Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Ουπς;
Κωλοτουμπα αγαπητε;;
Αν αρπαξεις θελει να πει ο Μαγος οτι θα εισαι οπως παντα η χαρα καθε αντιπαλου εξω απο τα συνορα!
Μια καλα Πληρωμενη και Παραμυθιασμενη απο τον προεδρο σας πουτανα της Ευρωπης.
Πριν πεις οτιδηποτε για το Βαζελο δες σε τι κατασταση ειμαι τα δυο τελευταια χρονια και μετα να γραψεις την παπαρια σου!
Οταν θα ξεκινησεις με 1 βαθμο δευτερο γυρο ομιλων και Νικησεις Ιντερ, Βερντερ στην εδρα τους και βγεις πρωτος στον ομιλο τοτε ελα να τα πουμε!
Τωρα που ειμαι σκατα οικονομικα βρισκεις να πεις.
προφανώς είσαι νέος και δεν ξέρεις τι έχω γραψει στο παρελθόν.... το ότι "σ βρίσκω οικονομικά σκατά και τα λέω" δεν ισχύει....
εδώ είναι ελλαδισταν....ΟΤΑΝ σας κατεβαζαν οι βγαινοπατεροπουλαίοι σε εκείνες τις γελοίες πορείες είχα γράψει ότι σε 3~4 χρόνια θα έχετε καταντήσει σαν την αεκ...
ότι θα σας διαλύσουν και θα χάσετε αυτό που σας διέκρινε τόσα χρόνια... την διοικητική σταθερότητα....(που δεν μας έδινε εμάς ο Κοκκαλης με τις επιλογές του και την εγωμανία του)
τι έκανε ο Τζίγγερ?ας δούμε τι έφερε (άσχετα που δεν άπιασαν σαν παίκτες) σαν ονόματα.
όσο για μενα.... μιλάτε με ΑΝ... πληρωμένη πουτάνα κλο της Ευρώπης τον έχει κατακτήσει τον τίτλο με τα 11 σερί (εντος-εκτος) αποτυχημένα αποτελέσματα σου... και αν δεν "άραζε" η Μακάμπι χτες πάλι δεν θα νίκαγες![]()
Τα τελευταία 2 χρόνια μια χαρά ήσουν... τωρα δεν είσαι....ΕΜΕΙΣ τα λέγαμε , ΕΣΕΙΣ λέγατε ότι τα λέμε γιατί σκάμε απο το κακό μας που ήρθαν οι Αμπράμοβιτς στο μπουρδέλο...
δυστυχώς για εσας, ευτυχώς (!!!) για εμάς το δίκιο το είχαμε εμείς....
και όπως είχα πει ΤΟΤΕ....το αεκάκι θα σας φαντάζει μεγαθήριο