Σελίδα 77 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Με το συγκεκριμένο ντουλάπι όλα είναι πιθανά!

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι κάτι παίχτηκε (μπορεί όχι όλα όσα λέει). Βέβαια αυτά έχουν γίνει/γίνονται δυστυχώς σε πολλά γήπεδα, γι' αυτό αντιδρώ όταν λέτε ότι όσα λέει είναι ψέματα.

Πάντως όπως και να 'χει εγώ δεν θα ήθελα να είμαι σε μια φυσούνα με αυτόν κι άλλους ομοίους του...

Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

ΥΓ Στο μπάσκετ τί παίχτηκε; Γιατί τόσο χάλια;
    Bρε συ Σφαιρο...... Οσο ντουλαπα και να εισαι σε μια φυσουνα να σε βαρανε 70-90 ατομα ( σχεδον δυο πουλμαν σφαλιαρες δηλ ) αγρατζουνιστος, και αψεγαδιαστος, δεν βγαινεις......
    Σε ολες τις φυσουνες ολο και κατι παιζετε....αλλα με τιποτα οπως τα περιγραφει ο τεραστιων διαστασεων χωρις λαιμο κυριος.......

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Bρε συ Σφαιρο...... Οσο ντουλαπα και να εισαι σε μια φυσουνα να σε βαρανε 70-90 ατομα ( σχεδον δυο πουλμαν σφαλιαρες δηλ ) αγρατζουνιστος, και αψεγαδιαστος, δεν βγαινεις......
    Σε ολες τις φυσουνες ολο και κατι παιζετε....αλλα με τιποτα οπως τα περιγραφει ο τεραστιων διαστασεων χωρις λαιμο κυριος.......

Ναι μωρέ! Προφανώς και δεν γίνεται γιατί και οι δικοί σας δεν θα ήταν και τίποτε παιδάκια. Απλά το να πέφτουμε από τα σύννεφα ή να λέμε ότι όσα λέει είναι ψέματα είναι σα να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έχουν γίνει πάμπολλες φορές και σε διάφορα γήπεδα συνεπώς καμία ομάδα δε δικαιούται να το παίζει δάσκαλος...

Να μιλήσει κανένας Αστέρας Τρίπολης να πω ναι. Να μιλάμε εμείς κι εσείς... πάει πολύ.

Το θέμα είναι να σταματήσουν κάποτε αυτά μπας και μπορέσουμε να πάμε στο γήπεδο σαν άνθρωποι.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Ναι μωρέ! Προφανώς και δεν γίνεται γιατί και οι δικοί σας δεν θα ήταν και τίποτε παιδάκια. Απλά το να πέφτουμε από τα σύννεφα ή να λέμε ότι όσα λέει είναι ψέματα είναι σα να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έχουν γίνει πάμπολλες φορές και σε διάφορα γήπεδα συνεπώς καμία ομάδα δε δικαιούται να το παίζει δάσκαλος...

Να μιλήσει κανένας Αστέρας Τρίπολης να πω ναι. Να μιλάμε εμείς κι εσείς... πάει πολύ.

Το θέμα είναι να σταματήσουν κάποτε αυτά μπας και μπορέσουμε να πάμε στο γήπεδο σαν άνθρωποι.
    Σωστα..... Για αυτο μιλαω και για το συγκεκριμενο παιχνιδι......

Για αυτο οπως ειπα και χθες.....

Θα τα ξαναπουμε στον επαναληπτικο στην τουμπα.....

Το τι θα γινει στην φυσουνα μου ειναι αδιαφορο ( εφοσον και οι δικοι μας βγουν στα μμε φρεσκοξυρισμενοι να λενε οτι τους κοπαναγαν 90...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Θα τα ξαναπουμε στον επαναληπτικο στην τουμπα.....

Και πάντοτε σε αθλητικά πλαίσια...

:a015:
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ασε τον Μακο...μπορειτε να κανετε ενσταση...πως και γιατι επαιζε ο Λαγος???αυτον δεν τον εχει πουλησει η Αεκ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε το βαζελακι...
    tha to paroume sta xartia re
    giati epaize o lagos??
    den exei pwlithei????

Και πάντοτε σε αθλητικά πλαίσια...

:a015:

:a07:

Και εμεις σας αγαπαμε......!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    http://sport24.gr/Basket/ayth_tha_ei...ka.755064.html
    Ο τύπος είναι επικίνδυνος. Έχει φτάσει το ελληνικό μπάσκετ στον πάτο και τώρα θέλει να το κλείσει...

Ο τύπος είναι επικίνδυνος. Έχει φτάσει το ελληνικό μπάσκετ στον πάτο και τώρα θέλει να το κλείσει...
    kai??
    xwris plaka twra

kai??
    xwris plaka twra
    Ε τί και ρε μλκ;

Δηλαδή είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Και από πού θα βρουν παίχτες μετά για Εθνικές κλπ; Πέραν του ότι έφτασαν με τις μαλακίες τους το μπάσκετ στον πάτο τώρα θέλουν να κρατήσουν 10 ομάδες και να κλείσουν τις υπόλοιπες. Υπήρχαν κάποτε 5-6 ομάδες πολύ δυνατές και τώρα περνάνε σε όμιλο και χαιρόμαστε.

Κοντεύουν να το κάνουν πιο μπουρδέλο κι απ' το ποδόσφαιρο όταν κάποτε όλες οι ομάδες έφταναν οκτάδα για πλάκα...

Ποιό το νόημα μετά να βλέπει ο οποιοσδήποτε -πέραν των οπαδών- μπάσκετ; Ποιός θα ασχολείται πλην των καμμένων; Και ποιός θα κάθεται να βλέπει ΠΑΟ-Αλ Αχλί;

ΓΤΠ είναι ο θείος. Αλτσχάιμερ το λένε...

Βλέπω τις ομάδες να ξαναγυρνάνε στα τσιμέντα...

Ε τί και ρε μλκ;

Δηλαδή είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Και από πού θα βρουν παίχτες μετά για Εθνικές κλπ; Πέραν του ότι έφτασαν με τις μαλακίες τους το μπάσκετ στον πάτο τώρα θέλουν να κρατήσουν 10 ομάδες και να κλείσουν τις υπόλοιπες. Υπήρχαν κάποτε 5-6 ομάδες πολύ δυνατές και τώρα περνάνε σε όμιλο και χαιρόμαστε.

Κοντεύουν να το κάνουν πιο μπουρδέλο κι απ' το ποδόσφαιρο όταν κάποτε όλες οι ομάδες έφταναν οκτάδα για πλάκα...

Ποιό το νόημα μετά να βλέπει ο οποιοσδήποτε -πέραν των οπαδών- μπάσκετ; Ποιός θα ασχολείται πλην των καμμένων; Και ποιός θα κάθεται να βλέπει ΠΑΟ-Αλ Αχλί;

ΓΤΠ είναι ο θείος. Αλτσχάιμερ το λένε...

Βλέπω τις ομάδες να ξαναγυρνάνε στα τσιμέντα...
    ρε εισαι χαζος? τι σχεση εχουν οι παικτες της εθνικής? οποιος αξιζει θα παιζει οπως και τωρα.
    η Α1 θα συνεχιστει κανονικα και θα ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

εγω εχω βαρεθει να περιμενω ενα ολοκληρο χρονο για να δω πλευ οφ. τα υπολοιπα ματς δεν εχουν ενδιαφερον.

τωρα θα ανταγωνιζονται ισαξιοι αντιπαλοι, και με φοντο ευρωπη και λιγκα.
    μια χαρα....

ρε εισαι χαζος? τι σχεση εχουν οι παικτες της εθνικής? οποιος αξιζει θα παιζει οπως και τωρα.
    η Α1 θα συνεχιστει κανονικα και θα ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

εγω εχω βαρεθει να περιμενω ενα ολοκληρο χρονο για να δω πλευ οφ. τα υπολοιπα ματς δεν εχουν ενδιαφερον.

τωρα θα ανταγωνιζονται ισαξιοι αντιπαλοι, και με φοντο ευρωπη και λιγκα.
    μια χαρα....
    Ποιό ενδιαφέρον θα έχει ρε; Να κυνηγάνε μία θέση για να παίξουν σε αυτή την παπαριά; Σιγά το ενδιαφέρον! Κι αν βγει όποιος βγει, πώς θα ανταγωνιστεί τους υπάρχοντες εκεί; Με τί λεφτά; Με τα ψιλά που θα πάρει για τη συμμετοχή όταν οι άλλοι θα τα τσεπώνουν σίγουρα και για χρόνια;

Απλά θα σταματήσουν να ασχολούνται με το αντικείμενο κι αυτοί που έχουν απομείνει, δεν θα υπάρχει σάλιο (τώρα και είναι χάλια, φαντάσου τότε) και απλά οι ομάδες θα επιστρέψουν στο ημι-επαγγελματικό.

Αν αυτό τώρα είναι καλό... εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω.

Μόνο για ΠΑΟ, ΟΣΦΠ θα είναι καλό μιας και θα βγάζουν περισσότερα απ' ότι τώρα.

Ποιό ενδιαφέρον θα έχει ρε; Να κυνηγάνε μία θέση για να παίξουν σε αυτή την παπαριά; Σιγά το ενδιαφέρον! Κι αν βγει όποιος βγει, πώς θα ανταγωνιστεί τους υπάρχοντες εκεί; Με τί λεφτά; Με τα ψιλά που θα πάρει για τη συμμετοχή όταν οι άλλοι θα τα τσεπώνουν σίγουρα και για χρόνια;

Απλά θα σταματήσουν να ασχολούνται με το αντικείμενο κι αυτοί που έχουν απομείνει, δεν θα υπάρχει σάλιο (τώρα και είναι χάλια, φαντάσου τότε) και απλά οι ομάδες θα επιστρέψουν στο ημι-επαγγελματικό.

Αν αυτό τώρα είναι καλό... εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω.

Μόνο για ΠΑΟ, ΟΣΦΠ θα είναι καλό μιας και θα βγάζουν περισσότερα απ' ότι τώρα.
    oxi file, tha maxontai gia thesi stin euroliga!!!!
    kai auto einai polla lefta
    opoios exasfalisei simetoxi tha einai stin euroliga kai oxi stin liga

Δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει το σύστημα. Αυτό που καταλαβαίνω όμως είναι (όπως και στο ποδοσφαιρικό Ch.L.) τα πολλά λεφτά τα παίρνουν οι μεγάλοι και συνεχώς ανοίγουν την ψαλίδα από τους μικρούς.

Το καλύτερο σύστημα, κατά τη γνώμη μου, είναι να μοιράζονται αντίστροφα τα χρήματα (όπως κάνουν με τα draft στο ΝΒΑ) ώστε οι μικροί να παίρνουν περισσότερα μπας και γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.

Κάτσε να το λειτουργήσουν και βλέπουμε...

στην euroleague δεν κυνηγας θεση...εχεις απλα συμβολαιο...αρα και καποιος να βγει τριτος παιρνει τα 3 του...

υ.γ. ο Τζεμπουρ εκλεισε στον Γαυρο για 6 μηνες...

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε