Παρασκευη και 13, σερφ στη βρεγμενη ασφαλτο... ολα καλα.
Παρασκευη και 13, σερφ στη βρεγμενη ασφαλτο... ολα καλα.
με ειδα να μην θελω να κατεβω απο την μηχανη σημερα.![]()
Με είδα να κάνω κολοτούμπες απ΄την χαρά μου που επέστρεψε ο ''πρόεδρας''...........................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Με ειδα χθες με την λιακαδα μετα φαγητο να αρματωνομαι να παω μια καλη βολτα μετα απο καιρο,ξεκιναω και συνδεω το interphone να ακουω λιγη πωρωτικη μουσικουλα και 500 μετρα πριν την εξοδο για εθνικη σκαει τηλεφωνο για κατεπειγουσα δουλεια!γαμω το φελεκι μου....![]()
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Με ειδα να περναω ΚΤΕΟ. "Για την ηλικια και τα χιλιομετρα του καλο ειναι. Τα υγρα φρενων πισω αλλαξτε μονο". Και παλι καλα να λεμε...
Με ειδα να αλλαζω δισκους συμπλεκτη και να ''γραφει'' ακομα και η τριτη...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Με είδα σήμερα να χτυπάω με το Capo μια καταδρομική "Βόλος - Αγχίαλος" τσιτωμένος να προλάβω τη βροχή καθότι το εαρινό χρονικό όριο που είχα θέσει για επανακυκλοφορία της μηχανής από Σεπ. 2014 είχε περάσει προ πολλού.
Επαναβεβαιώθηκε η αξιοπιστία της σχολαστικής αποκατάστασης απ τη φωτιά καθότι όλα τα συστήματα μέχρι και η πίεση ελαστικών λειτούργησαν σαν να γύρισε χθες από βόλτα.
Υ.Γ. Άτιμο Crypton X -πρωινός πειρασμός- με την ευελιξία και την ταχύτητα που προσφέρεις, το καθημερινό commuting μαζί σου καταντάει μονόδρομος (παρότι βγαίνοντας κάθε πρωί απ το σπίτι βάζω στην τσέπη και τα 2 κλειδιά).
Σίγουρα θα σε πάω στα 150cc με εγγύηση YAMAHA![]()
Με είδα να γυρνάω σήμερα απο Σαλόνικα με 5 κιλά παραπάνω και δεν έκατσα πάνω απο 5 μέρες
πολυ φαγητό αυτη η πόλη![]()
Με είδα να αρματωνομαι για εντουραδα, να αγοραζω βενζίνη, να κάνω μίξη, αλλά το δανεικό RM να έχει λάστιχο.
Σιγά τα ωά, σαμπρέλες έχω, αν και ψιλές για βόλτα αντέχουν - σκέφτηκα.
Άμ δε στο βγάλσιμο τού τροχού είδα το ρουλεμάν να τα έχει παίξει.
Και έμεινα με την όρεξη.... Φακ
Με είδα να κοιτάω χάρτη, να υπολογίζω χιλιόμετρα, να ψάχνω για ταβέρνες/καφετέριες, να τσεκάρω εξοπλισμό αλλά ο καιρός για το ερχόμενο ΣΚ απλά ΔΕΕΕΕΝΝΝΝ. Ήρθε και μια καραγριπάρα Η1Ν .. κάτι και έδεσε το γλυκό. Γ@μώ τον Μάρτη του γ@μώ.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.