βγηκε όλο το πρωτο season του "Narcos". Είδα 2-3 επεισόδια, βλέπεται.
Τηλεοραση αρκετοι απο μας νομιζω δεν εχουμε καν. Το θερινο αξιζει...αλλη αισθηση!!
Λοιπον
The Fall θελει παραπανω απο ενα επεισοδιο για να σε κερδισει αλλα μετα το καταφερνει και με το παραπανω.
Luther επισης το προτεινω, παρα πολυ καλο αστυνομικο.
Τελικα το BBC ειναι καλη φλεβα.
Αμα τελειωνετε μια σειρα που σας αρεσε, χρησιμοποιειστε το "viewers who liked this also liked" του imdb.
Και φυσικα το παρον θρεντ......![]()
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Ποιά σειρά Αγγλική ήταν που είχε σχέση με γουρούνι και τον πρωθυπουργό της Αγγλίας; Την είχα δει πριν καιρό και δε θυμάμαι το όνομα. Πολύ προφητικη πάντως #piggate
Black mirror;
http://www.imdb.com/title/tt2085059/
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Λοιπόν....
Ξεκίνησε σεζόν Empire, Scorpion, Big Bang Theory. Επίσης επισήμως το Minority Report, το Blindspot και το βασισμένο σε ταινία Limitless (με αυτόν που παίρνει ένα χάπι και γίνεται πανέξυπνος).
Ξεκίνησε και κωμωδία θρίλερ Scream Queens. Αδερφότητα σε πανεπιστήμιο και εξολοθρεύονται μεταξύ τους ή κάτι παρεμφερές...
ΚΑΙ MUPPET SHOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Μόλις τελειώσα το Narcos.Γαμεί.Τέλος.
Φίου φίου φι φι φίου
Είμαι στο 7 επεισόδιο του the strain.
Χόρτασα αίμα για κάνα χρόνο![]()
Κι εγω μολις τελειωσα το Luther. Κανει οτι κανει και το Narcos, βλ. παραπανω.
Η καλυτερη αστυνομικη σειρα που εχω δει, μακραν. Γεματη ενταση, πολυ πιστευτοι οι χαρακτηρες (δεν εχει τελειους εδω οπως στα αμερικανικα), πααααρα πολυ ενδιαφερουσες οι υποθεσεις που καλουνται να λυσουν, απροσμενο τελος.
Δυστυχως, οπως ολα τα καλα, τελειωσε νωρις.
The Strain εχει κι αλλους φαν εδω μεσα, εγω ερωτευτηκα (μη γελασετε) τον αρχιναζι που εκανε και το αστειο βιντεακι..Αμυρου να πω ποια ερωτευτηκες εσυ?![]()
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Ε μην τα παραλεμε.
Αν είναι για έρωτα τότε dutch δαγκωτή (pun intended).
Απλά είπα ότι ή πρώην σύζυγος του κυρ επιστήμονος διόλου κακή είναι και post vampification εννοείται με το make up.
Το the strain είχε 13 επεισόδια. Είναι πρώτος κύκλος?
Έχει και άλλους? Γιατί κάτι άφησαν στην μέση![]()
Ναι.
Επίσης, heroes reborn. Διπλό επεισόδιο. Επειδή και το heroes άφησε στην μέση πράγματα
**και ξεκίνησε και αυτό: Quantico με την υπόθεση να περιστρέφεται γύρω από το αν κάποιος από τους νέους εκπαιδευόμενους είναι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 28/09/2015 στις 09:39.