Σελίδα 77 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Επειδή μου τα έχετε κάνει ζέπελιν με το επάγγελμα μου μαζί με τον από πάνω....
    λολ...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Εσύ σαν πολύ να συχναζεις εδω μεσα τελευταία και μαλλον μυρίστικες τπτς υποψήφια πτώματα, γλυκεια μου υαινούλα..
    μπα απλά απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες των 12mbps που έχω στο internet ....

με δ/ντη κάποιο τέος τραπεζιτικό οικονομολόγο της πούτσας .
    και omg
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Σόρρυ αυτό πιάνεται για πισωγύρισμα ???
    όχι φυσικά ,και γαμω τα εργαλεία ήταν , κάνουν και για ξετσάπισμα στα δύσκολα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    όχι φυσικά ,και γαμω τα εργαλεία ήταν , κάνουν και για ξετσάπισμα στα δύσκολα...
    Να σε δώ καβάλα σε H6 μετατροπή σε πομόνα...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος
    Επειδή μου τα έχετε κάνει ζέπελιν με το επάγγελμα μου μαζί με τον από πάνω....
    ΔΕΧΟΜΑΙ
    Έλα να σου το χαρίσω να αναλάβεις όλα τα χρέη προς τις φαρμακαποθήκες όταν και αν σε πληρώσει ο ΕΟΠΠΥ.
    Θα σου μείνουν και κάτι ψιλά για χαρτζιλίκι....
    Η μόνη μου απαίτηση είναι να υπογράψεις ότι αναλαμβάνεις να πληρώσεις με εγγύηση την προσωπική σου περιουσία
    κι εγώ να φύγω ελεύθερος.

υγ
    Να ευχαριστείς το καλό θεούλη που τα φαρμακεία ακόμα ανήκουν σε φαρμακοποιούς και όχι σε κάποια αλυσίδα
    με δ/ντη κάποιο τέος τραπεζιτικό οικονομολόγο της πούτσας γιατί η μαμά σου κι ο μπαμπάς μου να μην σου πω τι θα έπαιρναν τώρα.
    Αυτό όσο κρατήσει δηλαδή αφού ο νέος νόμος που ισχύει, γράφει ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ πάνω με κάτι γράμματα ΝΑ.
    Φυσικά όμως εσύ τα ξέρεις όλα οπότε τι να λέμε τώρα...
    Αν αυτό κατάλαβες ... Τι να πώ ?
    Εξηγείται και η μοτο - προτίμησή σου.
    (βάζω φατσούλα μπας και παρεξηγηθείς πάλι)

Μαζί είμαστε ρε man , χεράκι - χεράκι με ίδια συμφέροντα γιατί δεν το καταλαβαίνεις ??

"... εγγύηση την προσωπική σου περιουσία" Στα ανέκδοτα τα πας καλλίτερα.

«Θα πάνε όλα πάρα πολύ καλά και πάρα πολύ γρήγορα», είπε ο Πάνος Καμμένος βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου. Απαντώντας στο ερώτημα αν θα έχουμε συμφωνία απάντησε: και συμφωνία θα έχουμε και απ’ όλα.»

Δηλώσεις από σουβλατζίδικο έκανε, σιγουράκι...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Να σε δώ καβάλα σε H6 μετατροπή σε πομόνα...
    Για σένα ρε δουλεύω ,δες αγγελία καρ πριν χρόνια ...

Περιγραφή

MONTESA H6 250 cc μετατροπή CAFE RACER μοντελο 1980 άριστη κατάσταση τελεια λειτουργία μοναδικό !!!!!! Η τιμη ειναι αμετάβλητη ,Παρακαλείσθε μονο σοβαρές προτάσεις ,τηλέφωνο μετα τις 5 απογευματινές ώρες Υπάρχει η άδεια κυκλοφοριας .Σας ευχαριστω που δεν θα πάρετε τηλέφωνο πριν τις 5 !!!!!!!!

Επικοινωνία
    Μη δίνετε προκαταβολή αν δεν έχετε δει τη μοτοσυκλέτα!!
    Προσοχή! Δείτε τι πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε την αγορά σας.

Όνομα
    Θανασης
    Διευθυνση
    ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ 12244
    Τηλ. 1:
    6946............

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	5804927_4_b.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	97,1 KB 
ID:	338316

Παλαιό μέλος
    Επειδή υπάρχουν αυτοί..

http://www.euro2day.gr/news/economy/...astavrosh.html

Μπερδεύετε και τους άλλους .

*καλό το αποπάνω εργαλείο αλλά θα σκαλωνει η σαγιονάρα ..

Πλάκα ε? έχω τρομάξει απο τους παρεξηγημένους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Για σένα ρε δουλεύω ,δες αγγελία καρ πριν χρόνια ...
    Μ΄αρεσει...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Καλή τύχη σου εύχομαι, όπως και σε όλους μας. Δυστυχώς, ακόμα και τώρα ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει και πως μια διαλυμένη οικονομία (και όχι μόνο σε μνημόνια λιτότητας) μπορεί να γυρίσει το επίπεδο ζωής όλων μας καμμιά 50αριά χρόνια πίσω. Όσοι επιζήσουν δλδ...

Την Παρασκευή λέει, διοργανώνεται νέα συγκέντρωση του ΟΧΙ κατά της λιτότητας, την ώρα που τρέχουν σαν τρελοί με την βοήθεια Γάλλων (ευτυχώς μάλλον) να συγγράψουν το νέο μνημόνιο λιτότητας από 50 εως 100 (!) δις για τα επόμενα χρόνια.

Και ακόμα κάποιοι πιστεύουν πως όλα είναι μια μπλόφα, πως θα κάνουν πίσω την τελευταία στιγμή, πως έχουμε εναλλακτικές (που δεν λένε), πως θα ζήσουμε απ΄το πετρέλαιο (που δεν υπάρχει), πως θα ζήσουμε απ΄τον τουρισμό (που δεν μπορεί να συντηρήσει μια χώρα σαν την Ελλάδα), πως θα πονέσουμε λίγο αλλα θα τα καταφέρουμε (λες και έχουμε ξεπεράσει τόσα και τόσα με επιτυχία), πως είναι συγκινητικό να μας στέλνουν συγχαρητήρια ο Μοράλες, ο Μαδούρο, ο Φάραντζ, ο Κάστρο και η Λεπέν...

Μας έμειναν οι αναλυτές του κώλου, οι οικονομολόγοι της κλανιάς, οι trade-ραδες των αγορών, ο Παλαβίτσας, ο εγκληματίας Μπαρούφας, ο Κουίκ και ο Καμμένος που τελικά ήταν 10χρονα με μια βόμβα στα χέρια όπου πάταγαν ότι κουμπάκι υπήρχε για να δουν τι θα γίνει.

Απίστευτα πράγματα, πραγματικά.
    Αγνοώντας την κομματική τοποθέτηση η οποία σε κάνει να μιλάς σαν να άρχισε η κρίση εχτές και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν αναφέρεις τους κλέφτες του παρελθόντος....
    Είναι αξιοθαύμαστο να παρατηρήσει κανείς ότι αγνοείς (ή θέλεις να αγνοείς) πως οι ζωές μερικών εκατομμυρίων συμπατριωτών μας έχουν πάει ήδη πίσω 50 χρόνια και μπορεί και παραπάνω...
    Άστεγοι
    Χωρίς ρεύμα
    Χωρίς νερό
    Νηστικοί
    κλπ κλπ

Όταν θα καταλάβεις ότι όλοι αυτοί μας έχουν γραμμένους και αδιαφορούν για το μέλλον της οικονομίας
    ίσως καταλάβεις και το μέγεθος της καταστροφής πέραν του οικονομικού
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Αυτο συμβαινει και τωρα φιλε μου. Και ειναι ακομα χειροτερο, γιατι η φαση περιλαμβανει και παιδακια.
    Κοίτα, κάποτε πρέπει να μπορέσουμε να συννενοηθούμε. Καλό είναι να λέμε τα κακά των μνημονιοσυμφωνιών κτλ, αλλά ας βρούμε μια εναλλακτική στο κάτω κάτω και αν δούμε αν είναι καλύτερη...

