Σελίδα 77 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287127177 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ρίξε μια ματιά στο τι σημαίνει "πανδημία" για να μπορέσουμε να συζητήσουμε.
    Είναι μαλακία να διαφωνούμε για πλάκα.
    Περιμενω απο εσενα να μου πεις αφου βγεις μια βολτα εξω απο το σπιτι σου και δεις οτι ολα ειναι φυσιολογικα κανενας δε πεθαινει και κανενας δε βηχει σα γοριλας.Πες μου εσυ που ειδες τη πανδημια προφανως μονο στη χωρα σου σε live μεταδοση και για ολες τις αλλες χωρες που αλλου στη τηλεοραση..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Οχι εσυ ξερεις?
    Εσυ ο ίδιος Αναιρείς αυτά που γράφεις με αυτά που παραθέτεις. Το λιγότερο που δεν ξέρεις είναι τα αγγλικά . Το περισσότερο ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Πίστευε αυτό που θέλεις αλλά μην δίνεις η κανείς χαρακτηρισμούς για τους υπόλοιπους
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Περιμενω απο εσενα να μου πεις αφου βγεις μια βολτα εξω απο το σπιτι σου και δεις οτι ολα ειναι φυσιολογικα κανενας δε πεθαινει και κανενας δε βηχει σα γοριλας.
    Και τον εγκέφαλο σου πιθανόν να μην δεις ποτέ ότι υπάρχει οποτε κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν υπάρχει

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Εσυ ο ίδιος Αναιρείς αυτά που γράφεις με αυτά που παραθέτεις. Το λιγότερο που δεν ξέρεις είναι τα αγγλικά . Το περισσότερο ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Πίστευε αυτό που θέλεις αλλά μην δίνεις η κανείς χαρακτηρισμούς για τους υπόλοιπους
    Προφανως εσυ δε ξερεις τι σου γινεται αλλα και προφανως εισαι ενας ειρωνας του διπλανου καδου που εχω στη γειτονια μου. Το λιγοτερο που μπορω να κανω για σενα ειναι να λεω ανθρωπακο και το περισσοτερο να σε αγνοω.

Προφανως εσυ δε ξερεις τι σου γινεται αλλα και προφανως εισαι ενας ειρωνας του διπλανου καδου που εχω στη γειτονια μου. Το λιγοτερο που μπορω να κανω για σενα ειναι να λεω ανθρωπακο και το περισσοτερο να σε αγνοω.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Θα ήθελα να παρακαλέσω, όποιον έχει περισσότερη ψυχραιμία, να αφήσει την τελευταία κουβέντα στον άλλο. Το νήμα ήταν όμορφο πληροφοριακό, κάναμε και λίγη πλάκα για να εκτονώσουμε τη δυσκολία της κατάστασης. Ας το γυρίσουμε πάλι έτσι, ε;
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    το βλεπω να πεφτει λουκετο παλι

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinigami Ryuk Προβολή μηνύματος
    το βλεπω να πεφτει λουκετο παλι
    Μα ενα περιεργο πραγμα ρε φιλε ειρωνεια και παλι ειρωνεια. Τεσπα ειπα καλη συνεχεια εσεις θελατε περαιτερω συζητηση οχι εγω.

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Συγγμωμη απλα πηρε συγχαρητηρια απο τον κρουγκε ο αντιστοιχος τσιοδρας της σουηδιας. https://www.google.com/amp/s/gr.euro...estia-kindynou
    Σε εναν χωρισμο συνηθως φταινε και οι δυο,μπορει το μεριδιο ευθυνης να μην ειναι ακριβως το ιδιο αλλα και οι δυο βαζουν το χερακι τους.
    Δωστε τοπο στην οργη ρε μαγκες,δεν χαλαει η μερα κανενος επειδη διαφωνειτε.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Συγγμωμη απλα πηρε συγχαρητηρια απο τον κρουγκε ο αντιστοιχος τσιοδρας της σουηδιας. https://www.google.com/amp/s/gr.euro...estia-kindynou
    όχι εγώ συγνώμη αλλά αυτός ο κρουγκε που λες και ξανά λες ποιος είναι...

στο λινκ που παραθέτεις και συγκεκριμένα στο video στο οποίο παραπέμπει, την Σουηδία την σχολιάζει ένας Dr Michael Ryan Executive Driector - WHO Health Emergency Programme .... όχι ο Dr Kluge...?

χωρίς να θέλω να σε προσβάλω αδερφέ, αλλά κάπως δεν μας τα λες καλά....
    μας λες ότι ο ΠΟΥ προσέλαβε κάποιον Κρουγκε και τον βράβευσε για το πως αντιμετώπισε την πανδημία στη Σουηδία.. που τελικά είναι Βέλγος χωρίς εμπλοκή (άμεση) με την πανδημία στη Σουηδία και η βράβευση τελικά ήταν "απλά" εύσημα / σχόλια σε συνέντευξη τύπου από ένα τρίτο άτομο... που κατά την δική μου άποψη δεν είναι ακριβώς εύσημα αυτά που λέει αλλά οκ ας πούμε ότι είναι..

ότι τι; δεν μπορεί ο ΠΟΥ να αλλάξει γνώμη ή στάση εάν νέα δεδομένα το επιτάσσουν; η επιστήμη δεν είναι ιδεολογία ή θρησκεία για να είναι αμετάβλητη ....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος
    Να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις μετακινησεις. Αν ξερει καποιος, ακομα καλυτερα και απο την ΕΛΑΣ, απανταει. Οι ελεγχοι σχετικα με τις μετακινησεις περιοριζονται στο αν εχει σταλει sms/ εχει συμπληρωθει εντυπο ή τα οργανα μπαινουν και στη διαδικασια κρισης της καθε περιπτωσης;

Να δωσω ενα παραδειγμα για να γινω πιο συγκεκριμενος. Εχω εγω την αδερφη μου στην αλλη ακρη της πολης που ειναι σε καραντινα και δεν μπορει να βγει απο το σπιτι. Κανα δυο φορες τη βδομαδα θα χρειαστει να παω να τη βοηθησω με ψωνια. Φαρμακειο, σουπερ μαρκετ, τις αφηνω τα πραγματα στην πορτα και φευγω. Σε ελεγχο που θα μου γινει πώς στο διαολο μπορει το οργανο να κρινει αν εγω εχω οντως λογο να βρισκομαι εκει; Εχω στειλει sms για βοηθεια ατομου σε αναγκη. Αλλα με την ιδια δικαιολογια δε θα μπορουσα να μετακινουμαι ελευθερα εντος νομου; Γινεται καποιος περαιτερω ελεγχος δλδ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Ρε ηρεμηστε και καθηστε καλα ολοι σας γιατι ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ
    να διορθωνω την ορθογραφια σας.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις μετακινησεις. Αν ξερει καποιος, ακομα καλυτερα και απο την ΕΛΑΣ, απανταει. Οι ελεγχοι σχετικα με τις μετακινησεις περιοριζονται στο αν εχει σταλει sms/ εχει συμπληρωθει εντυπο ή τα οργανα μπαινουν και στη διαδικασια κρισης της καθε περιπτωσης;

Να δωσω ενα παραδειγμα για να γινω πιο συγκεκριμενος. Εχω εγω την αδερφη μου στην αλλη ακρη της πολης που ειναι σε καραντινα και δεν μπορει να βγει απο το σπιτι. Κανα δυο φορες τη βδομαδα θα χρειαστει να παω να τη βοηθησω με ψωνια. Φαρμακειο, σουπερ μαρκετ, τις αφηνω τα πραγματα στην πορτα και φευγω. Σε ελεγχο που θα μου γινει πώς στο διαολο μπορει το οργανο να κρινει αν εγω εχω οντως λογο να βρισκομαι εκει; Εχω στειλει sms για βοηθεια ατομου σε αναγκη. Αλλα με την ιδια δικαιολογια δε θα μπορουσα να μετακινουμαι ελευθερα εντος νομου; Γινεται καποιος περαιτερω ελεγχος δλδ;
    Στο προηγούμενο lockdown όταν πήγαινα στην μητέρα μου ψωνια σούπερ μάρκετ με σταμάτησαν και μου ζήτησαν να δουν ταυτότητα της για την ηλικίας της και την διεύθυνση.
    Είχα μια φωτογραφία της ταυτότητας της στο κινητό έκτοτε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από div400 Προβολή μηνύματος
    όχι εγώ συγνώμη αλλά αυτός ο κρουγκε που λες και ξανά λες ποιος είναι...

στο λινκ που παραθέτεις και συγκεκριμένα στο video στο οποίο παραπέμπει, την Σουηδία την σχολιάζει ένας Dr Michael Ryan Executive Driector - WHO Health Emergency Programme .... όχι ο Dr Kluge...?

χωρίς να θέλω να σε προσβάλω αδερφέ, αλλά κάπως δεν μας τα λες καλά....
    μας λες ότι ο ΠΟΥ προσέλαβε κάποιον Κρουγκε και τον βράβευσε για το πως αντιμετώπισε την πανδημία στη Σουηδία.. που τελικά είναι Βέλγος χωρίς εμπλοκή (άμεση) με την πανδημία στη Σουηδία και η βράβευση τελικά ήταν "απλά" εύσημα / σχόλια σε συνέντευξη τύπου από ένα τρίτο άτομο... που κατά την δική μου άποψη δεν είναι ακριβώς εύσημα αυτά που λέει αλλά οκ ας πούμε ότι είναι..

ότι τι; δεν μπορεί ο ΠΟΥ να αλλάξει γνώμη ή στάση εάν νέα δεδομένα το επιτάσσουν; η επιστήμη δεν είναι ιδεολογία ή θρησκεία για να είναι αμετάβλητη ....
    Μην ασχολείσαι . Άκρη δεν θα βγάλεις . Πάμε παρακάτω . Το έγραψα και παραπάνω ας γράφουμε μόνο για πληροφορίες και updates για τον υιό . Άλλωστε για αυτό ανοίχτηκε το νήμα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Στο προηγούμενο lockdown όταν πήγαινα στην μητέρα μου ψωνια σούπερ μάρκετ με σταμάτησαν και μου ζήτησαν να δουν ταυτότητα της για την ηλικίας της και την διεύθυνση.
    Είχα μια φωτογραφία της ταυτότητας της στο κινητό έκτοτε
    Στον ελεγχο ειχες την ταυτοτητα της μητερας σου δηλαδη; Ή αρκεστηκαν στα λεγομενα σου;

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF