Δεν είναι laser, είναι blaster
Δεν είναι laser, είναι blaster
The ray gun, the standard weapon of classic science fiction, is also the most common weapon in the Star Wars universe under the name "blaster". There are many variations of blasters: pistols, carbines, cannons, assault rifles and even machine guns.
Ακτίνες και πάλι... kickback μηδεν.
Κανονίστε να τσακωθήτε για τη μάζα ηρεμίας των ακτινών στα όπλα σε μια ταινία (όχι επιστημονικής) φαντασίας.
Τα blasters κλωτσάνε. Τέλος.
Στο κάτω κάτω, η μόνη αντικειμενική βλακεία στα ray guns είναι ότι βλέπεις από που σου ρίχνουν.
γιατί να μην βλέπεις;
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Γιατί αν σου ρίχνω και βλέπεις από που σου ρίχνω τότε μπορείς να μου ρίξεις εκεί που είμαι γιατί θα ξέρεις ακριβώς που είμαι.
Καλό θα ήταν να μη βλέπεις από που σου ρίχνω για να μένεις κρυμμένος όσο δεν μπορείς να καταλάβεις από που σου ρίχνω ώστε να μη μπορέσεις να μου ρίξεις και να με σκοτώσεις.
![]()
Βέβαια....
Για να μην λέμε μαλακίες...
Δεν θα πρέπει να ρίξεις δεύτερη, αν ρίξεις μια ορθώς στοχευμένη βολή, ε; speed οf light κι ετς, δεν θα έπρεπε να γλιτώνει ούτε τζεντάι ουτε σιθ ουτε κανείς.
Άμα πας στο Μπόλεμο και περιμένεις να πετύχεις τον οχτρό με στοχευμένη βολή ή είσαι αντμινιστρέιτορ στο Μοτο Τζι Αρ (ελ. σκοπευτής) ή απλά βλέπεις πολλές πολεμικές ταινίες.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
το mojin έχει κάνει σχεδόν όσο όλα τα υπόλοιπα μαζί!
https://www.youtube.com/watch?v=CUB7XgUke04