για μιά πολύ διαφορετική προσέγγιση για ταινία επιστημονικής ταινίας, προτείνω σε όλους
stalker του ταρκόφσκι
σκηνοθεσία, σκηνικά, τοπία, ηθοποιία, φωτογραφία, όλα απέχουν πολύ από οτιδήποτε έχετε συνηθίσει με τον δυτικό κηνιματογράφο!
![]()
για μιά πολύ διαφορετική προσέγγιση για ταινία επιστημονικής ταινίας, προτείνω σε όλους
stalker του ταρκόφσκι
σκηνοθεσία, σκηνικά, τοπία, ηθοποιία, φωτογραφία, όλα απέχουν πολύ από οτιδήποτε έχετε συνηθίσει με τον δυτικό κηνιματογράφο!
![]()
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
το καινούριο?? όχι!
Φυσικά. Αναμένουμε VIII (2017) και IX (2019).
Life begins at 45°.
πσσςςς και υποθέτω το 2020 θα βγεί το SW X..; ή θα μείνει στα 9; άγνωστο...
θα το δω σίγουρα σινεμά, αλλά φοβάμαι ότι τώρα μέσα στις γιορτες δεν θα το ευχαριστηθώ, θα είναι γεμάτες οι αίθουσες από πιτσιρικάδες που κάνουν χαβαλέ και στη χαλάνε... μάλλον θα περιμένω κανα 2 βδομάδες, εκτός κι αν αρχίσουν και πέφτουν τα σπόιλερ βροχή....
Δεν είσαι πολύ καλός στα μαθηματικά ε;Κατ'αρχάς, σε αυτή την τριλογία, κυκλοφορεί ένα επεισόδιο ανά ΔΥΟ χρόνια, οπότε θα μιλούσαμε για 2021. Αλλά δεν υπάρχει πλάνο για κάτι περισσότερο, προς το παρόν. Αν βγει αρκετό χρήμα, πολύ πιθανό να συνεχίσει. Νομίζω ο Lucas είχε στο μυαλό του 3 τριλογίες, όταν ξεκίνησε το εγχείρημα.
Εγώ έκλεισα εισιτήριο για Πέμπτη βράδυ, χωρίς να είμαι σπουδαίος φαν. Ήδη ξέρω τη μισή ταινία, αφού είναι αδύνατο να αποφύγεις spoilers για μια ολόκληρη βδομάδα. Ας μη σχολιάσω.
Αναφερόμασταν στο τελευταίο επεισόδιο (και την τελευταία τριλογία κατ'επέκταση)![]()
Life begins at 45°.
Μπαν και ο Μπλίτζερ (εν δυνάμει σπόιλερ)
(να δω αν θα θυμηθώ ποιους μπάναρα να τους ξεμπανάρω άμα το δω)
βασικά οι δύο πρώτες 3λογίες έβγαιναν σε επεισόδια ανα 3 έτη. Αυτή εδώ δεν γνώριζα καν ότι είναι 3 λογία, πόσο μάλλον ότι θα βγαίνουν ανα 2 χρόνια τα επεισόδια. Τώρα, Λούκας είναι αυτός, ότι θέλει κάνει, για χαβαλέ είπα ότι το 2020 μπορεί να βγάλει και 10ο αλλά μπορεί να περιμένει μέχρι το 2027 να κλείσει 50ετία το saga με ένα τελευταίο επεισοδιάκι...
Ναι, μωρέ, σε πειράζω κι εγώ. Έγραψα ότι τα επόμενα βγαίνουν 2017 και 2019. Θα είναι τέλειο, πάντως, να βγει ένα μεγάλο, δυνατό φινάλε όλου του κινηματογραφικού σύμπαντος, 10 χρόνια μετά, με το όνομα SW:Χ ^^
Life begins at 45°.
Αφ'ενος ειναι τριλογια και αυτη, αφ'ετέρου η συγκεκριμενη ταινια, οχι μονο αφηνει χώρο αλλα σε κανει να αδημονεις για τη συνέχεια. Μακαρι οι επομενες να ειναι το ίδιο καλες, ειδικα σε φωτογραφία/φιλμογραφία. Ο Αμπραμς δουλεψε με φιλμ 35mm, οχι ψηφιακο οπως ο Λουκας στα 1,2,3 και αυτο φαινεται, ειδικα στις σκηνες στον πλανητη με την έρημο, οπου οι εικονες ειναι απιστευτες και ο ρεαλισμος σε φοβερο επιπεδο, ακομα και τα όπλα των stromtroopers κλωτσάνε οταν ριχνουν.
Το δε 3D ειναι πολυ καλο και καθόλου κουραστικο, δινει μια φοβερη αισθηση βαθους πεδίου.
Ακομα κι αν (οσοι τελος παντων), εχτε μαθει 2-3 πραγματα που συμβαινουν στην ταινια, η στιγμη που τα βλέπεις ειναι καθηλωτικη. Επιτελους ξαναγυρισαμε σε παλιο καλο Star Wars.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το πως γινεται να κλωτσάει το laser Δεν κατανοώ, αλλά Τέλος πάντων.
Δε μας νοιάζει, ειχε ωραίο εφε
Κι επειδη Star Wars χωρις μουσική δε γινεται, παρτε κι ενα κομματι με τη μουσικη του τέλους.
Spoiler Alert: Μη διαβασετε τα σχόλια στο βιντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=3kAwSL4WjQA
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais