Σελίδα 78 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 2868737475767778798081828388 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.156 έως 1.170 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μονο εγω θα ακουσα τον Κο Λομβερδο να δηλωνει οτι τα 8 στα 10 μαγαζια δεν εφαρμοζουν τον νομο και δυστυχως δεν μπορουμε να ελεγξουμε την κατασταση,την ιδια ωρα που θελουν να περασουν νομο για επιβολη προστιμου στη περιπτωση που καπνιζει καποιος μεσα στο αυτοκινητο ενω φερει παιδια.

οπως εγινε και νομος να απαγορευεται το κινητο ενω οδηγουμε.και εφαρμοζεταιιιιιιιιι....!!!

α στο διαλο αστειοι ολοι! (μαγε μη παρεξηγηθω!αυτο το τελευταιο δεν πηγε για σενα ουτε για κανεναν αλλο μεσα στο φορουμ.το λεω επειδη εκανα κουοτ σε σενα.προφανως παει για τους κυβερνωντες μας,οποιοι και αν ειναι αυτοι).ΓΕΛΟΙΟΙ!!!!!

Αν ειναι νομος και δεν εφαρμοζεται οπως πρεπει, αυτο κατι λεει για ΟΛΟΥΣ μας σα λαο(Γελοιο το κρατος που δεν το εφαρμοζει, γελοιοι και εμεις που τον αγνοουμε)

Απλη ερωτηση:

-Αν το θεμα μας ειναι στη γελοιοτητα του κρατους στο να ψηφιζει νομους και να μην τους εφαρμοζει σωστα, τοτε γιατι φωναζουμε και αντιδραμε οταν αυτοι ψηφιζονται, αφου 'θεωρητικα' δεν προκειται να λειτουργησουν/εφαρμοστουν ποτε(συνοδευομενοι απο την ατακα 'εδω ειναι Ελλαδα μωρε, σιγα μην εφαρμοστει') ; Θα θελαμε πραγματικα να τους εφαρμοσουν 'με το στανιο', η μηπως τοτε το τραγουδι θα αλλαζε απο 'γελοιο κρατος' σε 'φασιστικο κρατος' ;
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Αν ειναι νομος και δεν εφαρμοζεται οπως πρεπει, αυτο κατι λεει για ΟΛΟΥΣ μας σα λαο(Γελοιο το κρατος που δεν το εφαρμοζει, γελοιοι και εμεις που τον αγνοουμε)

Απλη ερωτηση:

-Αν το θεμα μας ειναι στη γελοιοτητα του κρατους στο να ψηφιζει νομους και να μην τους εφαρμοζει σωστα, τοτε γιατι φωναζουμε και αντιδραμε οταν αυτοι ψηφιζονται, αφου 'θεωρητικα' δεν προκειται να λειτουργησουν/εφαρμοστουν ποτε(συνοδευομενοι απο την ατακα 'εδω ειναι Ελλαδα μωρε, σιγα μην εφαρμοστει') ; Θα θελαμε πραγματικα να τους εφαρμοσουν 'με το στανιο', η μηπως τοτε το τραγουδι θα αλλαζε απο 'γελοιο κρατος' σε 'φασιστικο κρατος' ;
    εγω αλλου το παω μητσο.

δε μπορεις να πεις σε ενα λαο που το 70% καπνιζει ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ''.φτιαχτον να μη καπνιζει.μαθε του να αγαπαει τον αθλητισμο απο παιδι.δειξε τον δρομο οπως πρεπει.και οχι ξυπνησα μια μερα και αποφασισα ''αυτο'' και θα σας γ@μησω τη μανα, και οι πολιτες να καταγγελουν τους συμπολιτες τους, και στο τελος ''ε να μωρε...δεν μπορουμε να ανταπεξελθουμε''.γιατι τοτε το αποτελεσμα ειναι διασπαση του κοινωνικου ιστου κατασκευαζοντας ρουφιανους απο τη μια και ντεμεκ επαναστατες απο την αλλη.(αλλα προφανως αυτο ειναι το ζητουμενο σε υτον τον τοπο τουλαχιστον).

και για να ερθω στο πρωτο που εγραψες,οι νομοι θα επρεπε να ψηφιζοντε αναλογα με την κοινωνικη αποδοχη αυτων.τοτε το κρατος δε θα χρειαζοταν να εφαρμοσει τπτ απολυτος.το κρατος δεν θα πρεπε να ειναι ο δυναστης του λαου αλλα ο αρωγος του.στην προκειμενη περιπτωση το κρατος ειναι μια παπαρια σε ενα λαο παπαρα.

αυτα απο μενα.

.&-
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    εγω αλλου το παω μητσο.

δε μπορεις να πεις σε ενα λαο που το 70% καπνιζει ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ''.φτιαχτον να μη καπνιζει.μαθε του να αγαπαει τον αθλητισμο απο παιδι.δειξε τον δρομο οπως πρεπει.και οχι ξυπνησα μια μερα και αποφασισα ''αυτο'' και θα σας γ@μησω τη μανα, και οι πολιτες να καταγγελουν τους συμπολιτες τους, και στο τελος ''ε να μωρε...δεν μπορουμε να ανταπεξελθουμε''.γιατι τοτε το αποτελεσμα ειναι διασπαση του κοινωνικου ιστου κατασκευαζοντας ρουφιανους απο τη μια και ντεμεκ επαναστατες απο την αλλη.(αλλα προφανως αυτο ειναι το ζητουμενο σε υτον τον τοπο τουλαχιστον).

και για να ερθω στο πρωτο που εγραψες,οι νομοι θα επρεπε να ψηφιζοντε αναλογα με την κοινωνικη αποδοχη αυτων.τοτε το κρατος δε θα χρειαζοταν να εφαρμοσει τπτ απολυτος.το κρατος δεν θα πρεπε να ειναι ο δυναστης του λαου αλλα ο αρωγος του.στην προκειμενη περιπτωση το κρατος ειναι μια παπαρια σε ενα λαο παπαρα.

αυτα απο μενα.

.&-
    tora ego giati simfono mazi sou???me piraxe i etisia malon

an ke to aftonoito gia mena ,tha prepe toulaxiston apo evgenia ke sevasmo ston alo,na prosexis pou...fisas ton kapno sou ke na ipologizis ton alo pou ine dipla sou ke den kapnizi exoume kani aftonoito oti o alos prepi na to..anexete ke an de ...goustari na pai alou!personally an ke kapnizo ke goustaro me to potaki mou kana tsigaraki xestika an to apagorefsoun i oxi.exo simadikotera provlimata na kano...kinonikes analisis-epivlaves ke narkotiko ine pos na to kanoume to kapnisma-.apo mia apopsi o rolos tou organomenou kratous ine prostatevodas ta simferoda tou sinolou na prostatefsi ta DIKEOMATA ton miopsifion k opos ke na to kanoume stous mi kapnistes malon sa...miopsifia siberiferomaste.kata ta ala o kathenas mas to makri ke to kodo tou.filia

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

an ke to aftonoito gia mena ,tha prepe toulaxiston apo evgenia ke sevasmo ston alo,na prosexis pou...fisas ton kapno sou ke na ipologizis ton alo pou ine dipla sou ke den kapnizi exoume kani aftonoito oti o alos prepi na to..anexete ke an de ...goustari na pai alou!personally an ke kapnizo ke goustaro me to potaki mou kana tsigaraki xestika an to apagorefsoun i oxi.exo simadikotera provlimata na kano...kinonikes analisis-epivlaves ke narkotiko ine pos na to kanoume to kapnisma-.apo mia apopsi o rolos tou organomenou kratous ine prostatevodas ta simferoda tou sinolou na prostatefsi ta DIKEOMATA ton miopsifion k opos ke na to kanoume stous mi kapnistes malon sa...miopsifia siberiferomaste.kata ta ala o kathenas mas to makri ke to kodo tou.filia
    :a07:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Τόσες σελιδες....

Αφού μόλις εφαρμοστεί το μέτρο, και πέσουν οι πωλήσεις στα καπνά και αρχίσει η υστέρηση στα έσοδα, θα δούμε....

Ασε που παιζει να μην εφαρμοστεί έτσι κι αλλιως....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

+1000 σε ολα.

οσο για το οτι συμφωνεις μαζι μου...στα περισσοτερα κωστα μου συμφωνουμε απλα ο τροπος που εκφραζομαστε ειναι τετοιος που μας κανει να νομιζουμε οτι διαφωνουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Εγω θελω να δω ολους αυτους τους αντι-καπνιστες αλλα οχι vegan ,τι ακριβως θα αρχισουν να γραφουν οταν απαγορευτει η καταναλωση κρεατος.:rotflmao:

Ο ΟΗΕ προτρέπει σε παγκόσμιο κίνημα διατροφής χωρίς κρέας και γαλακτοκομικά

Η μικρότερη κατανάλωση ζωικών προϊόντων είναι απαραίτητη για να σωθεί ο κόσμος από τις χειρότερες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, αναφέρει έκθεση των Ηνωμένων Εθνών.

Της Felicity Carus, guardian.co.uk

http://tvxs.gr/news/%CE%B4%CE%B9%CE%...comments-title

Γλεντια
    Σε λιγο καιρο τα προιοντα φρανκενσταιν της monsanto θα κανουν παρελαση και στην "πολιτισμενη" ΕΕ και καπακι ....
    ερχεται και το codex alimentarius που θα απαγορευει την ατομικη καλλιεργεια για λογους δημοσιας υγειας.
    Να θυμισω....
    Σαν συσταση του ΟΗΕ ξεκινησε και η αντικαπνιστικη υστερια στο αμερικα.Τα επομενα χρονια θα πλημμυρισει το συμπαν απο "ερευνες" που θα κατανομαζουν το κρεας ως πηγη παθησεων καταστροφικη για την δημοσια υγεια.

