Γάμησε ο παππούς!![]()
Το θέμα δεν είναι να "συγχωρέσουμε" ο ένας τον άλλον ,σύντροχε.
Ούτε υπάρχει κάτι μεμπτό στο να έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Το μεμπτό είναι να με κοπανάς για να μου επιβάλεις την δική σου άποψη.
Οι υπεκφυγές ,με δεκανίκια το "σύστημα" ,την "κΕνωνία" κ τους "καθρέπτες" ,δεν οδηγούν πουθενά.
Στην ίδια κοινωνία είμαστε όλοι κ εμείς διαμορφώνουμε το σύστημα ,το οποίο όταν αποδειχτεί στρεβλό ,οφείλουμε να το αλλάζουμε προς την σωστή κατεύθυνση.
Ημουν πολύ συγκεκριμένος σε ότι κι άν ανέφερα κ το τεκμηρίωσα όσο μπορούσα.
Μπορείς λοιπόν για μια φορά να γίνεις συγκεκριμένος κι εσύ σε κάποια άποψή σου;
Κατ'αρχήν ,έχεις άποψη;
Αν ναι ,πές μου σε παρακαλώ την δική σου άποψη σχετικά με το παράδειγμα της αποκατάστασης μισθών που έθεσα πιο πάνω ,κ κατά πόσο είναι ηθικό ,νόμιμο ,κ δίκαιο στην τελική ,να αντιμετωπίζονται διαφορετικά οι άνθρωποι της ίδιας κοινωνίας όταν διεκδικούν τα ίδια δικαιώματα;
Τελευταία τροποποίηση από el-Gatto; 07/12/2014 στις 15:45.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Oμορφα λεμε.
Τα παιδια ειναι σπουδαγμενα...
Κρότου λάμψης και δακρυγόνο στο περίπτερο με τα... κλεμμένα νερά
Inochi, ρε!
Για οσο.
Και ηθικό είναι και νόμιμο, οσο ηθικό και νόμιμο ήταν όταν τα κόβανε δίπλα και αναδρομικά, και προς αποκατάσταση των ανέργων, και όλων των λοιπών που έχασαν δουλειές και εισοδήματα.
Τότε λέγανε οι μαϊντανοί < καλά σας κάνουν> τώρα τι λένε οι ίδιοι μαϊντανοί?
Και για να τελειώνει το παραμύθι περί μισθών αυξήσεων κλπ η αύξηση με τα αναδρομικά μείον κρατήσεις εφορία,και κρατηση για το περσινό 500αρικο βοήθημα κυμαίνεται από 16-25 ευρό.
Καλά μην κλάψετε κιόλας από συγκίνηση κάποιοι, δεν φτανουν τα χαρτομάντιλα για όλους σας.
Όσο για το αν έχουν έρθει αντιμέτωποι αστυνομικοί με ματ να θυμίσω πώς έχει γίνει σε πορεία διαμαρτυρίας συνδικαλιστών έξω από υπουργείο, αλλά κάτι τέτοια εντέχνως και όλως περιεργως σας διαφεύγουν,μα πως γίνεται αυτό?
Τις παρωπίδες τις φοράτε το πρωί η κοιμάστε με αυτές?
Ειδα σχολια γιατί φέρουν σακίδια οι των ματ.
Εσείς όταν πάτε βόλτες με τις μηχανουλες σας παίρνετε σακίδιο η έχετε top case?
Αυτοί γιατί να μην έχουν?
Πάλι θα πείτε τι λέω και που τα ξέρω και μπλα μπλα μπλα
Εσείς που τα ξέρετε όλα και έχετε άποψη για όλα ξέρετε, είσαστε οι καλοί σε αυτό.
Εγώ γράφω υπάρχει μεγάλη επιφάνεια εκεί κάτω και γράφω, φανταστείτε ακόμα δεν έσβησα παλιά για τι επιφάνεια μιλάμε.
Χτες δεν σας έκατσε κανατε την Αθήνα και άλλες πόλεις κώλο, θέλατε παραπάνω δεν σας βγήκε, πλέον είναι πασιφανές ότι υπάρχει άμεση υποστήριξη από κομματικούς και συνδικαλιστικούς μηχανισμούς. Λες και δεν το ξέραμε αλλά μην τα κάνετε απροκάλυπτα, λίγη τσίπα πχια...
Ρωτήστε όλους αυτούς που κλαίνε περιουσίες από τα χτεσινά τσαλιμια, ρωτήστε αυτούς που πήγαν να κάψουν τους εργαζόμενους στην Θεσσαλονίκη αναβιωνοντας δεύτερη ΜΑΡΦΙΝ. ( μα πάλι τόσο γραφικός γίνομαι??, μην κλάψετε είπαμε δεν φτάνουν τα χαρτομάντιλα)
Πως είναι δυνατόν να τιμανε την μνήμη κάποιου ρημαζοντας?
Πως είναι δυνατόν να εμψυχωνουν την απεργία πείνας του άλλου σπάζοντας και διαλυοντας περιουσίες αθώων?
Γιατί δεν καίνε τα σπίτια και τα στέκια τους?
Οι περιουσίες του κοσμάκη τι φταίνε???
Το είπα νωρίτερα στο θέμα < όσο υπάρχουν απάτσι θα υπάρχουν και μπάτσοι και μπαλουρδοι >
Φέρονται απ την συμπεριφορά που εισπράττουν.
Εγω εχω μερικεες απορίες μιας και βλέπω οτι ξαφνικά μονο σε αυτες τις περιπτώσεις θυμούντε μερικοί
τις περιουσίες των άλλων..
Για πες μου εσύ που κατακρίνεις τη χθεσινή πορεία και κράτησες το ξύλο με τα ματ και τις βιτρίνες
Τοσα χρόνια τι έχεις κάνει για να αντιδράσεις στα μνημόνια και στα εργατικά δικαιώματα που χάθηκαν εν μια νυχτί.
Γιατι δεν έχεις αγανακτήσει ποτέ σου εδω και 5 χρόνια με την κάθε κυβέρνηση που ''σπάει'' με τον δικό της τρόπο
τις βιτρίνες και μετα τους αναγκάζει σε λουκέτο λόγο success story Σαμαρα?
Γιατί στο βίδεο του mega δείχνει κουκουλοφόρους να σβήνουν τη φωτιά στην είσοδο του ΖΑΡΑ? Μήπως ήταν ασφαλίτες
πυροσβέστες και έκανα τη δουλειά τους?
Μήπως η αστυνομία έχει καταντήσει να φιλάει τους πολίτες κατήντησε να φιλάει τη ''νομιμότητα'' και αυτη έχει να κάνει
με τα μεγάλα κεφάλια που σου έχουν θολώσει και σενα το μυαλό οτι αυτη η χώρα θα μπει σε ''δρόμο ανάπτυξης''
Τι λε ρε γάτε θα μας τρελάνεις?
ΟΤΑΝ το σύστημα αποδειχτεί στρεβλό???
Δηλαδή τόσα χρόνια που έχουν κατακλέψει το σύμπαν δεν έχει αποδειχτεί αυτό?
ΆΝτε λοιπόν και αποδείχτηκε στρεβλό, δεν κάνεις μια προσπάθεια να τ αλλάξεις να δεις τι θα σου κάνει -το σύστημα-?
Όχι άμα σου κοτάει κάνε ένα τεστ να δεις τι πάει να πει αλλάζω το σύστημα.
Να σου θυμίσω τη Χ.Α που μέρα παρά μέρα έλεγε ότι θα κάνει πραξικόπημα?
Τον Καρατζαφέρη που έλεγε για τα έργα και ημέρες του ΠΑΣΟΚ?
Και δεν μιλάμε για αντισυστημικούς που ήθελαν ν αλλάξουν το σύστημα αλλά για συστημικούς που ήθελαν απλά κι αυτοί λίγο λαδάκι...
Σκέψου τώρα τι θα πάθει ο πιτσιρικάς που τον κάλεσε ο πρόεδρος της δημοκρατίας και δεν πήγε.
Το θέμα είναι και παραμένει ένα.
Τόσα χρόνια έκλεβαν και τι ωραία ήταν η ζωή.
Σήμερα χρεώνουν το λογαριασμό σε μας και άμα δε γουστάρεις τρως ξύλο (και όχι μόνο)
Τόσο απλό
![]()
ανανήψαντας
Ρε συ SHOOTER ,τι ειν'αυτά που λές;
Κατάλαβες τι ρώτησα;
Πάντως ,Όχι αν είναι ηθικό κ νόμιμο να αποκατασταθεί ο μισθός σου...γιατί είναι ,το ίδιο ισχύει κ για τους μισθούς των υπολοίπων όμως.
Αυτό που ρώτησα είναι
Αν θεωρείς σαν ένστολος ήθικό κ νόμιμο να διεκδικείς την αποκατάσταση του μισθού σου κ ταυτόχρονα να κοπανάς όλους τους μη ένστολους(ιδιωτικούς ,δημόσιους,μισθωτούς,συνταξιούχους,αμεα,...) ,όταν κι αυτοί διεκδικούν το ίδιο.
Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα.
Εχω θέσει σαν μείζον θέμα την ΙΣΟΝΟΜΙΑ κ την καταφανέστατη καθημερινη καταστρατήγησή της.
Την ωμή κ εκτός ορίων νομιμότητας βία.
Και τόσα άλλα τα οποία κανείς σας δεν έχει δεί ΄,ούτε κ εκφέρει άποψη.
Ταυτόχρονα έχω καταδικάσει την τρομοκρατία ,την βία ,κ τις καταστροφές περιουσιών.
Από όπου κι αν προέρχονται όμως.(γιατι τρομο-βία κ καταστροφές περιουσιών έχουν γίνει κ με ευθύνη του "κράτους')
Είμαι κάθετα αντίθετος στην βία κ τις καταστροφές.
Και όχι μόνο εγώ.
Δεν είδα πουθενά εδώ μέσα κάποιον να λέει ότι καλώς γίνονται αυτά.
Το μόνο που ειπώθηκε είναι ότι ισως δεν γίνονται από αυτούς που στοχοποιούνται.
Ισως όχι όλα.
Ισως υποκινούνται.
Οπότε τι είναι όλο αυτό το λογίδριο του τύπου
"Χτες δεν σας έκατσε κανατε την Αθήνα και άλλες πόλεις κώλο, θέλατε παραπάνω δεν σας βγήκε, πλέον είναι πασιφανές ότι υπάρχει άμεση υποστήριξη από κομματικούς και συνδικαλιστικούς μηχανισμούς. Λες και δεν το ξέραμε αλλά μην τα κάνετε απροκάλυπτα, λίγη τσίπα πχια..."(δικά σου λόγια)
Κάνε μου μια παράθεση λεγομένων κάποιου από δω μέσα ο οποίος έχει δηλώσει ότι συμφωνεί με την βία κ τις καταστροφές περιουσιών.
Με ποιο δικαίωμα κ με πια πρόφαση απευθύνεσαι στους εδώ συνομιλητές σου κατηγορώντας τους κατ'αυτό τον τρόπο;
" the PouroDuro team "
Κλασικά copy paste σε αυτο που συμφέρει να δώσουμε έμφαση.
Αν κατηγορουσα κάποιον προσωπικά θα το έλεγα στα ίσα, παντελόνια φοράω ούτε κουκούλες ούτε τίποτα άλλο.
Και δεν νομίζω κανένας απ οσους κάνανε πορεία χτες να διαμαρτυρόταν για μείωση μισθών, για τον σαμαρά τα μνημόνια κλπ
Δημήτρη με όλη την καλή διάθεση, βρίσκεσαι σε διαφορετικό πλανήτη και έχεις φάει πλύση εγκεφάλου. Η πραγματικότητα είναι αυτή που σου παρουσιάζουμε στο βίντεο και γω και άλλα παιδιά. Δε μπορεί να είμαστε όλοι εγκάθετοι, βαλτοί από κομματικά γραφεία της αντιπολίτευσης και τα γράφουμε για να εκτελούμε εντολές.
Τα γράφουμε γιατί κάθε μέρα τα βρίσκουμε μπροστά μας ενάντια στα δικαιώματά μας ως ανθρώπους σε κοινωνικό, οικονομικό και ηθικό επίπεδο. Αν δε θες να δεχθείς την ωμή πραγματικότητα που σου περιγράφουμε ως απλοί άνθρωποι, δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Δέξου οτι δε μπορεί να τα γράφουμε τυχαία και δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Είναι η καθημερινότητα που ζούμε και που δεν αντέχουμε άλλο.
Φιλε, δεν εχεις τα παντελονια να καταδικασεις τον συναδελφο σου. Ισα και σταρατα στο λεω![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Το μυαλό μου το έχω νηφάλιο, αν εσύ το θολωνεις και ψάχνεις παρέα για παρτούζα θολωμα, σορυ με χαλάνε.
Στα παραπάνω δεν αξίζει να σου απαντήσω γιατί η θα βρεις και εσύ και οι υπόλοιποι κάτι στραβό, ειτε θα το πάρεις γραφικό είτε προβοκάτσια.
Πάντως να δεχτείς καλοπροαίρετα κάτι της αντίθετης από αυτήν που πιστεύεις άποψης δεν το νομίζω.
Οπότε μην ρωτάς εμένα τι κάνω και τι έκανα, κοίτα την δική σού καμπούρα και το τι κάνεις εσύ
Αντε πάλι ,για τα χτεσινά.
Το θέμα της συζήτησης ΔΕΝ είναι τα χτεσινά.
Τα χτεσινά είναι ένα ακραίο κομμάτι του αποτελέσματος των όσων αδίκων συμβαίνουν στη χώρα τα πολλά τελευταία χρόνια ,και αφορά ένα πολύ μικρό κομμάτι του κόσμου.
Ακόμα κ τα κανάλια που συνήθως υπερβάλλουν μιλάνε για 100-200-300 άτομα.
Δεν μπορείς να βάλεις ταμπέλα τρομοκρατίας στον μισό πληθυσμό της Ελλάδας που διαμαρτύρεται ,με πρόφαση 300 άτομα.
Και ξαναλέω ότι τις συγκεκριμένες πράξεις κ πρακτικές βιας κ καταστροφής όλοι εδώ μέσα τις καταδικάζουν.
Μαζί σου δηλαδή ότι δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν.
Το θέμα όμως που συζητείται στο moto.gr forum έχει να κάνει με την συμπεριφορά των ενστόλων προς τους πολίτες που διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους.
Και η ερώτηση παραμένει να είναι
Αν θεωρείς σαν ένστολος ήθικό κ νόμιμο να διεκδικείς την αποκατάσταση του μισθού σου κ ταυτόχρονα να κοπανάς όλους τους μη ένστολους(ιδιωτικούς ,δημόσιους,μισθωτούς,συνταξιούχους,αμεα,...) ,όταν κι αυτοί διεκδικούν το ίδιο.
Τελευταία τροποποίηση από el-Gatto; 07/12/2014 στις 16:59.
" the PouroDuro team "
Δεν ξέρεις τι έχω κάνει και τι όχι.
Το να καταδικάσω από εδώ σαφώς και το έκανα και το έχω κάνει.
Το αν έχω τα παντελόνια να καταδικάσω ΙΝ REAL τέτοιες συμπεριφορές, που τις βλέπω μπροστά μού η αν έχω εμποδίσει τέτοιες συμπεριφορές αυτό το ξέρω μόνο εγώ και δύο τρεις ακόμα.
Για αυτό μιλά για εσένα, δεν θα μου πεις αν φοράω η όχι παντελόνια
Τι κριμα........................ Κανε μου μυνηση![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss