Σελίδα 77 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Και μόνο ζάντα θα γίνεται. Ίσως όμως χρειαστεί κάποιος αποστάτης για να μπεί η δισκόπλακα του Bros στη ζάντα του SF.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    ζαντες απο vfr προτεινω εγω..

Νέο μέλος
    Καλησπερα και απο μενα!Η ιστορια μου παει καπως ετσι: Ξεκίνησα να βγάλω δίπλωμα για μηχανή α2 με στόχο να αποκτήσω κατι σε σκούτερ η παπί μιας που με τη δουλειά μου (μάγειρας) έχω και μετακινήσεις εντός Αθήνας αλλα και σε νησιά το καλοκαίρι!Αλλα και χώρους για τα μαχαίρια και τις στολές αλλα και τον γενικότερο εξοπλισμό της δουλειάς μου!
    Αρχική επιλογή μου λοιπόν ήταν το hd 200 της sym ΑΛΛΑ ξεκινησα μαθηματα με ενα bros και με εχει αρρωστησει!Δεν ξερω τι και πως απλα απο την πρωτη στιγμη καταλαβα οτι σκουτεροπαπια δεν πρόκειτε να είναι το οχημα το οποιο θα αγοράσω και αυτόματα η κατηγορία γυμνο μπήκε δυνατα στο παιχνίδι!
    Ομως απο εκείνη τη στιγμη και μετα αρχισαν τα ζορια....γιατι οι καιροι δυσκολοι και τα λεφτα λιγα και απο οτι καταλαβα το μπρος αλλα και τα cb1 , cb 400 , er 5 σαν εναλλακτικες είναι μηχανές διαμάντια μεν που πρεπει να τις φερεις στα ισια τους δε(και αυτο θα κοστίσει)!
    Αν λοιπον στην αγορά βαλουμε και κρανος ,μπουφαν ,μεταβιβαση και ασφαλεια αλλο ενα 500αρι προστίθετε στην αγορα και αλλο να λέμε για 1000(μηχανη) και 500 για λοιπα και αλλο να λέμε ακομα 500 για να ερθει στα ισια της!
    Επειδη λοιπόν αρχες μαιου φεύγω ροδο για εργασια και επιστρεφω αρχες νοέμβρη τα λεφτα που μπορώ τωρα να δώσω για να έχω μια μηχανη λειτουργική ειναι αυστηρα 1000 ευρω μαζι με τα αναγκαια μαζέματα προκειμενου να γινει ασφαλης με οποια περαιτέρω συμμαζέματα να αναβάλλονται για την επιστροφη μου απο το νησι των ιπποτών!
    Ρωτάω λοιπον ενα bros με αλλαγμένα μπαταρια και λάστιχα τι άμεσες ανάγκες εχει?(αλυσίδα γραναζι τακακια?)η για να γινει λιγο ποιο απλο τι προτεραιότητες βάζουμε στο συμαζεμα μιας τέτοιας μηχανής?
    Συγνώμη για το σεντόνι αλλα δεν θέλω να πεταξω λεφτα σε ενα παπι η σκουτερ το οποιο θα μου μεινει αμανατι ενω με καποια χρήματα παραπανω μπορώ να έχω ενα πολύ αξιόλογο εργαλείο για μεταφορα-αναψυχη!
    Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και συγνώμη για το μακροσκελες ποσταρισμα!
    (ΥΓ είμαι 28 ,τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μου ,για 4 χρόνια αστικός ποδηλάτης και απο μεγεθος ειμαι 1,89 και ενα 100αρι κιλα!(μαγειρας γαρ))

μπορεις να βρεις μηχανακι που να εχει ολο το πακετο αν ψαχτεις καλα και γνωριζεις...και ειδικα σε αυτα τα λεφτα και με αυτην την κριση.

Νέο μέλος
    Καλησπερα σε ολουσ καταρχην.Νίκο επειδη είχα BROS 400 απο το 98 μεχρι το 2001 και bros 650pgm απο το 2001 εωσ 2009 θα σου ελεγα αν οδηγησεσ το 400 μην το παρεισ,είναι ψοφιο σε σχεση με το 650.Επειδη ΒROS ειχα 14 σχεδον χρονια,θα σου ελεγα οτι ειναι απο τα πιο ομορφα γυμνα κ ποιοτικα μηχανακια που εχουν κυκλοφορησει,αλλα ατομο δευτερο στη σελα δεν παιρνει ευκολα(πιανεσαι αμεσωσ ο κ...).και καιει αρκετα.ολα τα v2 honda καινε πολυ,Μεσα στην Αθηνα το 650pgm,μεσο ορο μου εκαιγε 8λτ/100χλμ.Εδω κ 4 χρονια εχω kawasaki er6n,και παρ ολο που ειναι ιδια κυβικα,εχει ακομα πιο πολυ ροπη απο το bros,για να μη μιλησω για τα 22 τουλαχιστον αλογα που εχει παραπανω καει λιγοτερο,κ δεν μου εχει βγαλει τιποτα.Το λεω διοτι με το bros ειχα θεματακια με ανορθωτεσ,τρομπα βενζινησ.Με ολο το σεβασμο σε μια μηχανη που την ειχα σχεδον 14χρονια κ την λατρευα(Το 650pgm)....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NIK334 Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα σε ολουσ καταρχην.Νίκο επειδη είχα BROS 400 απο το 98 μεχρι το 2001 και bros 650pgm απο το 2001 εωσ 2009 θα σου ελεγα αν οδηγησεσ το 400 μην το παρεισ,είναι ψοφιο σε σχεση με το 650.Επειδη ΒROS ειχα 14 σχεδον χρονια,θα σου ελεγα οτι ειναι απο τα πιο ομορφα γυμνα κ ποιοτικα μηχανακια που εχουν κυκλοφορησει,αλλα ατομο δευτερο στη σελα δεν παιρνει ευκολα(πιανεσαι αμεσωσ ο κ...).και καιει αρκετα.ολα τα v2 honda καινε πολυ,Μεσα στην Αθηνα το 650pgm,μεσο ορο μου εκαιγε 8λτ/100χλμ.Εδω κ 4 χρονια εχω kawasaki er6n,και παρ ολο που ειναι ιδια κυβικα,εχει ακομα πιο πολυ ροπη απο το bros,για να μη μιλησω για τα 22 τουλαχιστον αλογα που εχει παραπανω καει λιγοτερο,κ δεν μου εχει βγαλει τιποτα.Το λεω διοτι με το bros ειχα θεματακια με ανορθωτεσ,τρομπα βενζινησ.Με ολο το σεβασμο σε μια μηχανη που την ειχα σχεδον 14χρονια κ την λατρευα(Το 650pgm)....
    εισαι απο τους τυχερους που δεν εχει βγαλει τιποτα το er6.. κατσε να φτασει και τα χρονακια του bros και τα λεμε

Νέο μέλος
    paides yparxei kana tepozito na agoraso ?apo bros to diko mou dead

Νέο μέλος
    paides kana tepozito apo bros pezei na agoraso

Μέλος
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΣΤΕΙΛΕ Μ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

Μέλος
    παιδια απο αλυσιδογραναζα επειδη ειμαι νεος και δεν σκαμπαζω τι ακριβως θα αλλαξουν και ποσο θα κοστισει στο περιπου ....? αλλαζουν ολα τα γραναζια των ταχυτητων ? συγγνωμη π δεν ξερω ... αααα και ρυθμιση βαλβιδων ??

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DHMHTRHS D Προβολή μηνύματος
    παιδια απο αλυσιδογραναζα επειδη ειμαι νεος και δεν σκαμπαζω τι ακριβως θα αλλαξουν και ποσο θα κοστισει στο περιπου ....? αλλαζουν ολα τα γραναζια των ταχυτητων ? συγγνωμη π δεν ξερω ... αααα και ρυθμιση βαλβιδων ??
    Αλυσιδογράναζα θα σου στοιχίσουν περίπου 150euro και αλλάζουν την αλυσίδα, το εμπρός και το πίσω γρανάζι. Δεν πειράζουν τπτ από το σαζμαν, δεν έχει καμία σχέση

Μέλος
    dld g sasman poso les na paei file mou ?

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DHMHTRHS D Προβολή μηνύματος
    dld g sasman poso les na paei file mou ?
    δεν έχω ιδέα, καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος απο τους ιδιοκτήτες

είσαι σίγουρος πως σου χρειάζεται τέτοιου είδους επισκευή;

Νέο μέλος
    oy esteila thlefono pare na se rothso euxaristo

Μέλος
    καλησπερα λαε του μπρος και παλι με το φιλτρο αεροσ απο καθαρισμα εκτος απο φυσημα καμια πατεντα αλλη ?

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •