Σελίδα 77 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Παλαιό μέλος
    Σε είδα χτες με το τρανσάλπ 650 στην Κατεχάκη να κάνεις μέγα βλακεία μπροστά μου, ευτυχώς δεν με εμβόλισες. Σε είδα και στην συνέχεια πως οδηγούσες και κατάλαβα. Νέος, άπειρος και γρήγορος, συνδυασμός που σκοτώνει...

Banned
    Σε ειδα πιτσιρικα με το μπλε ΧΤΧ 660 στο κεντρο να περνας κομματια απο τα αμαξια και γκαζια και κακο, λιγα μετρα παρακατω χτυπησες με αμαξι και εδειχνες να πονας !!! Δεν ειχες κρανος τιποτα, ησουν ομως ορθιος αλλα κουτσενες, σε τετοιο δρομο που τα εκανες και γυαλι κατω εισαι τυχερος να προσεχεις και περαστικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Σε ειδα με το focus καραγκιοζη και το καπελακι βραδιατικα,να φευγεις απο το πεζοδρομιο και να κοβεις καθετα 3 λωριδες στη μεσογειων για να μπεις στη λωριδα και να περιμενεις στο φαναρι για αριστερα.
    Εσυ ομως δε με ειδες γιατι στα γρηγορα που κοιταξες ειδες μονο το αυτοκινητο που ηταν μπροστα και παραλληλα με μενα.
    Με ακουσες ομως οταν σου κατεβασα τη χρσπνγια και μαζεψες και το φασκελο.
    Πηγα να σταματησω αλλα ερχοταν και αλλος απο πισω.
    Ποσο ηλιθιοι.ποσο.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε ειδα με τον μπλε ασημι πηγασο να με κλεινεις αριστοτεχνικα ξεκινωντας στο φαναρι μπροστα απο το 251 στην κατεχακη. κομπλεξικοι αυτοι με τα πραπριλια ρε παιδι μου...... !!!!!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε είδα Θωμά να κάνεις γράφεις για ανακλήσεις σε ότι μηχανή πουλήθηκε φέτος
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σε είδα παππούλη να κόβεις κάθετα τη Λιοσίων και να προσπαθείς να σταματήσεις τα αμάξια με νεύματα.

Α ρε πούστη Obi Wan Kenobi σπίτια που θα κλείσεις...

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Στην Καβάλας, το πρωί ένα κόκκινο μάλλον cbr954rr με δερμάτινη φόρμα ο αναβάτης(κι ένα όχι και τόσο mini cooper να θέλει να τον εμβολίσει αλλά οκ, τίποτα σπουδαίο) και κατά τη 1μιση ένα κόκκινο ducati με δερμάτινη φόρμα ο αναβάτης. Και γενικά είδα διάφορα μηχανάκια έτοιμα για την Κυριακάτικη βόλτα.
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Σε είδα κυριούλη με τo τσοπεροειδές να κρατάς τη γραμμή της διήθησης αλλά να μην μπορείς να περάσεις ανάμεσα στα αυτοκίνητα λόγω της καρατιμόνας. Έμεινα αναγκαστικά πίσω σου και περίμενα μήπως με δεις, αλλά ούτε καθρέπτες είχες. Σε κάποιο άνοιγμα ήρθα δίπλα σου, αλλά και πάλι δεν έλεγες να κόψεις να περάσω. Ακόμα και όταν σταματήσαμε πάλι και σε κοίταξα καλά καλά δεν κατάλαβες ότι τσάμπα κόβεις τη γραμμή της διήθησης. Σου μάρσαρα στο τέλος δυνατά και τότε μόνο έκοψες κι έφυγα για να σε παρακολουθώ από τον καθρέπτη να κάνεις το ίδιο και στο παπάκι που βρέθηκε πίσω σου. Πολύ ζεν ο τύπος.

Σε είδα οδηγέ κουτιού να είσαι κολλημένος στην κίνηση και μόλις αντιλήφθηκες ότι είμαι δίπλα σου να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου ώστε στο λίγο χώρο που είχες να μου ανοίξεις με μανούβρες δρόμο να περάσω. Ευχαριστώ!

Σε είδα νεαρέ με το XT να μου κολλάς και να θέλεις παιχνίδια. Σου κάνω χώρο να περάσεις μία. Τίποτα. Δύο. Τίποτα. Really ?
    Φύγαμε...

Σας είδα σήμερα κλασσικα όλους τους μπαρμπάδες με τα Λαντα και τα Μερσεντες του 80 να κάνετε χαριλίκια στην παραλιακή ε ναι αφου
    είσαστε οι οδηγοί της κυριακής η μονη μέρα που οδηγάτε..αλλα είδα με λύπη λίγες μηχανές σήμερα μέχρι τη βάρκιζα και γυρω στο μισο εκατομμύριο ποδηλάτες..

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σε είδα γνωστέ γρήγορε ντελιβερά του σουβλατζίδικου της γειτονιάς να πίνεις το καφέ σου και να συζητάς με μώλωπες σε χέρια πόδια πρόσωπο για το ατύχημα που είχες στη βουλιαγμένη όταν ένας με street σε εμβόλισε από πίσω στη Βουλιαγμένης με καμιά 100άρα+ . Σε ρώτησα λεπτομέρειες....
    Μου πες ανασφάλιστος, χωρίς δίπλωμα, 25άρης προσπαθούσε να φρενάρει αρκετά δευτερόλεπτα πριν και ο ήχος του στριγκλίσματος των ελαστικών να ακούγεται από πολύ μακριά πίσω σου. Σε πήρε παραμάζωμα και ήρθε η τροχαία και τα κατέγραψε όλα. Πριν σου ευχηθώ περαστικά σε ρώτησα αν φόραγες εξοπλισμό γιατί την ώρα της δουλειάς σε έβλεπα απροστάτευτο. Η απάντηση ήταν οτι δε φορούσες τίποτα (το περίμενα)

Μου απάντησες οτι το αφεντικό απαιτεί γρήγορα τη δουλειά και ο εξοπλισμός βάλε βγάλε κοστίζει σε χρόνο. Σου απάντησα οτι κοστίζει περισσότερο τώρα όμως που πήρες αναγκαστική άδεια για να αναρρώσεις και οτι αν ήσουν πιο βαριά παίζει και να έχανες και τη δουλειά σου.
    Στην ερώτησή μου γιατί δε πιέζετε το σωματείο διανομέων δικύκλων να πάρει δραστικά μέτρα δεν ήξερες καν οτι υπάρχει και ότι και έτσι να είναι το αφεντικό τον νοιάζει να βγαίνει η δουλειά στο φουλ και η ασφάλεια είναι προσωπικό ζήτημα. Η κουβέντα τελείωσε εκεί. Καληνύχτα ξανά.

Μέλος
    Σε είδα χθες το πρωί στην αθηνων λαμίας με το πολεμικό μπούσα και τις εξατμίσεις που θύμιζαν πέρασμα μαχητικού...! Εσυ φουλ δερμα στα κοκκινα! Ωραίος!

Σε είδα σήμερα μανταμ που ήσουν μπροστα μου στο φαρμακείο να ζητάς ''τα ντεπόν τα βραστά''

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σε ειδα παλικαρε με το zx14 να κοβεις κεντρικη λεωφόρο της πολης κάθετα ,ανάποδα και με πολλά και να χώνεσαι μεσα σε στενό χωρις να ελέγχεις καν......
    Μπατσοι δεν ακολουθούσαν, οπότε ελπιζω τουλάχιστον να προλαβες να ανοιξεις το φως στο μπάνιο.........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σε ειδα να μου βαζεις 19.7 λιτρα σε 20αρι ντεποζιτο, πραγμα που δεν εχω ξαναματαδει ποτε στα τοσα χρονια (0.5) που εχω το 990. Να χεσω εγω σφραγισμενες αντλιες ΕΚΟ και κολοκυθια τουμπανα.
    Θα γεμισω αλλη μια φορα με πιο ελεγχομενες συνθηκες στο ντεποζιτο, και μετα φυγαμε για καταγγελια.

Σε ειδα κι εσενα με την Πορσε στην Κατεχακη, να μου κανεις πανικοβλητος χωρο να περασω (αν κ δε με ενοχλουσες). Ειχα ξυπνησει και ομορφα σημερα, οποτε:
    - Μη φοβασαι, ειναι πιο αργο αυτο απο μενα, αλλα ειναι πολυ ομορφο εργαλειο για να στο χαλασω!
    - ...

Το κενο βλεμμα δε-μπορω-να-επεξεργαστω-τι-ακουσα-μολις μου φτιαξε τη μερα. Κ αφου γελασες κι εσυ τελικα, καλημερα!
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Banned
    Σε είδα τριμαλακα να παραβιάζεις stop και την προτεραιότητα μου, κοιτώντας μόνο από την αντίθετη πλευρά και αγνοώντας παντελώς το μικρό παπί μου, που είχα όπως <ΠΑΝΤΑ >αναμμένα φώτα, και αφού διέκρινα την μαλακία πού σε δέρνει ερχόμουν με κόρνες.
    Άντε δεν με είδες!!! (είσαι και οφθαλμίατρος πανάθεμα σε)
    Δεν με άκουγες κιόλας???
    Το μπινελίκι όταν ήσουν δίπλα μου πώς το άκουσες?
    Ε?
    Ε?
    Ε?
    Είχες και το θράσος να σταματήσεις να ζητήσεις και τα ρέστα με τσαμπουκά για το βρίσιμο.
    Γατάκι
    Ε γατάκι
    Τσαμπουκάδες σπίτι σού η εκεί πού σε παίρνει

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26