατακι ο ντατολο ηρθε ανεβασμενος απο την ναπολι
καλα θα περασε![]()
τι ειπε ο νταμπιζας μωρη τιτικα?:wacko:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
κάτι παρόμοιο δεν είχε γίνει και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος όταν χάσαμε 2-1;
ήταν μούφα το πρώτο γκολ του ολυμπιακού και το 2ο κανονικότατο που έβαλε με κεφαλιά ο τοροσίδης, ακυρώθηκε σαν και καλά φάουλ.
τα ίδια και χθες, μούφα πέναλτι στην άεκ, άκυρο το 2ο κανονικό γκολ
είναι κάτι σαν επαναφορά του δικαίου![]()
αλλά μάλλον γκρινιάζουν τα αεκάκια γιατί η 4η θέση αρχίζει τα ευρωπαικά παιχνίδια απ τον ιούλιο :rotflmao:
...
Εντάξει... ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος οτι και να λέμε... μόνο τα δοκάρια του να έμπαιναν μέσα, το παιχνίδι θα είχε τελειώσει απο το 30.
Ωραίο μακροβούτι του Καφέ... κανονικό πέναλτυ του Αβραάμ στον Σκόκο με την χερούκλα τεντωμένη και πάλι να τον εμποδίζει αμέσως μετά απο 4-5 λεπτά. Κανονικό γκολ και αυτό που έπνιξε ο Νικοπολίδης πιάνοντας "μανταλάκια".
Τελικά μεταξύ ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ θα είναι η δεύτερη θέση και θα έχει ενδιαφέρον η επόμενη αγωνιστική. Για εμάς... ενός κακού μύρια έπονται.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Έχω καιρό να γράψω λόγω δουλειάς αλλά η προηγούμενη βδομάδα ήταν χάλια
έχασαν και 3 ομάδες μου (Ολυμπιακός, Barcelona και Liverpool)
εντάξει το καταλαβαίνω ότι η Barcelona και η Liverpool δεν παίζουν μπάλα πάντα και θα χάσουν κάπου κάπου αλλά αυτός ο διαστημικός Ολυμπιακός που παίζει φοβερή μπάλα να χάσει από τον Αρη????? Οχι ρε γαμώτο δεν το ανέχομαι αυτό:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άτιμε Μουρίνιο
Για τα χθεσινά ματς:
O Μπάοκ κέρδισε άνετα τον Αρη δεν χωράει αμφισβήτηση καμιά, ο Αρης δεν υπήρχε στο γήπεδο
Εμείς μπήκαμε δυνατά το πρώτο 15λεπτο και είμασταν καλύτεροι από την Αεκ, έγινε το 1-1 από ένα μουφα πέναλτυ η Αεκ ανέβηκε λιγάκι, χαθήκανε ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες μέχρι το τέλος του αγώνα (με τον Ολυμπιακό να έχει περισσότερες βέβαια) και στο τέλος ακυρώθυκε ένα κανονικό γκολ της Αεκ δώρο του Νικοπολίδη με ανύπαρκτο φάουλ. Στο ματς ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός, το αποτέλεσμα πιστεύω δίκαιο με βάση την εικόνα των 2 ομάδων.![]()
Α ξέχασα, ο Βάζελος μαμιέται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Γ@ΜΑ τα...μια απο τα ίδια....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ούτε μια χαρα δεν είδαμε....
δεν τα είδα τα ματσάκια χτες....(σιγα μην τα έβλεπα)
όσο είδα στις φάσεις....τα γνωστα...μουφα πέναλτυ,κανονικό γκολ (στην υγεια του νικοπολίδη), και 4~5 ευκαιρίες κλασσικές χαμένες
πράγμα ανεπίτρεπτο όταν το σκορ είναι απλά 2-1.......
Παοκ-Αρη.....ο αρης απλά δεν υπήρχε στο γήπεδο....ο μπαοκ τον πέρασε πριονοκορδέλα και αν έπιασε τόσο καλή απόδοση όσο φάνηκε το βραδυ στις εκπομπές το βλέπω να μαζεύουμε 2 τεμάχια μεσα έξω...
υ.γ το κερατο μου ..αν έπαιζε το πράσινο τσίρκο πλευ ωχ θα είχαμε στανταράκια 6 βαθμους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
υ.γ το κερατο μου ..αν έπαιζε το πράσινο τσίρκο πλευ ωχ θα είχαμε στανταράκια 6 βαθμους...![]()
![]()
![]()
το "πρασινο τσίρκο" κανει διακοπές![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πφφφφφφφφφ...εμεις κάναμε διακοπές όλο το χρόνο
αλλά κ εγω αυτό λέω....
χανουμε 6 στανταρ βαθμούς τώρα...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Δημητριάδης: Στο πέναλτι που κερδίσαμε απλώς κοιτάξτε την έκφραση του Ζεβλάκοφ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
εντάξει το καταλαβαίνω ότι η Barcelona και η Liverpool δεν παίζουν μπάλα πάντα και θα χάσουν κάπου κάπου αλλά αυτός ο διαστημικός Ολυμπιακός που παίζει φοβερή μπάλα να χάσει από τον Αρη????? Οχι ρε γαμώτο δεν το ανέχομαι αυτό:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άτιμε Μουρίνιο
Για τα χθεσινά ματς:
O Μπάοκ κέρδισε άνετα τον Αρη δεν χωράει αμφισβήτηση καμιά, ο Αρης δεν υπήρχε στο γήπεδο
Εμείς μπήκαμε δυνατά το πρώτο 15λεπτο και είμασταν καλύτεροι από την Αεκ, έγινε το 1-1 από ένα μουφα πέναλτυ η Αεκ ανέβηκε λιγάκι, χαθήκανε ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες μέχρι το τέλος του αγώνα (με τον Ολυμπιακό να έχει περισσότερες βέβαια) και στο τέλος ακυρώθυκε ένα κανονικό γκολ της Αεκ δώρο του Νικοπολίδη με ανύπαρκτο φάουλ. Στο ματς ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός, το αποτέλεσμα πιστεύω δίκαιο με βάση την εικόνα των 2 ομάδων.![]()
Α ξέχασα, ο Βάζελος μαμιέται :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Συμφωνο σε ολα αλλα το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο γιατι δεν νικαη παντα ο καλυτερος.
Ας εβαζε τα δοκαρια ο γαυρος και ας νικαγε,κανενας δεν θα μιλαγε τωρα.Αλλα στην Ελλαδα εχουμε τους διαιτητες για να αποκαθιστουν την ..![]()
δικαιωσυνη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΠΛΑΝΙ
το βασικό είναι να συμφωνείς ότι μαμιέται ο Βάζελος, από εκεί και πέρα διαφώνησε όσο θες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Συμφωνο σε ολα αλλα το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο γιατι δεν νικαη παντα ο καλυτερος.
Ας εβαζε τα δοκαρια ο γαυρος και ας νικαγε,κανενας δεν θα μιλαγε τωρα.Αλλα στην Ελλαδα εχουμε τους διαιτητες για να αποκαθιστουν την ..![]()
δικαιωσυνη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
τρελο:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ.........ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ
Για τό ποιός θάναι ό δεύτερος.....??
Άπλά πρίν άρχίσουν τά play-offs είχα έκφράσει τήν άπορία τού πώς.......
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ............
ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ......!!!!
ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...............ΣΑΠΙΛΛΑ, ΡΕΜΟΥΛΑ,
ΛΑΜΟΓΙΑ..........τό ποδόσφαιρο θά ξεχώριζε..???
Καί ποιός νοιάζεται γιαυτό..??
Έδώ γκρεμίζονται τά πάντα..........
ΥΓ.Έλα ρέ Στούμπι,........πές μας κάτι γιά τόν Καφέ, καί μετά άνέλυσε μας τό πώς ό Σκόκο
έβαλε τό κεφάλι του κάτω άπό τόν άγκώνα τού Παπαδόπουλου.
Έκεί μέ τό Μότα τά λέγατε τόσο ώραία μαζί μέ τόν Ζώρζ......!!!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ..........ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΤΟΥ ΤΖΕΜΠΟΥΡ
ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ....!!!
Έτσι δέν είπαν στήν tv...??..........Φάουλ είναι.........δίκαιο έχετε.
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ..........ΤΡΙ-ΨΩΛΗΣ....!!!!
Ραντεβού στήν Τούμπα τό βράδυ, νομίζω πώς θάχει πολύ ζουμί,βλέπεις είναι κί ό ΠΑΟΚ.....!!!
![]()