Εγω ειμαι vegan και χαιρομαι απο τωρα ανταποδιδωντας προκαταβολικα την υστερια στους υστερικους:rotflmao:

Παλαιό μέλος
    http://www.skai.gr/news/technology/a...-epiheiriseis/

Παλιοί, τωρινοί και μέλλοντες χοντροί εργαζόμενοι όλου του κόσμου ενωθείτε....
    Νομίζατε οι αντικαπνιστές ότι τώρα μας το φορέσατε.... Τώρα όσοι από εσάς είστε παχύσαρκοί, θα τον πιείτε.

Για να μη νομίζετε ότι είμαστε και υπερβολικοί.
    Ο εαυτός σας ,ο εαυτός σας βεβαίως βεβαίως πάνω απ όλα.
    Και βάλτε τον εαυτό σας να παλέψει ατομικά με τέτοια εκτρώματα, να δείτε τη γλύκα.

Αιντε μην πω καμια βαρια πρωινιάτικα

[θέλω τηλέφωνο καταγγελίας ευτραφών εργαζομένων, έχω καμιά 50αριά πρόχειρους να δώσω που κρύβονται φορώντας κάτι πουκαμίσες και άλλα ρούχα που σε ξεγελάνε...τηλέφωνο τώρα ρε...]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    +1000 σε ολα.

οσο για το οτι συμφωνεις μαζι μου...στα περισσοτερα κωστα μου συμφωνουμε απλα ο τροπος που εκφραζομαστε ειναι τετοιος που μας κανει να νομιζουμε οτι διαφωνουμε.
    και με εμένα ισχύουν τα απο πάνω;....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για την ιστορία πάντως συμφωνώ με την τελευταία άποψη σου όσον αφορά το νόμο και το τσιγάρο.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    και με εμένα ισχύουν τα απο πάνω;....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για την ιστορία πάντως συμφωνώ με την τελευταία άποψη σου όσον αφορά το νόμο και το τσιγάρο.
    εσενα δεν σε λενε κωστα ρε

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    +1000 σε ολα.

I love it when u talk dirty to me mate ...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Εγω θελω να δω ολους αυτους τους αντι-καπνιστες αλλα οχι vegan ,τι ακριβως θα αρχισουν να γραφουν οταν απαγορευτει η καταναλωση κρεατος.:rotflmao:

Ο ΟΗΕ προτρέπει σε παγκόσμιο κίνημα διατροφής χωρίς κρέας και γαλακτοκομικά

Η μικρότερη κατανάλωση ζωικών προϊόντων είναι απαραίτητη για να σωθεί ο κόσμος από τις χειρότερες επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, αναφέρει έκθεση των Ηνωμένων Εθνών.

Της Felicity Carus, guardian.co.uk

http://tvxs.gr/news/%CE%B4%CE%B9%CE%...comments-title

Γλεντια
    Σε λιγο καιρο τα προιοντα φρανκενσταιν της monsanto θα κανουν παρελαση και στην "πολιτισμενη" ΕΕ και καπακι ....
    ερχεται και το codex alimentarius που θα απαγορευει την ατομικη καλλιεργεια για λογους δημοσιας υγειας.
    Να θυμισω....
    Σαν συσταση του ΟΗΕ ξεκινησε και η αντικαπνιστικη υστερια στο αμερικα.Τα επομενα χρονια θα πλημμυρισει το συμπαν απο "ερευνες" που θα κατανομαζουν το κρεας ως πηγη παθησεων καταστροφικη για την δημοσια υγεια.

Εγω ειμαι vegan και χαιρομαι απο τωρα ανταποδιδωντας προκαταβολικα την υστερια στους υστερικους:rotflmao:
    :a31: :a31: :a31: αμα πετυχει
    φανταζομαι μεγαλωνεις μονος σου ο,τι τρως,γιατι αλλιως σκοτωνονται πολλα ζωα μεχρι να φας εσυ τις μελιτζανες σου(ο οδηγος που μεταφερει τρωει κρεας,ο σουπερμαρκετατζης κ.ο.κ).αλαζονικο δεν ειναι,6 χιλιαδες χρονια και βαλε πολιτισμου να τρωμε κρεας κι εσυ λες δε τρωω ε?ιδιοφυιες μου εσεις!!ξερω,ξερω...παιρνετε τα θρεπτικα σας απο αλλου...και καλα..δε σχολιαζω κατι αλλο για το vegan ομως επειδη ειναι ασχετο...
    αναμεταδιδεις απο το tvxs που αναμεταδιδει απο την guardian μια π@π@ρι@ που βασιζεται σε ημιγεγονοτα.το βοδινο και μοσχαρισιο κρεας,κυριως στην αμερικη ενδιαφερονται να μειωσουν οι του ΟΗΕ.διαβασε και τιποτα αλλο εκτος απο tvxs.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Το αντάρτικο της γόπας.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=211616
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πάντως χθες 12/10/2010, υπέρμαχος του νέου μέτρου, εθεάθη σε νυχτερινό στέκι, με πίπα στο ένα χέρι και μπύρα στο άλλο....

Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε.....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF