Τόσο Ψωλαράδες είναι οι ιταλοί που τα πουλάνε και στα περίπτερα ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
γιατι νομιζουν οι παπαρες οτι θα τα καταφερουν μονοι τους...
τωρα ομως που τρωνε τις ψωλιες στα motogp ΟΛΑ τα περιμενω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τόσο Ψωλαράδες είναι οι ιταλοί που τα πουλάνε και στα περίπτερα ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
γιατι νομιζουν οι παπαρες οτι θα τα καταφερουν μονοι τους...
τωρα ομως που τρωνε τις ψωλιες στα motogp ΟΛΑ τα περιμενω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?????Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Ρε ειμαστε με τα καλα μας που συγκρίνουμε το multi με το fazer![]()
![]()
:a31:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Tο ιταλικό είναι state of art
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
που 8α μιμούντια οι ιάπωνες για τα επόμενα 15 χρόνια και το άλλο είναι ένα απλό μηχανάκι της σειράς σχεδιαστικά αδιάφορο το οποίο σε 5 χρόνια θα φαίνεται αρχαίο![]()
![]()
![]()
Είναι απαρχαιομένοςΑρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Πες μου ένα επιχείρημα γιατι να μην βάλει η ducati τον απαρχαιομένο κινητήρα της??
Με το ίδιο σκεπτικό πες μου εσύ ένα καλύτερο τερακύλινδρο σύνολο...Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Σοβαρό επιχέιρημα, μηχανολογικά βασισμένο +όχι αερολογίες . Βρες μου ένα καλύτερο δυκύλινδρο σύνολο και θα σου βγάλω το καπέλο![]()
Δηλαδή? Τί πλάκα έκανε? Για εξήγησε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Μια φορά επιχείρησε η ducati να εμλάκει με τετρακύλινδρα σύνολα και έκανε πλάκα σε όλους τους ανατολίτες.
Chris
Ρε φίλε έχεις μούλτι και μιλάς για άλλο μηχανάκι??Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μοτοσακο ή πραπρα θα το ελεγα και αυτο στην καλυτερη...
μαθαινεις σιγα σιγα
:rotflmao: :rotflmao:
Να σου πώ, σε κατοικημένες περιοχές επιτρέπεται να πιάσεις συμπλέκτη ή σε χώνουν μέσα για διατάραξη κοινής ησυχίας??
Chris
Μπά δεν νομίζω ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥΜΠΙΤΟΣ για διατάραξη της κοινής ησυχίας!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ρε φίλε έχεις μούλτι και μιλάς για άλλο μηχανάκι??
Να σου πώ, σε κατοικημένες περιοχές επιτρέπεται να πιάσεις συμπλέκτη ή σε χώνουν μέσα για διατάραξη κοινής ησυχίας??
Τοσο θόρυβο κάνει αυτή η...........:a31: :a31: :a31: :a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Τόσο Ψωλαράδες είναι οι ιταλοί που τα πουλάνε και στα περίπτερα ?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Συνεχισε ετσι...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ !!!
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Αμ δεν ξέρεις φίλε!! Και εγώ επικροτώ τα τεχνολογικά επιτεύγματα του ανθρώπου γενικότερα, αλλά να μου λές για το μούλτι... ε τί να σου πώ ρε φίλε...το θεωρώ όσο κοινό είναι και ένα στρήτ μεσαίου κυβισμού Ιαπωνικό!Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
...
Δεν έχω μετοχές στην ducati αλλά ξέρω να αναγνωρίζω και να επικροτώ τις ωραίες δουλειές
Φιλικά![]()
Έλεος ρε δηλαδή τι του βρίσκεις? Σοβαρά ποιά είναι η state of the art τεχνολογία?
Ο απαρχαιομένος δικύλινδρος? τα επώνυμα περιφερειακά? Τί σχέση έχουν με την Ducati? Τί? Για πές...
Chris
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΛΕΦΤΑ..........
ΓΙΑ MULTI-MULINEX ! ! ! ! ! !
![]()
![]()
Κάτοχοι MULTISTRADA
![]()
![]()
![]()
Πρωτοτυπος οπως και οι τζαμπαν...
Θα σου πω κατι, σοβαρα ομως...
...μιλας εσυ...???...
...ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ FMX...???
Που η μονη χαρα που σου δινει το πραμα ειναι το οτι παιρνει μπροστα και που το αναφερεις συνεχεια με τοοοοση χαρα...???
Τι να πω???
Μονο κουραγιο μπορω να σου ευχηθω!!!
:rotflmao::rotflmao:
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Στους τυφλους (ευρωπαιους) κυριαρχει ο μονοφθαλμος (ducati):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Το θέμα είναι οτι οι ιαπωνόφιλοι επιτίθονταί όλοι στην ducati , δεν είναι άδικο??
Στα MuZ στα bmw, στα aprilia, στα cagiva, στα ktm ή στα triumph να επιτεθουμε???
Ειπαμε 1098 και agusta ειναι ολη η Eυρωπη μονο αυτα μπορουν να παλεψουν με τα SS Japan σε εμφανιση και επιδοσεις γιατι σε αξιοπιστια...![]()
Και που ασχολεισται με το mulinex τοσες σελιδες παλι σκευος για καμια νοικοκυρουλα ηταν ειναι και θα παραμενει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε stradas αφού είσαι τόσο πορωμένος με το FMX πήγαινε πάρε ένα και άσε τον Σάκη στην ησυχία του βρε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Πρωτοτυπος οπως και οι τζαμπαν...
Θα σου πω κατι, σοβαρα ομως...
...μιλας εσυ...???...
...ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ FMX...???
Που η μονη χαρα που σου δινει το πραμα ειναι το οτι παιρνει μπροστα και που το αναφερεις συνεχεια με τοοοοση χαρα...???
Τι να πω???
Μονο κουραγιο μπορω να σου ευχηθω!!!
:rotflmao::rotflmao:
άντε καλορίζικο!! Και το μούλτι πέτα το να μην ρυπαίνεις το περιβάλλον με το εμετικό του fairing...
Εναλακτικά προτείνω να πετάξεις το fairing του μούλτι και να βαλεις το φανάρι του FMX...άντε και να δείς που θα κοιτάνε το μηχανάκι σου χωρίς να ξερνάνε πλέον!!
![]()
Chris
Για τα καλα περιφερειακα δλδ ρε φιλε ποιον να ευχαριστησουμε αν οχι την εταιρεια που φτιαχνει το μηχανακι????Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Αμ δεν ξέρεις φίλε!! Και εγώ επικροτώ τα τεχνολογικά επιτεύγματα του ανθρώπου γενικότερα, αλλά να μου λές για το μούλτι... ε τί να σου πώ ρε φίλε...το θεωρώ όσο κοινό είναι και ένα στρήτ μεσαίου κυβισμού Ιαπωνικό!
Έλεος ρε δηλαδή τι του βρίσκεις? Σοβαρά ποιά είναι η state of the art τεχνολογία?
Ο απαρχαιομένος δικύλινδρος? τα επώνυμα περιφερειακά? Τί σχέση έχουν με την Ducati? Τί? Για πές...
Γιατι θα τρελαθουμε με εσας...
Ο "απαρχαιωμενος" δικυλινδρος σε πληροφορω οτι ειναι, μακραν ομως, ο δυνατοτερος αεροψυκτος δικυλινδρος που κυκλοφορει...
Και θα μου πεις γιατι να παρω ενα "απαρχαιωμενο" αεροψυκτο κινητηρα???
Γιατι ειναι ελαφρυτερος, εχει καλυτερη αποκριση, ειναι πιο φιλικος κλπ κλπ κλπ...
Εσυ πιστευω οτι θα τα καταλαβεις αυτα που σου λεω, αλλα δυστυχως οι ποιο πολλοι τζαμπαν θα τα περασουν για ψιλα γραμματα, θα ανοιξουν ενα περιοδικο να δουν το νεο Κ717 ποσα αλογα εχει και θα πανε να το παρουν...
ή αντιστοιχα ο σακης θα δει ποιο ειναι πιο φτηνο και θα παει περηφανος να το παρει και θα καμαρωνει σαν τον τσολια που εχει χονδα...
![]()
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Δεν πειράζει ρε μαν ας ασχοληθούμε τόσες σελίδες μπάς και καταφέρουμε να του ανοίξουμε ΤΟ ΜΑΤΙ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και δούν πόσο ΣΚ@Τ@ είναι η κατσαρόλα-fairing τους...Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Στους τυφλους (ευρωπαιους) κυριαρχει ο μονοφθαλμος (ducati):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στα MuZ στα bmw, στα aprilia, στα cagiva, στα ktm ή στα triumph να επιτεθουμε???
Ειπαμε 1098 και agusta ειναι ολη η Eυρωπη μονο αυτα μπορουν να παλεψουν με τα SS Japan σε εμφανιση και επιδοσεις γιατι σε αξιοπιστια...![]()
Και που ασχολεισται με το mulinex τοσες σελιδες παλι σκευος για καμια νοικοκυρουλα ηταν ειναι και θα παραμενει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έστω και ένας να αλλαξοπιστήσει θεωρούμε ότι νικήσαμε γενναίοι μου...
![]()
Chris
δεν ειμαι πορωμενος με το FMX....Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ρε stradas αφού είσαι τόσο πορωμένος με το FMX πήγαινε πάρε ένα και άσε τον Σάκη στην ησυχία του βρε!!!!
άντε καλορίζικο!! Και το μούλτι πέτα το να μην ρυπαίνεις το περιβάλλον με το εμετικό του fairing...
Εναλακτικά προτείνω να πετάξεις το fairing του μούλτι και να βαλεις το φανάρι του FMX...άντε και να δείς που θα κοιτάνε το μηχανάκι σου χωρίς να ξερνάνε πλέον!!
![]()
...με τον Σακη ειμαι...
...που επειδη πηρε ενα budget μηχανακι (δλδ τι μας εχει μεινει? κατι πλαισια μονης ραχοκοκαλιας, κατι ξεχασμενα μοτερ, κατι παλια πηρουνια, εεεε σχεδιαστε καινουργιο φαναρι-πλαστικα και φτιαξτε ενα μηχανακι να πουλησουμε στους ξεχασμενους...) νομιζει οτι επιασε τον παπα απο τα αρχιδια...
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Ο φίλος μίλησε για το state of the art multinex μη χέσω! Το ότι έχει καλά περιφεριακά μπράβο στην Ducati που τα αγόρασε...την state of the art τεχνολογία της Ducati που την είδες????Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Για τα καλα περιφερειακα δλδ ρε φιλε ποιον να ευχαριστησουμε αν οχι την εταιρεια που φτιαχνει το μηχανακι????
Γιατι θα τρελαθουμε με εσας...
Ο "απαρχαιωμενος" δικυλινδρος σε πληροφορω οτι ειναι, μακραν ομως, ο δυνατοτερος αεροψυκτος δικυλινδρος που κυκλοφορει...
Και θα μου πεις γιατι να παρω ενα "απαρχαιωμενο" αεροψυκτο κινητηρα???
Γιατι ειναι ελαφρυτερος, εχει καλυτερη αποκριση, ειναι πιο φιλικος κλπ κλπ κλπ...
Στο πλαίσιο μήπως? Αυτό εννοείται με τον όρο τεχνολογία? 5 συνδεδεμένοι σωλήνες ?
Οσο για τον κινητήρα μπορεί να έχεις δίκαιο αλλά και πάλυ απέχει μακράν από το state of the art!!
Καταλαβαινω τι λές, αλλά όσο άσχετος είναι αυτός που λές, τόσο άσχετοι είναι και πάρα πολλοί ducatisti που πέρνουν ότι πέρνουν για την μούρη, το όνομα και επειδή ΑΚΟΥΣΑΝ ότι έχει brembo και ohlins τα οποία ΔΙΑΒΑΣΑΝ κάπου ότι είναι τα καλύτερα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Εσυ πιστευω οτι θα τα καταλαβεις αυτα που σου λεω, αλλα δυστυχως οι ποιο πολλοι τζαμπαν θα τα περασουν για ψιλα γραμματα, θα ανοιξουν ενα περιοδικο να δουν το νεο Κ717 ποσα αλογα εχει και θα πανε να το παρουν...
ή αντιστοιχα ο σακης θα δει ποιο ειναι πιο φτηνο και θα παει περηφανος να το παρει και θα καμαρωνει σαν τον τσολια που εχει χονδα...
![]()
Όταν λοιπόν οι τελευταίοι μάθουν να χρησιμοποιούν τα brembo σωστά και με ακρίβεια και τις ohlins στην τρίχα, τότε θα μάθουν και οι πρώτοι να χρησιμοποιούν τα 150 άλογα τροχό...
δηλαδή ποτέ!!!
Άρα οι δύο κατηγορίες ένα και το αυτό! Και οι δύο στην κοσμάρα τους! Διαφωνείς σε κάτι?
Chris
Μα και το μούλτι για την Ducati budget μηχανακι είναι ρε φίλε! και φτηνό (επαναλαμβάνω για Ducati)Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
δεν ειμαι πορωμενος με το FMX....
...με τον Σακη ειμαι...
...που επειδη πηρε ενα budget μηχανακι (δλδ τι μας εχει μεινει? κατι πλαισια μονης ραχοκοκαλιας, κατι ξεχασμενα μοτερ, κατι παλια πηρουνια, εεεε σχεδιαστε καινουργιο φαναρι-πλαστικα και φτιαξτε ενα μηχανακι να πουλησουμε στους ξεχασμενους...) νομιζει οτι επιασε τον παπα απο τα αρχιδια...
Chris
Γιατι σου ειπα εγω οτι το multi ειναι state of the art μηχανολογικα???Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ο φίλος μίλησε για το state of the art multinex μη χέσω! Το ότι έχει καλά περιφεριακά μπράβο στην Ducati που τα αγόρασε...την state of the art τεχνολογία της Ducati που την είδες????
Στο πλαίσιο μήπως? Αυτό εννοείται με τον όρο τεχνολογία? 5 συνδεδεμένοι σωλήνες ?
Οσο για τον κινητήρα μπορεί να έχεις δίκαιο αλλά και πάλυ απέχει μακράν από το state of the art!!
Ειναι ενα all around μηχανακι που κανει πολλα πραγματα καλα αλλα οχι τελεια.
Δεν το πηρα για να γυρισω ολη την ευρωπη, ουτε για να τρεξω στο ΠΠΤ, αλλα και δικαβαλος εκδρομη μπορω να παω και διακοπες και πιστα να μπω και και και...
Το μονο ισως που κανει παρα πολυ καλα ειναι οτι μπορεις να κυνηγησεις πολυ γρηγοροτερα μηχανακια σε μεικτη διαδρομη, δλδ κλειστο στροφιλικη με καλη αλλα και κακη ασφαλτο...
Το πλαισιο παντως αυτο (σαν αρχιτεκτονικη, οχι σαν υλικα) κερδιζει πολλα χρονια τωρα πρωταθληματα sbk και εσχατως και motogp οποτε μαλλον κατι κανει καλα...
Συμφωνουμε, αλλα το μονο που θα πω ειναι οτι στην απο κει κατηγορια το ποσοστο των ανθρωπων που δεν ξερουν τι πηραν ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Καταλαβαινω τι λές, αλλά όσο άσχετος είναι αυτός που λές, τόσο άσχετοι είναι και πάρα πολλοί ducatisti που πέρνουν ότι πέρνουν για την μούρη, το όνομα και επειδή ΑΚΟΥΣΑΝ ότι έχει brembo και ohlins τα οποία ΔΙΑΒΑΣΑΝ κάπου ότι είναι τα καλύτερα!!
Όταν λποιπόν οι τελευταίοι μάθουν να χρησιμοποιούν τα brembo σωστά και με ακρίβεια και τις ohlins στην τρίχα, τότε θα μάθουν και οι πρώτοι να χρησιμοποιούν τα 150 άλογα τροχό...
δηλαδή ποτέ!!!
Άρα οι δύο κατηγορίες ένα και το αυτό! Και οι δύο στην κοσμάρα τους! Διαφωνείς σε κάτι?
Το αστειο ειναι οταν αυτοι οι ανθρωποι νομιζουν οτι ειναι σε θεση να κρινουν αφ΄υψηλου κιολας... καταλαβες τι εννοω...
![]()
"WOW...WHAT A RIDE!!!"