sticky!!!!!!!!![]()
Τρίτη εβδομάδα χωρίς.... φωτοτροφή.... έχω πάθει σύνδρομο στέρησης!
Περιμένω αγωνιοδώς ένα pixel απο το επόμενο βήμα!
είσαι πολύ κοντά στο τελικό στάδιο, μην το βάζεις κάτω γιατί είσαι ο σούπερ ήρωας της υπομονής!!! Δεν ξέρω άλλον να έχει παραπάνω! μόνο έναν που δεν έχει καθόλου... εμένα!
Πριν κανα χρόνο σου είχα γράψει οτι ζείς το όνειρό μου...και πως σε ζηλεύω αφάνταστα!
με χαρά μου να σου πω οτι εδώ και 3 μέρες είμαι και εγώ ιδιοκτήτης μίας BMW R25/3 1954 αλλά συνεχίζω να σε ζηλεύω ίσως και παραπάνω τώρα πια...
Θα ξεκινήσω και εγώ δειλά δειλά την αναπαλαίωσή του με περιορισμένο budget και ο θεός βοηθός...
ένα τηλέφωνό σου με ΠΜ θα ήταν πολύ χρήσιμο όταν κολλήσω κάπου για info!
Και πάλι μπράβο...
Κάθε μία στο τόσο που το διαβάζω το πιάνω πάντα απο την αρχή και φτάνω στην τελευταία με ανυπομονεσία μπας και έχεις ποστάρει κάτι καινούριο... σαν παιδί που περιμένει παραμονή πρωτοχρονιάς να ανοίξει το δώρο του!
Ά έχεις βδομάδες να βρέξεις το λαρύγγι σου... κερασμένες απο μένα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Και εκεί που θα τα στήσουμε θα μας περάσει κανα ποδήλατο ή κανας πεζός σε ρυθμό τζόκινγκ!
Οδηγώντας το πήγα στο μάστορα όπου και το άφησα φίλε, και μπορώ να σου πω οτι τουλαχιστον στην κατάσταση που ήταν τρόμαξα περισσότερο με δαυτο με 60 στη ΛΕΑ της εθνικής οδού παρά με 300άρες στην αριστερή με το R1
Τη μισή υπομονή και κότσια να έχω απο το "σούπερ γουρούνι" μας εδώ, μιας και αυτό που μου έπεσε στα χέρια είναι σε μέτρια κατάσταση, θα βγεί ωραίο!
Καλοσόρισες στο κλαμπ των ιδιοκτητών κλασσικής μοτό, και συντόμως και στο τριψε - τριψε κλαμπ....(αυτά πάνε μαζί)
Ότι χρειαστείς με χαρά να βοηθήσω, αν και υπάρχουν παιδιά εδω μέσα με πολύ περισσότερες γνώσεις απο εμένα.
Εγω σου προτείνω να φτιάξεις ένα καινούργιο θέμα με πολλές φωτό της κυρίας σου για να τη χαρούμε και εμείς, μαζι με σένα....
Η συμβουλή μου μόνο μια ........................ κοίτα να το χαρείς με το πάσο σου!![]()
Υ.Γ. Η αλήθεια είναι οτι με τη γριά μου δεν ασχολήθηκα και πολύ γιατι αυτό το καιρό είχα θέματα με το SRXακι μου, τα οποία θα μοιραστώ μαζί σας όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες.....
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ρε ας τα μαζέψουμε όλα παρέα και ας μείνω και στο τέλος!