Σελίδα 77 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 2050

Θέμα: Xt 660 Z Aftermarket

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Re: Re: χουφτες barkbusters πρόβλημα και λύση

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
    Όλα αυτά μήπως συνέβησαν γιατί τελικά οι χούφτες ήταν για transalp με αποτέλεσμα να μην έχουν τα σωστά αντίβαρα???
    Δεν νομίζω πως είναι εύκολο να βρεις after market χούφτες με τα σωστά αντίβαρα. Και οι touratech το ίδιο θεμετάκι έχουν. Ο ermhc νομίζω που τις έχει βάλει πάλι πατέντα έκανε για να βάλει άλλα αντίβαρα. Τα αντίβαρα της μαμάς και οι χούφτες της μαμάς έχουν το κατάλληλο βάρος γιατί φτιάχτηκαν για τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης μηχανής. Οι υπόλοιπες εταιρείες παίρνουν ένα προϊόν που είδη έχουν στην γκάμα τους και το αλλάζουν ελάχιστα ή καθόλου και το βαφτίζουν απ' την αρχή. Σπάνια εξελίσσεται κάτι απ' την αρχή για κάτι συγκεκριμένο. Και αν γίνει αργότερα θα φορεθεί και αλλού.

Εγώ πάντως το οπτικό αποτέλεσμα μια χαρά το βρίσκω. Ίσως και να φταίνε οι φωτό δεν ξέρω.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Το θεματάκι με της χούφτες το έψαξα λίγο παραπάνω και βρήκα..
    Στην σελίδα της barkbuster τις έχει με διαφορετικό κωδικό BHG18 για transalp BHG19 για tenere.

http://www.barkbusters.net/products/...ke.html#yamaha

στο adventure-spec όμως τις έχει με τον ίδιο κωδικό σε φωτό και για tenere και για transalp.

http://www.adventure-spec.com/shop/b.../prod_197.html

Αλλά και από τις φωτό φαίνεται τα αντίβαρα να μην έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bhg19.jpg 
Προβολές:	452 
Μέγεθος:	46,6 KB 
ID:	195261

Moderator
    BHG18

Όνομα:	bhg18a__27152_zoom.jpg 
Προβολές:	456 
Μέγεθος:	35,0 KB 
ID:	195262

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    gelcat ....ελπίζω το spoiler να κάνει δουλειά, γιατί μόλις έδωκα τελεφωνικώς 85 ευρόπουλα.....

Όσο για τις χούφτες, όταν κάνουμε πειράματα σε μηχανή, μονοκύλινδρη, και με 90 πόντους τιμόνι...αυτά παθαίνουμε
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος
    Όπως είπα και πιο πριν (δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα έχω ποστάρει φωτό), έφτιαξα σε τόρνο αντίβαρα τα οποία έχουν βάρος σαν τα "μαμά" αλλά ταιριάζουν με τις χούφτες της Touratech.
    Μέχρι σήμερα δεν έχω κανένα πρόβλημα!!

Auribus TENERE Lupum Το avatar του/της gelcat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    gelcat ....ελπίζω το spoiler να κάνει δουλειά, γιατί μόλις έδωκα τελεφωνικώς 85 ευρόπουλα.....

Όσο για τις χούφτες, όταν κάνουμε πειράματα σε μηχανή, μονοκύλινδρη, και με 90 πόντους τιμόνι...αυτά παθαίνουμε
    Πρόεδρε το σποιλερ κάνει δουλειά σίγουρα αρκεί να κάνεις δοκιμές και να βρείς το σωστό ύψος και την σωστή κλίση για σένα. Αλλά ΑΝ βλέπεις μέσα από αυτό ,σε εκνευρίζει διότι λογω της καμπυλότητος του παραμορφώνει ιδίως στο κάτω μέρος, αυτό το πάθενα όταν το είχα στην ψηλή ζελατίνα, μετά το έβαλα στην μαμίσια και τώρα είναι ΟΚ.
    Πάντως για το χειμώνα που θα ξαναβάλω την ψηλή σκέφτομαι να πάρω ένα κομμάτι πολυκαρμπονατ
    παραλληλόγραμμο επίπεδο ίδιου πάχους και διαστάσεων και να το βάλω στη θέση του κουρμπαριστού για να βλέπω από μέσα.
    Κάτι τέτιο

Sorry για τις επιδόσεις μου στη ζωγραφική

Όνομα:	soiler.jpg 
Προβολές:	436 
Μέγεθος:	8,6 KB 
ID:	195320

έπεσες... βολέψου! Το avatar του/της NickolasV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
    Sorry για τις επιδόσεις μου στη ζωγραφική
    Μια χαρα η ζωγραφική σου αλλα ακόμα καλύτερη η επιλογή του χρώματος
    σε YAMAHA RACING YELLOW

:rotflmao: :hypnotize :rotflmao:

το χρώμα ήθελα να το βάλω για να φαίνεται το πάχος του σπόιλερ αλλά αυτό βγήκε απ' έξω και το άφησα για να μην φαίνονται όλα γκρίζα εδωμέσα

@DAZ
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    [B]BHG18 & BHG19

Και με την barkbuster που επικοινώνησα μου απάντησαν ότι οι 2 κωδικοί είναι ίδιοι άρα όπως λες και συ δεν κάνουν μετατροπές, αν ότι έχουν ταιριάζει στο χώνουν και σ' αφήνουν να βγάλεις τα μάτια σου.
    Επειδή τώρα που τα έγραφα θύμωσα, ξαναεπικοινώνησα με την ΒΒ και τους τα έχωσα, τώρα περιμένω να δω τι θα μου πούνε

Moderator
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
    [B]@DAZ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    BHG18 & BHG19

Και με την barkbuster που επικοινώνησα μου απάντησαν ότι οι 2 κωδικοί είναι ίδιοι άρα όπως λες και συ δεν κάνουν μετατροπές, αν ότι έχουν ταιριάζει στο χώνουν και σ' αφήνουν να βγάλεις τα μάτια σου.

Για μονοκύλινδρο έπρεπε να έχουν βάλει μεγαλύτερα αντίβαρα. Δεν έχει τους ίδιους κραδασμούς το tenere μετ το transalp ούτε το f 800 με το tenere. (για την touratech ήταν αυτό) Τουλάχιστον η πατέντα ήταν εύκολη και ανέξοδη.

DAZ δες τι συμπλήρωσα στο προηγούμενο post

Moderator
    χαχα. ε τι θα σου πούνε! καμιά μαμακία. Πάντως για να ξέρεις.. Μόνο με της μαμάς δεν θα είχες πρόβλημα με κραδασμούς αλλά θα τις πλήρωνες πολύ παραπάνω και δεν θα είχες καλή προστασία από τον αέρα (σημαντικό για τον χειμώνα). Και αυτά δεν μπορείς να τα φέρεις στα μέτρα σου.
    Αν δεν σου αρέσει καθόλου που τα αντίβαρα είναι έξω από τις χούφτες δες αν μπορείς να φτιάξεις δικά σου στο ίδιο μήκος αλλά πιο χοντρά. Κατά την γνώμη μου πάντως δεν χρειάζεται.

¨Ετσι κι αλλιώς η δουλειά μου γίνεται και όσο τα βλέπω τα συνηθίζω, μη σου πω ότι αρχίζουν να μου αρέσουν έτσι όπως ξέχουν

Βασικά σε αυτό το βιντεάκι ( http://www.youtube.com/watch?v=mCQhIfYsC9o ) έχει κάτι χούφτες απο ΚΤΜ όπου μπήκαν τα μαμα αντίβαρα, ξέρει κανείς αν μπαίνουν χωρίς καμία μετατροπή και πόσο κοστίζουν περίπου? Φαινεται να έχουν καλή προστασία απο αέρα και αρκέτα ανθεκτικά αφού μετα απο πέσιμο με 80 μίλια δεν έπαθαν τίποτα σε άλλο βιντεάκι του ίδιου χρήστη.

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  2. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε