Σελίδα 78 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 2868737475767778798081828388128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.156 έως 1.170 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Όσο κι αν το βλέπουμε εμείς ρομαντικά, το μέλλον είναι πράγματι το ηλεκτρονικό βιβλίο με όλες τις ευκολίες που αυτό παρέχει.

Κι εγώ άνθρωπος του χάρτινου βιβλίου είμαι και αν δεν διαβάσω 5 αράδες το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ αλλά η τεχνολογία πια τρέχει και δίνει καλύτερο προϊόν με μικρότερο κόστος.

Σημειώστε δε ότι στο τέλος της σχολικής χρονιάς το ηλ. βιβλίο δεν θα μπορεί να καεί ούτε να σχιστεί και να πεταχτεί στους δρόμους υπό μορφή φέιγ βολάν.

Ας πάει λοιπόν στο καλό ο ΟΕΔΒ, τον ευχαριστούμε που τόσα χρόνια πρόσφερε τα όσα πρόσφερε αλλά αλλάζουμε σελίδα.
    Εγώ δεν βλέπω κανέναν που είναι στην ηλικία μου που να του αρέσει η ιδέα του ηλεκτρονικού βιβλίου.
    Το καλύτερο που έχει να κάνει το Υπουργείο παιδείας είναι να θέσει τους μαθητές προ των ευθυνών τους.Θα παίρνουμε όλα τα βιβλία καινούργια,και θα έχουμε υποχρέωση να επιστρέφουμε όσα απο αυτά γίνεται να χρησιμοποιηθούν και απο άλλους ανέπαφα.Όποιος τα έχει σκίσει ή χάσει ή καταστρέψει,να πληρώνει και να αγοράζει καινούργια.

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν βλέπω κανέναν που είναι στην ηλικία μου που να του αρέσει η ιδέα του ηλεκτρονικού βιβλίου.
    Το καλύτερο που έχει να κάνει το Υπουργείο παιδείας είναι να θέσει τους μαθητές προ των ευθυνών τους.Θα παίρνουμε όλα τα βιβλία καινούργια,και θα έχουμε υποχρέωση να επιστρέφουμε όσα απο αυτά γίνεται να χρησιμοποιηθούν και απο άλλους ανέπαφα.Όποιος τα έχει σκίσει ή χάσει ή καταστρέψει,να πληρώνει και να αγοράζει καινούργια.
    Ρε συ Takata...
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    στο θεμα μας....... αυτο το παληκαρι ο Καζακης που χαθηκε?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tamar Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Takata...

Ναι;

Edit:Κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπήρχε και δεν τα έβγαζε τα emoticon.Χαίρομαι που συμφωνείς!
    Τελευταία τροποποίηση από Takata Dome; 01/04/2012 στις 20:26.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Να πως θα βγούμε από την κρίση:
    http://thepiratebay.se/blog/211
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από hidefnick Προβολή μηνύματος
    Να πως θα βγούμε από την κρίση:
    http://thepiratebay.se/blog/211
    Δες τα troll τι βγάλανε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παίδες όσο αφορά τα βιβλία, σας αρέσει δεν σας αρέσει το μέλλον της εκπαίδευσης είναι οι ταμπλέτες και τα e-books.

με μια ταμπλέτα των 200 ευρώ και το cloud computing όλες οι βαθμίδες και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα έχουν άμεση πρόσβαση και τα κόστη θα μειωθούν ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Παίδες όσο αφορά τα βιβλία, σας αρέσει δεν σας αρέσει το μέλλον της εκπαίδευσης είναι οι ταμπλέτες και τα e-books.

με μια ταμπλέτα των 200 ευρώ και το cloud computing όλες οι βαθμίδες και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα έχουν άμεση πρόσβαση και τα κόστη θα μειωθούν ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ

ναι καλα ... το πολυ πολυ να crashαρει το 9gag & το site του hustin bieber & της GaGa
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    στο θεμα μας....... αυτο το παληκαρι ο Καζακης που χαθηκε?

http://www.epam-hellas.gr/
    Πατέρας πια..

όπου γης Το avatar του/της iosif
    βιβλιο = εκπαιδευση= παιδεια

αν θελουμε τα παιδια μας να γραφουν, να διαβαζουν και να σκεφτονται. το -χαρτινο-βιβλιο ειναι μονοδρομος
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πως μπορεί να ακούσει κανείς ποιοτική μουσική; Μέσω βινυλίου, μέσω CD ή μέσω mp3? Με όλα τα μέσα θα έλεγα και ειδικά με τα ψηφιακά που είναι απείρως πιο έυκολα στη διαχείρηση τους από τα αναλογικά. Το θέμα λοιπόν δεν είναι η πηγή, αλλά να εμφυσήσεις στον ακροατή την επιθυμιά να την ψάξει για καλή μουσική.

Ε κάπως έτσι συμβαίνει και με τα βιβλία.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Όπως δηλαδή γίνεται σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
    Ο Ελληνάρας όμως έχει μάθει να τα σκίζει και εξευτελίζει επειδή είναι τσάμπα. Ό,τι είναι τσάμπα δεν το σεβόμαστε, ως λαός. Άντε να τους αλλάξεις εσύ (εγώ, το Υπουργείο) νοοτροπία....
    Dura lex, sed lex.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος
    Όπως δηλαδή γίνεται σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
    Ο Ελληνάρας όμως έχει μάθει να τα σκίζει και εξευτελίζει επειδή είναι τσάμπα. Ό,τι είναι τσάμπα δεν το σεβόμαστε, ως λαός. Άντε να τους αλλάξεις εσύ (εγώ, το Υπουργείο) νοοτροπία....
    Υπάρχει και άλλο μειονέκτημα σε αυτά τα ηλεκτρονικά του σατανά (ή του Χάρυ για να μη ξεχνιόμαστε)

http://www.youtube.com/watch?v=Ql71toSXNRY

Αν και κάπου τα έχουμε ξαναπεί ενδελεχώς, τα ματαξαναλέμε άμα θέλετε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πως μπορεί να ακούσει κανείς ποιοτική μουσική; Μέσω βινυλίου, μέσω CD ή μέσω mp3? Με όλα τα μέσα θα έλεγα και ειδικά με τα ψηφιακά που είναι απείρως πιο έυκολα στη διαχείρηση τους από τα αναλογικά. Το θέμα λοιπόν δεν είναι η πηγή, αλλά να εμφυσήσεις στον ακροατή την επιθυμιά να την ψάξει για καλή μουσική.

Ε κάπως έτσι συμβαίνει και με τα βιβλία.
    Αν και δεν είναι έτσι ακριβώς, στο νόημα είμαι απολύτως σύμφωνος.
    Τελευταία τροποποίηση από nikos_abel; 02/04/2012 στις 12:58.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ειπε ο βενιζελος προς τον λαφαζανη "εσεις αν παρετε εξουσια μεχρι φυλακη θα μας κλεισετε" συμπερασμα: καποιες πολιτικες δυναμειες εχουν στο προγραμμα ειδικα δικαστηρια 2. εχουν χεστει πανω τους 3. για τους "βενιζελους" ειναι απλα εκτος καθε λογικης τους η πιθανοτητα να τιμωρηθουν για κατι-ειναι υπερανω αυτοι ειναι ατιμωρητοι!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Όσο κι αν το βλέπουμε εμείς ρομαντικά, το μέλλον είναι πράγματι το ηλεκτρονικό βιβλίο με όλες τις ευκολίες που αυτό παρέχει.

Κι εγώ άνθρωπος του χάρτινου βιβλίου είμαι και αν δεν διαβάσω 5 αράδες το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ αλλά η τεχνολογία πια τρέχει και δίνει καλύτερο προϊόν με μικρότερο κόστος.

Σημειώστε δε ότι στο τέλος της σχολικής χρονιάς το ηλ. βιβλίο δεν θα μπορεί να καεί ούτε να σχιστεί και να πεταχτεί στους δρόμους υπό μορφή φέιγ βολάν.

Ας πάει λοιπόν στο καλό ο ΟΕΔΒ, τον ευχαριστούμε που τόσα χρόνια πρόσφερε τα όσα πρόσφερε αλλά αλλάζουμε σελίδα.
    Μέγα λάθος. Το e-book και τα CD - DVD δεν μπορούν να συγκριθούν με το βιβλίο, για τον απλούστατο λόγο οτι το βιβλίο δεν είναι μόνο το μέσο της μάθησης, αλλά κυρίως το εργαλείο ισότητας των μαθητών.
    Μην καταπίνουμε τις μαλακίες της Διαμαντοπούλου για τους εναλλακτικούς τρόπους μάθησης. Για να τους εφαρμόσεις πρέπει πρώτα να έχεις εξασφαλίσει οτι έχουν πρόσβαση όλοι. Ξέρει η Διαμαντοπούλου πόσα παιδιά έχουν PC στο σπίτι και ακομα περισσότερο τι ακριβώς θα κάνει μια οικογένεια που έχει μεν PC στο σπίτι....αλλά έχει και 2-3 παιδιά που πρέπει να διαβάσουν?

Ντροπή, και ούτε ένας ξεφτιλισμένος δεν ένιωσε την ντροπή στα μούτρα για να παραιτηθεί που έμειναν τα σχολεία χωρίς βιβλία μέχρι τέλη Γενάρη.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF