Σελίδα 77 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287127177 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

συγνώμη,δεν ήξερα ότι ήταν διαγωνισμός αυθεντικότητας και αυθορμητισμού.
    Αυτός φτάνει και περισσεύει φιλαράκι.
    Luciano Martin Galleti,ημερομηνία γέννησης 9/4/1980.
    δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλα τα 28-29 είναι η όψιμη ηλικία ενός ποδοσφαιριστή.
    φέτος είχε θέμα απο την αρχή με την ατυχία και η κατάσταση στον Ολυμπιακό δε τον βοήθησε.
    είπε κανείς ότι ο Νίνης δεν είναι καλός?για να φτάσει τέτοια επιπεδα όμως,θέλει καρβέλια ακόμα.

και επειδή εσύ ειρωνεύεσαι γιατί μαλλον το σπορ δεν το πολυκατέχεις,αφού λοιπόν τα σάιτ και οι αριθμοί σε βγάζουν καβαλάρη,πες μας ρε γάτε γιατί τόση γκρίνια,γιατί τόση ανησυχία,γιατί τόσα παράπονα απο παίκτες και προπονητές,γιατί τόσα παιχνίδια κερδισμένα στο παρατσακ και πολλές φορές με σπρώξιμο?
    να συνεχίσω ή το έπιασες το υπονοούμενο?
    ρε παλικαρε, γνωστη, πεντασοφε και πενταμορφε
    παλι αρες μαρες κουκουναρες απαντας, και φυσικα οτι εγω ειμαι αμπαλος, ενταξυ το εμπεδωσαμε αυτο πες μας και κατι νεο

στην ερωτηση λοιπον αν υπαρχει καλητερος παικτης στον ολυμπιακο απο τον νινη η ΜΟΝΗ απαντηση ειναι ο ΓΚΑΛΕΤΙ, σου ξαναλεω μεγαλος παικτης ο γκαλετι, δεν σου πα γω οτι ειναι κακος, αλλα αυτο ειναι ιδιαιτερα κολακευτικο για τον νινη γιατι ειναι πιτσηρικας, και μονο οτι τον συγκρινουμε με τον γκαλετι ειναι δειγμα της κλασσης του μικρου.

απο κει και περα λοιπον σε κεινη την γραμμη ΔΕΝ ΕΧΕΙς αλλον καλητερο του νινη, ενω στον ΠΑΟ βρισκεις αξιολογοτατα εργαλεια..

παει αυτο.. οσο για τα υπολοιπα δεν θα μπω στην διαδικασια να σου απαντησω, για τις γκρινιες και ολα τα αλλα, αυτα ειναι του καθενος δικες του αποψεις..

θα σου πω μονο οτι εχεις δυο ισοπαλιες ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ, και εγω εχω μονο ΜΙΑ ΕΚΤΟς ΕΔΡΑς..

τωρα ποιος εχει το προβλημα και ποιος οχι, αφηνω να μας το πεις εσυ μεγαλε διδακτωρα του ποδοσφαιρου..

για τις ειρωνειες, φιλε μου, σου πα και χτες οτι δεν κανεις συζητηση (και εσυ και καποιοι αλλοι)
    και αρχιζεις τα: δεν το κατεχεις, εισαι αμπαλος κλπ κλπ..
    αφου εισαι γαυρος και θες τετοιο επιπεδο συζητησης, θα σου απανταω στο ιδιο στυλ μεγαλε μπαλαδορε

Υ.Γ. και αυτο το οψιμη ηλικια:rotflmao: ειδικα σε αυτη τη θεση ναι, τωρα ξεκιναει το μωρο να κλεισει την καριερα του ηρθε ρε, ακομα δεν το καταλαβεσ?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Βαγγελη μου αγορι μου...... Ψαχτο λιγο το θεμα......http://www.epo.gr/kanonismoi/default.asp?m_1=7

Θα μου το ριξεις στα γεροντιλικια και στην μαναβικη μετα παλι και θα ανεβει και η χοληστερινη στο τελος...τελος....

Όχι ρε Κώστα,δεν χρειάζεται και βαριέμαι κιόλας.Προφανώς έχω λάθος.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    δεν ξερω τι ακουγεται στα καφενεια...αλλα ξερω ισως πολλα περισσοτερα απο αυτα που ισως πιστευεις
    δε προσπαθώ να το παίξω ξερόλας και ο "απο μέσα".
    δεν έχω κάποιο στανταρ στο ξέρει ή όχι ο άλλος φίλε απο τη στιγμή που δεν ξέρω κανέναν σας προσωπικά.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ευτυχως που ετσι σας λενε και τα πιστευετε....

ναι εκανε διακοπες και σκι στα βουνα
    :rotflmao: :rotflmao:

μαζι με τον αφανα ηταν...διπλα διπλα τα δωματια
    για άνοιξε μας τα μάτια λοιπόν
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

για άνοιξε μας τα μάτια λοιπόν

ωνασειο....σε κρυφα δωματια....αποτοξινωση

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    traumatismos sto gonato???
    apantisi einai auth???
    oute esu xeris loipon!!!!

h thlasi se afinei 1 mina ektos mazi me thn apokatastash kai epanentaxi!!!

h arthroskopisi to idio...........den einai oute kan enxirisi!!!
    katharismos sto gonato me mikrokamera einai.......kai tipota parapanw........

o 1 xronos toy Stoltidi einai idios me auton tis Fanis Chalkia!!!!!

o Stoltidis ap tis anepalliles NTOPES ekapse to neuriko kai miiko sisthma!!!!

oi Giatroi sinestisan sto Stoltidi na kopsi kathe drastiriotita giati uphrxe kindinos na kseminei oxi apo gonato ...............alla apo kardia!!!!
    Kai enas theos xerei poso prismeno sikoti kai nefra tha tou vrikan!!!

oloi MILAGAN GIA TRAUMATISMO TOY STOLTIDI ALLA KANEIS POTE DEN EDINE SIGKEKRIMENES APANTISEIS...........kai den xreiazetai na einai giatros gia na pei!!!!
    σα να σου είπα ότι είμαι ορθοπεδικός χειρούργος,έλα και ρώτα με ότι θέλεις...

Κοίτα,εγώ να δεχτώ αυτά που λες.
    εσύ όλα τούτα,τα ξέρεις απο που ακριβώς?
    ετσι για να βάζουμε και κάποιες βάσεις στην κουβέντα βρε αδερφέ.

ωνασειο....σε κρυφα δωματια....αποτοξινωση
    σοβαρά μιλάς?
    πρώτη φορά το ακούω!
    αποτοξίνωση απο τι???

ο Σοφοκλής ειδικά είχε ξεπεράσει κατά πολύ τα 180 κιλά,δε μπορουσε όχι να παίξει αλλά ούτε να προπονηθεί.

αφού το ξέρασες που το ξέρασες,μη στα βγάζουμε με το τσιγκέλι

σοβαρά μιλάς?
    πρώτη φορά το ακούω!
    αποτοξίνωση απο τι???

ο Σοφοκλής ειδικά είχε ξεπεράσει κατά πολύ τα 180 κιλά,δε μπορουσε όχι να παίξει αλλά ούτε να προπονηθεί.

αφού το ξέρασες που το ξέρασες,μη στα βγάζουμε με το τσιγκέλι
    ε ρε μαν εσυ απο τι λες......

απο τα cheesburgers? :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ρε παλικαρε, γνωστη, πεντασοφε και πενταμορφε
    παλι αρες μαρες κουκουναρες απαντας, και φυσικα οτι εγω ειμαι αμπαλος, ενταξυ το εμπεδωσαμε αυτο πες μας και κατι νεο

στην ερωτηση λοιπον αν υπαρχει καλητερος παικτης στον ολυμπιακο απο τον νινη η ΜΟΝΗ απαντηση ειναι ο ΓΚΑΛΕΤΙ, σου ξαναλεω μεγαλος παικτης ο γκαλετι, δεν σου πα γω οτι ειναι κακος, αλλα αυτο ειναι ιδιαιτερα κολακευτικο για τον νινη γιατι ειναι πιτσηρικας, και μονο οτι τον συγκρινουμε με τον γκαλετι ειναι δειγμα της κλασσης του μικρου.

απο κει και περα λοιπον σε κεινη την γραμμη ΔΕΝ ΕΧΕΙς αλλον καλητερο του νινη, ενω στον ΠΑΟ βρισκεις αξιολογοτατα εργαλεια..

παει αυτο.. οσο για τα υπολοιπα δεν θα μπω στην διαδικασια να σου απαντησω, για τις γκρινιες και ολα τα αλλα, αυτα ειναι του καθενος δικες του αποψεις..

θα σου πω μονο οτι εχεις δυο ισοπαλιες ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ, και εγω εχω μονο ΜΙΑ ΕΚΤΟς ΕΔΡΑς..

τωρα ποιος εχει το προβλημα και ποιος οχι, αφηνω να μας το πεις εσυ μεγαλε διδακτωρα του ποδοσφαιρου..

για τις ειρωνειες, φιλε μου, σου πα και χτες οτι δεν κανεις συζητηση (και εσυ και καποιοι αλλοι)
    και αρχιζεις τα: δεν το κατεχεις, εισαι αμπαλος κλπ κλπ..
    αφου εισαι γαυρος και θες τετοιο επιπεδο συζητησης, θα σου απανταω στο ιδιο στυλ μεγαλε μπαλαδορε

Υ.Γ. και αυτο το οψιμη ηλικια:rotflmao: ειδικα σε αυτη τη θεση ναι, τωρα ξεκιναει το μωρο να κλεισει την καριερα του ηρθε ρε, ακομα δεν το καταλαβεσ?
    στο πεντάμορφε λύγισα!

ναι ο Γκαλέτι είναι η μόνη απάντηση,καθώς το αφεντικό φρόντισε ναμην έχω παίκτες.
    αυτό όμως τι σημαίνει?
    ρώτησε ο χυμαδόρ μια ερώτηση (εστω και αν απευθυνόταν σε άλλον) και πήρε την πλέον προφανή και αδιαμφισβήτητη απάντηση.
    πως αυτό μειώνει την αξία του Νίνη,μόνο εσύ μπορείς να μας πεις.

το λάθος σου είναι ότι βασίζεις τα όποια συμπεράσματα σου αποκλειστικά στους αριθμούς.
    και επειδή στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό,θα δούμε το Μάη αν θα συνεχίσω να ψήνω.

ε ρε μαν εσυ απο τι λες......

απο τα cheesburgers? :rotflmao:
    μωρέ ναι αλλά δε βλέπω τη λογική σύνδεση σε αυτό το σενάριο.

ο μεν αφάνας,μέχρι πριν κοψει λάσπη για το διμηνάκι αυτό,δεν είχε και ιδιαίτερα καλή απόδοση και ο δε χοντρός σχεδόν δε μπορούσε να προπονηθεί.
    οπότε πότε σκατά το πήραν το φάρμακο και για πότε???
    αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

χώρια ότι αυτό το σενάριο με Ωνάσειο βρωμάει.
    τους είχανε θες να μου πεις δυο μήνες χωμένους στα κρυφά,χωρίς να μάθει κανείς τίποτα?
    στην Ελλάδα όλα αυτά τα νόστιμα?
    κάτι δε μου κάθεται καλά.

μωρέ ναι αλλά δε βλέπω τη λογική σύνδεση σε αυτό το σενάριο.

ο μεν αφάνας,μέχρι πριν κοψει λάσπη για το διμηνάκι αυτό,δεν είχε και ιδιαίτερα καλή απόδοση και ο δε χοντρός σχεδόν δε μπορούσε να προπονηθεί.
    οπότε πότε σκατά το πήραν το φάρμακο και για πότε???
    αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

χώρια ότι αυτό το σενάριο με Ωνάσειο βρωμάει.
    τους είχανε θες να μου πεις δυο μήνες χωμένους στα κρυφά,χωρίς να μάθει κανείς τίποτα?
    στην Ελλάδα όλα αυτά τα νόστιμα?
    κάτι δε μου κάθεται καλά.
    ax...axx....
    λοιπον....

ΔΕΝ μιλαμε για ντοπα.....
    ΔΕΝ μιλαμε για τραυματισμο....

αυτα τα νοστιμα πυ λες....γινονται ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ στην ελλαδα....
    απλα δεν τα ξερουν οι περισσοτεροι,....

οσο για το για ποιο λογο τελικα ηταν μεσα αυτοι...ισως βοηθησει λιγο το εικονιδιο απο κατω

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    στο πεντάμορφε λύγισα!

ναι ο Γκαλέτι είναι η μόνη απάντηση,καθώς το αφεντικό φρόντισε ναμην έχω παίκτες.
    αυτό όμως τι σημαίνει?
    ρώτησε ο χυμαδόρ μια ερώτηση (εστω και αν απευθυνόταν σε άλλον) και πήρε την πλέον προφανή και αδιαμφισβήτητη απάντηση.
    πως αυτό μειώνει την αξία του Νίνη,μόνο εσύ μπορείς να μας πεις.

το λάθος σου είναι ότι βασίζεις τα όποια συμπεράσματα σου αποκλειστικά στους αριθμούς.
    και επειδή στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό,θα δούμε το Μάη αν θα συνεχίσω να ψήνω.
    φιλε μου οταν λες οτι ο βαζελος εχει προβληματα(που οντως εχει) και δεν ειναι αξιος να παρει πρωταθλημα πρεπει ο ανταγωνιστης του να ειναι καλητερος, δηλαδη εσεις, και δεν ειστε καλητεροι, μεταξυ αλλων και οι αριθμοι το λενε..ΝΑΙ το ποδοσφαιρο εχει και αριθμους..

δεν βασιζομαι μονο σε αριθμους, απλα σου ξαναλεω οταν εχεις δυο ισοπαλιες στην εδρα σου, απο οχι και τα μεγαθηρια του ελληνικου ποδοσφαιρου(οκ η καβαλα ειναι καλη φετος αλλα δεν ειναι και υπερδυναμη) δεν μπορεις να μου λες οτι δεν αξιζω να παρω εγω πρωταθλημα, ποιος αξιζει εσυ?

οτι συμπερασματα θελεις βγαζεις, δεν ειπα πουθενα οτι μειωνει την αξια του νινη, ισα ισα 3η φορα που το λεω το να το συγκρινουμε με τον γκαλετη ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ(μην το γραψω και τεταρτη ελεος)

και τελος εγραψα και ενα γενικοτερο συμπερασμα που λεει οτι ο γαυρος ειναι ανεπαρκης βαση του οτι, περα του γκαλετι δεν εχεις να παρουσιασεις καποιον αλλο αξιολογο παικτη

Αυτη ειναι η απαντηση λοιπον γιαυτο που ρωτας και παραπανω, δλδ τι σημαινει..
    Τωρα αν εφταιξε το αφεντικο σου, ο κετσπαγια ή ο παπανδρεου λιγη σημασια εχει τωρα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ax...axx....
    λοιπον....

ΔΕΝ μιλαμε για ντοπα.....
    ΔΕΝ μιλαμε για τραυματισμο....

αυτα τα νοστιμα πυ λες....γινονται ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ στην ελλαδα....
    απλα δεν τα ξερουν οι περισσοτεροι,....

οσο για το για ποιο λογο τελικα ηταν μεσα αυτοι...ισως βοηθησει λιγο το εικονιδιο απο κατω

θεριακλίδικα και μπερκετικλίδικα πράματα δηλαδής???

μου'ρχεται ένα τραγουδάκι στο νου,λέει...
    τούτοι οι μπάτσοι που'ρθαν τώρα
    τι γυρεύουν τέτοια ώρα

με έκανες να τους συμπαθήσω και τους δυο πιότερο

θεριακλίδικα και μπερκετικλίδικα πράματα δηλαδής??? :
    ε τι παιδια ειμαστε??

η κανουν κατι σωστα ή οχι

ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ............ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ...... ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΟΠΩΣΕΩΣ....:rotflmao: :rotflmao:

Στό ποδόσφαιρο τά λένε...........ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ.........ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ....!!!

Έκτός άπό ένα συντριπτικό κάταγμα σέ κύριο όστό ή άρθρωση....
    κανείς άλλος τραυματισμός δέν κρατάει έξω έναν ποδοσφαιριστή
    γιά ένα χρόνο........
    Οί χιαστοί πού είναι άπό τούς χειρότερους τραυματισμούς........
    πάνε άπό 5 μέχρι 7 μήνες άνάλογα μέ τό σωματότυπο τού
    ποδοσφαιριστή.......

Δυστυχώς έδώ καί πολλά χρόνια.........έχει βρωμίσει καί τό ποδόσφαιρο.
    Στό θέμα όμως ύπάρχει ένα πρόβλημα.......
    ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ...........
    Δέν είναι ούτε στίβος,ούτε άρση βαρών νά ...ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ
    ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.........!!!

Γιαυτό χρειάζεται ...........ΥΠΟΤΡΟΠΗ...........άλλιώς ή καρδούλα παραδίδει πνεύμα....!!!
    Κί άν τή γλυτώσεις..........ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ......!!!

Ύπάρχει όμως καί τό περιστασιακό φτιάξιμο.........ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ
    ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΞΩ..........!!!

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΗΠΩΣ...........ΤΙΠΟΤΕ.....???

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ............τόν Ζιντάν καί τήν παρέα του στό παγκόσμιο στή Γαλλία...
    Ντεσαγί,Ντεσάμπ,Λιζαραζού κ.λ.π....πώς πετούσαν στόν τελικό μέ τούς
    Βραζιλιάνους..........καί πώς έξαφανίστηκαν μετά όλοι γιά κανά χρόνο.....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Τώρα είπες πατάτα.Απόπειρα χτυπήματος σημαίνει κόκκινη.

Η ΠΑΤΑΤΑ..............ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΤΣΟΙ....

Τελικά όλοι κώτσοι είμαστε.........μέχρι καί ό Σπυρόπουλος πού μετέδιδε....:rotflmao: :rotflmao:

Αύτό δέν είναι πατάτα φίλε.............ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ...........

ΠΟΥΡΕΣ..............!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις