Σελίδα 78 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 2868737475767778798081828388128178 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.156 έως 1.170 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

γ) οσο για την κολοτουμπα οπως την λες...οτι πεις....ειπαμε δεν εχει νοημα να σου χαλασω χατηρι.......γαλλικα δεν μαθαινω....γερασα πλεον....τουλαχιστον προσπαθησε εσυ να εισαι οκ με τα ελληνικα σου....γιατι μας εχεις βγαλει τα ματια με την ορθογραφια σου
    στον black busa αναφερομουνα με χιουμορ

για κατι που λεγαμε χτες για τις γλωσσες

δεν ειχα σκοπο να σου πω εσενα να μαθεις γαλλικα..
    απο που και ως που..

υ.γ. αν νομιζεις οτι θα με θιξεις, ή θα με κανεις ρομπα επειδη λες για την ορθογραφια μου
    και αυτο παει οπως πριν με οτι πεφτεις χαμηλα και γραφεις φτηνα επιχειρηματα που δεν σε τιμανε..
    γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι εχω τοσα πολλα ορθογραφικα που σου βγαζουν τα ματια..
    οποτε λιγη αξιοπρεπεια δεν εβλαψε κανεναν..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    στον black busa αναφερομουνα με χιουμορ

για κατι που λεγαμε χτες για τις γλωσσες

δεν ειχα σκοπο να σου πω εσενα να μαθεις γαλλικα..
    απο που και ως που..

anyway....no worries...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    anyway....no worries...

υ.γ. αν νομιζεις οτι θα με θιξεις, ή θα με κανεις ρομπα επειδη λες για την ορθογραφια μου
    και αυτο παει οπως πριν με οτι πεφτεις χαμηλα και γραφεις φτηνα επιχειρηματα που δεν σε τιμανε..
    γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι εχω τοσα πολλα ορθογραφικα που σου βγαζουν τα ματια..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

και για να τελειώνουμε ο Φετφα δειχνει οτι μπορεί ΝΑ γινει μεγαλος παίκτης στο ΜΕΛΛΟΝ...ακομα δεν έχει παίξει τπτ πέρα απο 10 παιχνιδια με τον Θρύλο και 1,5 με Εθνικη....τα φοντα και τα προσόντα τα έχει...απο κει και πέρα το μέλλον θα δείξει
    θεωρω ενα σημαντικο + ότι έχει Βαλβερδε για προπονητη...τελος

τα λοιπά για παίκτες που μπορούν να σταθουν για πλάκα σε επίπεδο Λιγκας αλλα ειναι ατυχοι και το έριξαν στο 5x5 τα θεωρω τουλάχιστον αστεια...γιατι δεν είναι ΜΟΝΟ τι κανουν αυτοι στα 5x5 αλλα και ποιους εχουν απέναντι στο 5x5.....
    εδω βριζετε Βυντρα,Μπουζονγκ που είναι παίκτες επιπεδου και ξερετε αγορια που ξερουν απλά καλη μπάλα (οχι ποοδοσφαιρο)...τι λετε ρεεεεεεε....θα μας τρελάνετε????
    ειδικα όταν ξεκιναμε με το υπάρχουν και ελα να σου δείξω Φετφατζηδιδες,τουλάχιστον 3 που ξερει ΕΝΑΣ (φαντασου τι γινεται δηλ) και υστερα σιγα σιγα πεφτουμε σε Βυντρες, Φυτανηδες, Τζιοληδες κλπ κλπ και αν συνεχισουμε θα φτάσουμε να λεμε για παίκτες τοπικού

τι να λέμε τωρα._
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

για τον Γκοβου ...ο Γκοβου απο Γαλλία που ήταν ξενυχτουσε κ έπινε,,,γνωστο εξαλλου είχε και παρατσούκλι "ουισκι-κολα" (φυσικα τωρα το ανακαλύψαν οι φυλλάδες....πριν δεν το ήξεραν....)
    ο Θρύλος ισως γι αυτο να έκανε πίσω καθως η έλευση Βαλβερδε ήταν βεβαιη...στω και πιο αργα απ οτι έγινε....και ο Ισπανος προσέχει τι παίρνει (χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα την φάει)

πιστευω ο Σισε του είπε ελα και θα γαμας και θα δέρνεις....εχω την υποψία ότι θεωρούν το ελλαδισταν ,ουγκαντα και αυτοι θα είναι υπερανω όλων λόγω ονόματος....

σε 10 μερες 2 εξοδους (και λενε δεν είναι οι μόνες) γραφοντας διοικηση και ομαδα...
    εφαγε το πρόστιμο ομως και του κακοφάνηκε....αυτος????η βεντέτα....
    και αρχισε τα τσαλιμακια και τα εχω ενοχλήσεις....
    τι μπορεί να κανει η ΠΑΕ????παντως σιγουρα όχι ότι εκανε σε εμας ο κοκκαλης (χαδια)...
    αναμενω να δω αντιδραση απο τον εταιρο γαλλο....τον σισε αμα του πειράξουν τον κολλητο....

υ.γ μην ξεχναμε οτι ο σισε έφερε και τον αλλο γαλλο....το γιωτομπαλο...
    υ.γ ο Σάλπι δεν αντικαθιστατε ευκολα....επιμενω...το γκολ χτες το ήθελε...φυσικα ήθελε και τύχη

πάει κι ο Γκοβούυυυυυ!!!!!
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

για το δευτερο, αρχιζεις να τα γυριζεις a la black busa (black γαλλικα ειναι αυτα, να μαθεις και δυο λεξεις ) και βαριεμαι την ιδια κουβεντα..
    ψιτ...δεν εχω γυρισει τιποτα...εσυ δεν μου απαντησες ακομα στο ποτε αρχισα να αναφερομαι στις πασες...κλπ κλπ...

το οτι σε λεω αμπαλο χωρις γελακια και εμοτικον δεν ειναι ειρωνια...ειναι η γνωμη μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

το οτι σε λεω αμπαλο χωρις γελακια και εμοτικον δεν ειναι ειρωνια...ειναι η γνωμη μου...

το καταλαβα

αμα το γραψεις πολλες φορες μην νομιζεις οτι θα με πικάρεις περισσοτερο

με πικαρεις ακριβως οσο την πρωτη φορα

δηλαδη καθολου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και μεχρι να γινεις μουρινιο(καταλαβαινω μπαλα χωρις να εχω παιξει)
    παιξε λιγο μπαλιτσα
    βοηθαει να καταλαβεις πολλα πραγματα για το σπορ
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ας πω κ εγω τη γνωμη μου για το Φετφατζιδη τωρα που τον ειδαμε σε ενα γεματο παιχνιδι αν κ με αδυναμη ομαδα...

σιγουρα ξέρει μπαλα...ευτυχως γιατι πλεον μας εχουν πονεσει τα ματια στην Ελλαδα με τους παιχτες που δεν ξερουν να κανουν ουτε κοντρολ...
    σιγουρα εχει και τεχνικη και τριπλα στο ενας με ενας...αν και τις περισσοτερες φορες δεν καταφερνει να βαλει τον αντιπαλο πλατη αλλα απλα τον αποφευγει για μερικα μετρα...αρα δεν μιλαμε για ολοκληρωμενη ντριπλα....
    αυτο μπορει να το βελτιωσει γιατι εχει κ την ταχυτητα κ την τεχνικη..
    την πασα στα λιγα μετρα την εχει...
    αλλα σιγουρα θα πρεπει να δουλεψει και την μακρινη ειτε για εναλλαγη παιχνιδιου ειτε για μακρινες ασιστ...

επισης θα ηθελα να τον δω πως θα παιξει τον ελευθερο χωρο οταν θα κατεβαζει την μπαλα χωρις πιεση, πχ σε μια αντεπίθεση...
    γιατι δινει μια εντυπωση οτι περισσοτερο θελει να εχει παιχτη απεναντι του για να τον ντριμπλάρει παρα να παιξει τον κενο χώρο...
    αντιθετα ας πουμε ΜΕ τον Νινη που ξεδιπλωνει το ταλεντο του οταν βρει λιγο ελευθερο χωρο, λογω της τρομερης αντιληψης του χωρου, σε συνδυασμό με την μακρινη κ κοντινη πασα του και με τα δυο ποδια

οσο για το δεξι συμφωνω οτι ειναι απιστευτο μειον...
    γιατι δεν λέμε απλώς οτι δεν κανει σουτ με το δεξι...δεν κανει ουτε καν κοντρολ με το δεξι ή εναλλαγη της ντριμπλας (εννοωντας την εναλλαγη του κοντρολ πανω στο τρεξιμο)...
    θα δειξει αν ενα ποδι ειναι ικανο να τον καταξιώσει τουλαχιστον στην Ελλαδα...

σιγουρα παντως ειναι πιο απολαυστικος στη θεαση απο την πλειονοτητα των ελληνων ποδοσφαιριστων που βλεπουμε καθε εβδομαδα...

αυτα τα ολιγα για τον Φετφα..

οσο για την Ελλαδα...τιποτα ιδιαιτερο..
    με εξεπληξε ο Καφες να πω την αληθεια..

οσο για τα πεναλντι το ενα πιο μουφα απο το αλλο...

μονο το χερι του Παπασταθοπουλου ηταν πεναλντι...

και τελος οσον αφορα τη μεταδοση..

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...

"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    για τον Γκοβου ...ο Γκοβου απο Γαλλία που ήταν ξενυχτουσε κ έπινε,,,γνωστο εξαλλου είχε και παρατσούκλι "ουισκι-κολα" (φυσικα τωρα το ανακαλύψαν οι φυλλάδες....πριν δεν το ήξεραν....)
    ο Θρύλος ισως γι αυτο να έκανε πίσω καθως η έλευση Βαλβερδε ήταν βεβαιη...στω και πιο αργα απ οτι έγινε....και ο Ισπανος προσέχει τι παίρνει (χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα την φάει)

πιστευω ο Σισε του είπε ελα και θα γαμας και θα δέρνεις....εχω την υποψία ότι θεωρούν το ελλαδισταν ,ουγκαντα και αυτοι θα είναι υπερανω όλων λόγω ονόματος....

σε 10 μερες 2 εξοδους (και λενε δεν είναι οι μόνες) γραφοντας διοικηση και ομαδα...
    εφαγε το πρόστιμο ομως και του κακοφάνηκε....αυτος????η βεντέτα....
    και αρχισε τα τσαλιμακια και τα εχω ενοχλήσεις....
    τι μπορεί να κανει η ΠΑΕ????παντως σιγουρα όχι ότι εκανε σε εμας ο κοκκαλης (χαδια)...
    αναμενω να δω αντιδραση απο τον εταιρο γαλλο....τον σισε αμα του πειράξουν τον κολλητο....

υ.γ μην ξεχναμε οτι ο σισε έφερε και τον αλλο γαλλο....το γιωτομπαλο...
    υ.γ ο Σάλπι δεν αντικαθιστατε ευκολα....επιμενω...το γκολ χτες το ήθελε...φυσικα ήθελε και τύχη
    Πολλες αναλυσεις για τον Γκοβου και τα αλκοολια!!!

Για το Ριερα των 20.000.000 θα πεις κατι η θα περιοριστεις απλά στα αρχικα γελακια???????

http://loutrakiblog.blogspot.com/201...post_3762.html

το καταλαβα

αμα το γραψεις πολλες φορες μην νομιζεις οτι θα με πικάρεις περισσοτερο

με πικαρεις ακριβως οσο την πρωτη φορα

δηλαδη καθολου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και μεχρι να γινεις μουρινιο(καταλαβαινω μπαλα χωρις να εχω παιξει)
    παιξε λιγο μπαλιτσα
    βοηθαει να καταλαβεις πολλα πραγματα για το σπορ
    ναι ναι οκ...θα μου απαντησεις ομως ποτε ανεφερα για την πασα η θα γαυριζεις και εσυ???

καμμια σχεση!!!!! εξαλλου δεν εισαι ο μονος....απλα οπως ειπες και πριν φανηκε σαν να απαντας σε εμένα...λεγοντας μαθε να διαβαζεις ελληνικα κλπ κλπ κλπ.....

αλλιως δεν θα σου ελεγα τιποτα οπως δεν σου εχω πει τοσο καιρο.....οπως δεν εχω πει και σε αλλους τοσο καιρο τιποτα.

αλλα μιας και δεν καταλαβαινεις κατι που σου ειπα πριν....θα στο ξαναπω..

δεν ειχα αλλη ορεξη να καθομαι να ασχολουμαι για να σε θιξω ή να σε προσβαλω ή οχι (ουτε εσενα ουτε οποιονδηποτε αλλον)......
    εχω καλυτερα πραγματα να κανω.

αν ΘΕΛΗΜΕΝΑ σε θιξω θα το καταλαβεις πιστεψε με....

γενικα σας εχω γραμμενους ολους

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

Για το Ριερα των 20.000.000 θα πεις κατι η θα περιοριστεις απλά στα αρχικα γελακια???????

το εβαλα πιο πριν....αλλα φαινεται ο πρωκταθλητης εχει αλλη γνωμη και τα προβατα ακολουθουν την πορεια τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ναι ναι οκ...θα μου απαντησεις ομως ποτε ανεφερα για την πασα η θα γαυριζεις και εσυ???
    μλκ είσαι ήρωας

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

είπα....απλά πίπες...
    εξαλλου εξακριβωθηκε ότι πρόκειται περι πιπων....ακου loutraki.blog

πραγματικα περιμένεις να ασχοληθω με το Loutraki.blog????

ειπαν να τραβηξουν λίγο τα βλέμματα απο τον αλκοολα σας αλλα δεν...

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα