ρε παλικαρε, γνωστη, πεντασοφε και πενταμορφεΑρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
συγνώμη,δεν ήξερα ότι ήταν διαγωνισμός αυθεντικότητας και αυθορμητισμού.
Αυτός φτάνει και περισσεύει φιλαράκι.
Luciano Martin Galleti,ημερομηνία γέννησης 9/4/1980.
δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλα τα 28-29 είναι η όψιμη ηλικία ενός ποδοσφαιριστή.
φέτος είχε θέμα απο την αρχή με την ατυχία και η κατάσταση στον Ολυμπιακό δε τον βοήθησε.
είπε κανείς ότι ο Νίνης δεν είναι καλός?για να φτάσει τέτοια επιπεδα όμως,θέλει καρβέλια ακόμα.
και επειδή εσύ ειρωνεύεσαι γιατί μαλλον το σπορ δεν το πολυκατέχεις,αφού λοιπόν τα σάιτ και οι αριθμοί σε βγάζουν καβαλάρη,πες μας ρε γάτε γιατί τόση γκρίνια,γιατί τόση ανησυχία,γιατί τόσα παράπονα απο παίκτες και προπονητές,γιατί τόσα παιχνίδια κερδισμένα στο παρατσακ και πολλές φορές με σπρώξιμο?
να συνεχίσω ή το έπιασες το υπονοούμενο?![]()
παλι αρες μαρες κουκουναρες απαντας, και φυσικα οτι εγω ειμαι αμπαλος, ενταξυ το εμπεδωσαμε αυτο πες μας και κατι νεο
στην ερωτηση λοιπον αν υπαρχει καλητερος παικτης στον ολυμπιακο απο τον νινη η ΜΟΝΗ απαντηση ειναι ο ΓΚΑΛΕΤΙ, σου ξαναλεω μεγαλος παικτης ο γκαλετι, δεν σου πα γω οτι ειναι κακος, αλλα αυτο ειναι ιδιαιτερα κολακευτικο για τον νινη γιατι ειναι πιτσηρικας, και μονο οτι τον συγκρινουμε με τον γκαλετι ειναι δειγμα της κλασσης του μικρου.
απο κει και περα λοιπον σε κεινη την γραμμη ΔΕΝ ΕΧΕΙς αλλον καλητερο του νινη, ενω στον ΠΑΟ βρισκεις αξιολογοτατα εργαλεια..
παει αυτο.. οσο για τα υπολοιπα δεν θα μπω στην διαδικασια να σου απαντησω, για τις γκρινιες και ολα τα αλλα, αυτα ειναι του καθενος δικες του αποψεις..
θα σου πω μονο οτι εχεις δυο ισοπαλιες ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ, και εγω εχω μονο ΜΙΑ ΕΚΤΟς ΕΔΡΑς..
τωρα ποιος εχει το προβλημα και ποιος οχι, αφηνω να μας το πεις εσυ μεγαλε διδακτωρα του ποδοσφαιρου..
για τις ειρωνειες, φιλε μου, σου πα και χτες οτι δεν κανεις συζητηση (και εσυ και καποιοι αλλοι)
και αρχιζεις τα: δεν το κατεχεις, εισαι αμπαλος κλπ κλπ..
αφου εισαι γαυρος και θες τετοιο επιπεδο συζητησης, θα σου απανταω στο ιδιο στυλ μεγαλε μπαλαδορε
Υ.Γ. και αυτο το οψιμη ηλικια:rotflmao: ειδικα σε αυτη τη θεση ναι, τωρα ξεκιναει το μωρο![]()
να κλεισει την καριερα του ηρθε ρε, ακομα δεν το καταλαβεσ?