Ας πούμε λοιπόν πως τα παίρνει ο Τσίπρας στην κράνα, λέει στους Ευρωπαίους «άντε γ@μηθ#ίτ# κι εσείς κι ο γρύλος σας», δεν υπογράφει και τα σπάμε...
    Μετά τι έχει λοιπόν το μενού; Απλά «θα την βγάλουμε δύσκολα στην αρχή και μετά θα στρώσει»;

Τι σημαίνει η φράση «θα την βγάλουμε δύσκολα στην αρχή και μετά θα στρώσει» λοιπόν; Πόσο δύσκολα είναι αυτό το «στην αρχή» και πότε «θα στρώσει»;

Να βάλουμε λιγάκι νούμερα σ' αυτό;
    Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ΑΕΠ 180 δις €.
    Άντε και κάνουμε το σχέδιο Λαπαβίτσα. Υποτίμηση λοιπόν και μια συντηρητική εκτίμηση αρχικής μείωσης του ΑΕΠ στην αρχή κατά 40-45% (μιλάμε για το πιο ευνοϊκό σενάριο), δηλ πάμε περίπου στα 100 δις €.
    Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως θα είναι πλέον δυνατό να συνεχίσουν να πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις ότα πλέον το σύνολό τους θα είναι περισσότερο από το ΑΕΠ (καλά, το ότι ανά περίπτωση η σύνταξη πλέον έχει γίνει 120€ το μήνα δεν το συζητώ..);
    Δηλαδή παλεύουμε για να μην κοπεί το ΕΚΑΣ και στο τέλος θα κόψουμε και την κύρια σύνταξη γιατί απλά δεν θα υπάρχουν λεφτά να την πληρώσουμε;

Πάμε παρακάτω λοιπόν...
    Πόση ανάπτυξη και για πόσα χρόνια θέλουμε για να ξαναφτάσουμε το σημερινό ΑΕΠ (Υπόψην, όχι αυτό που είχαμε το 2008, το σημερινό, που είναι μετά από 5 χρόνια μνημόνιο...); Μπορεί κάποιος να το βάλει στο κομπιουτεράκι να δει;

Πάμε λίγο πιο παρακάτω...
    Έχουμε μέχρι το 2020 να λαμβάνουμε καμιά 70αριά+ δις € (ανάλογα την απορρόφηση) αγροτικές επιδοτήσεις, ΕΣΠΑ, σχέδιο Γιούνκερ κτλ. Από αυτά, άντε να χαθεί το 1/4" σε μίζες, μας κάνουν 45 δις € να πέσουν στην αγορά.
    Άμα την κάνουμε τα χάνουμε. Μόνοι μας πως θα τα αναπληρώσουμε;

Αυτός που πρέπει να εισάγει ζωοτροφές πως θα τις εισάγει;
    Και δεν με πιάνει ο πόνος για τον συγκεκριμένο, αλλά αυτός δίνει δουλειά σε κάποια άτομα και τροφοδοτεί και την αγορά με μια ποσότητα κρέας. Κρέας που τρώμε όλοι μας.
    Μας παίρνει τόσο χαλαρά να τον κλείσουμε;

Καλές οι ηθικολογικές αναλύσεις και τα κυρήγματα του στυλ «ο κόσμος θα έπρεπε να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και οι πεταλούδες να χορεύουν χαρούμενες τριγύρω», αλλά κάποιος θέλω να μου πει με ποια ακριβώς εναλλακτική λύση σκοπεύει να φτάσουμε στις πεταλούδες, γιατί αλλιώς αντί για ροδοπέταλα βλέπω ν' αντικρύζουμε όλοι τα ραδίκια ανάποδα...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

και omg
    Να σου πω (για κάνω κι εγώ ένα ΟΜΓΚ)
    Δανείζει η τράπεζα σου τον ΕΟΠΥΥ. ?

ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ !
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    "... εγγύηση την προσωπική σου περιουσία" Στα ανέκδοτα τα πας καλλίτερα.
    Οκ ας το αλλάξω λοιπόν...
    Την προσωπική σου ελευθερία είναι πιο καλά?
    προσωποκράτηση για χρέη στο δημόσιο ρινγ ε μπελ του γιου???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	getImage.do.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	4,7 KB 
ID:	338317
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    ρινγ ...

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55