δεν ξέρω. για αυτό είπα για το πόθεν έσχες πιο πίσω.
είναι λίγο κάπως το όλον, αλλά όπως λέει και ο οργισμένος θα ξεφύγουμε από το πολιτικό οφτόπικ (γίνεται αυτό; καλά μπορεί να γίνεται).
Εντάξει, κι ο Λεβέντης πριν μερικές δεκαετίες πίστευε ότι τον ακούει ο Θεός και τον καλούσε να ρίξει καρκίνο στον Παπανδρέου και τον Μητσοτάκη επειδή του έκλειναν το κανάλι, πρέπει για αυτό του το πιστεύω να τον έχω σε εκτίμηση; Ή για να το πάμε ακόμα πιο πέρα, κι ο άλλος πιστεύει ότι οι μετανάστες είναι μιάσματα και να βγει και κάποιος να υποστηρίξει ότι μπήκε φυλακή για τα πιστεύω του, βάσει της λογικής σου πρέπει να θεωρώ τον Μιχαλολιάκο καλύτερο από τους άλλους;
Είναι πολύ απλό, πρόσληψη έκτακτων υπαλλήλων για τον καθαρισμό / απολύμανση των σχολείων μετά από τις έξι που θα αποχωρούν τα παιδάκια του κατώτερου Θεού... όχι τίποτα άλλο να δούμε αν όντως τα περί υγείας που τσαμπουνάνε στο Ωραιόκαστρο έχουν βάση...
ο λεβέντης ήταν στο πασοκ και στη νδ και κάθε μήνα γύρναγε στους πλούσιος για λεφτά
αν κάποιος του πει να πάει κυβέρνηση θα πάει μπουσολόντας
Ο άλλος είχε την χα στο αφμ του και η γυναίκα του έχει χοτέλι ημιδιαμονής με αλλοδαπές
Όλα αυτά όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ κακριά από τη "τρέλα" της Παπαρήγας
που μια μέρα θα αλλάξει τον κόσμο
ανανήψαντας
Ώπα!!! Το ότι η Παπαρήγα έχει "τρέλα" ότι θα αλλάξει τον κόσμο και κατά βάθος το πιστεύει είναι η δική σου εκδοχή, δεν σημαίνει ότι είναι έτσι απαραίτητα!!! Άλλο το είναι και άλλο το φαίνεσθαι. Τα της Χ.Α. με τα ΑΦΜ και τα μπουρδελοξενοδοχεία για βίζιτες με αλλοδαπές και τον ρόλο του Μιχαλολιάκου στις βομβιστικές ενέργειες στους κινηματογράφους της Αθήνας αρχές του 80 τα ξέρω εγώ, εσύ κι άλλοι 5 νοματαίοι, τα ούγκανα που ψηφίζουν Χ.Α. βλέπουν ένα ιδεαλιστή που τιμά την αγνότητα της ΕλλάδαςΚι άλλος ο Σώρρας διαμηνύει ότι θα απαλλάξει τους Έλληνες από τα χρέη και τον πιστεύουν για ιδεαλιστή και χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες εξαιτίας του...
Η εξουσία διαφθείρει, αυτό είναι αξίωμα, απλά διαφέρουν τα μεγέθη. Άλλο να είσαι διαχειριστής στην πολυκατοικία κι άλλο Γ.Γ. του ΚΚΕ, άλλα τα φράγκα στην πρώτη περίπτωση κι άλλα στη δεύτερη. Μην σου διαφεύγει και κάτι άλλο. Μπορεί η Αλέκα να έδινε ένα μέρος του ταμείου της στο κόμμα, το ίδιο όμως κάνουν και εκατοντάδες άλλες χιλιάδες μέλη του κόμματος... και (επειδή το ξέρω από πρώτο χέρι που λέει και κάποιος εδώ..) ουαί και αλίμονο σε αυτόν που τολμά να πει όχι στο χαράτσι υπέρ του κόμματος.
μονο ΠΑΣΟΚ ρε! Τίποτε άλλο!
https://www.youtube.com/watch?v=VHUsond06Pc
#ert_tsontes
Μπράβο στα παιδιά της ΕΡΤ για ακόμη μια φορά. οι νεκροί της ΕΡΤ θα ήταν περήφανοι
:rotflmao:
Μαύρο στό mega.
Μαύρο στον alpha.
Μαύρο στο star.
Μαύρο στο Ε.
Άσπρο παχυρευστο στην ΕΡΤ.
#ert_tsontes
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 14/09/2016 στις 00:22.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Θα κανω μια παρενθεση σχετικα με ενα θεμα παλαιοτερο περι αξιοπιστιας , ΣΚΑΙ.... Μια κλασικη περιπτωση με αφορμη την αθωωση Βαξεβανη στην υποθεση Βγενοπουλου (επιτηδες το λινκ απο καθημερινη, με το google το βρηκα δεν ειναι πρωτοσελιδο πουθενα). Τον Φεβρουαριο μισαωρη συνεντευξη τυπου του Βγενοπουλου με κατηγορητηριο οτι τον συκοφαντει , για την αθωωση του χτες , οχι ρεπορταζ,....ουτε κουβεντα. Εμεινε ομως οτι ο Βαξεβανης εχει εμμονη με τον Βγενοπουλο και τον συκοφαντει. Πρωτο Θεμα ... τα ιδια, πουθενα η αποφαση της αθωωσης.... κλεινω παρενθεση.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου