Σελίδα 78 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2868737475767778798081828388128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.156 έως 1.170 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει ρε σεις. Kανένας. Απολύτως!! Απολύτως!!!! (Βενιζέλος mode)

Οι συσχετισμοί στην γειτονιά μας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο αλλάζουν συνεχώς, το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν κάποια οικονομικοπολιτικα status και αυτά διαφυλάσσονται με κάθε κόστος... από τη στιγμή που δεν ανήκουμε στους στυλοβάτες αυτών των status, εύλογα προκύπτει ότι ανήκουμε στο "με κάθε κόστος", πράγμα που σημαίνει ότι α) μπορεί να ευνοηθούμε λόγω κάποιον συγκυριών ή β) μπορεί να μας πάρει ο διάολος.

Το που και πως θα κάτσει η μπίλια στην περίπτωση μας είναι άγνωστο. Προσωπικά επιμένω στο ότι δεν θέλουν -για τους λόγους τους- να μας διώξουν και αυτό προκύπτει από την πολύ απλή σκέψη ότι αν δεν μας ήθελαν, είχαν ένα κάρο ευκαιρίες τα τελευταία χρόνια για να μας πουν άνετα και χαλαρά: τον πούλο.

Μπλοφάρει ο Τσίπρας; Δεν ξέρει τι του γίνεται; Γυρνάει το βράδυ σπίτι και βάζει την Περιστερα να τον φωνάζει Τσε και γκ@υλώνει; Ουδείς γνωρίζει, η νεκροψία θα δείξει...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Κοίτα, κάποτε πρέπει να μπορέσουμε να συννενοηθούμε. Καλό είναι να λέμε τα κακά των μνημονιοσυμφωνιών κτλ, αλλά ας βρούμε μια εναλλακτική στο κάτω κάτω και αν δούμε αν είναι καλύτερη...

........

Καλές οι ηθικολογικές αναλύσεις και τα κυρήγματα του στυλ «ο κόσμος θα έπρεπε να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και οι πεταλούδες να χορεύουν χαρούμενες τριγύρω», αλλά κάποιος θέλω να μου πει με ποια ακριβώς εναλλακτική λύση σκοπεύει να φτάσουμε στις πεταλούδες, γιατί αλλιώς αντί για ροδοπέταλα βλέπω ν' αντικρύζουμε όλοι τα ραδίκια ανάποδα...

Όχι ρε γαϊδαράκο.

Δεν είναι ούτε δική μου δουλειά, ούτε δική σου, ούτε του δίπλα, να βρει εναλλακτική η οποία να είναι καλύτερη.

Οι "ηθικολογικές αναλύσεις" είναι και πρέπει να είναι η δουλειά μας.

Όταν βλέπεις κάποιον να μην έχει να φάει, ή να μην μπορεί να πάρει φάρμακα με τη σύνταξη που παίρνει, να το τονίζεις και να το λες.
    Αυτός που πρέπει να βρει λύση για το φαγητό αυτού του ανθρώπου και για τη σύνταξη του άλλου δεν είσαι εσύ.
    Εκτός κι αν πηγαίνεις για πολιτικός/οικονομολόγος/εφευρέτης/ηπερήρωας ή δεν ξέρω γω τί άλλο.

Δε θα πω τη μαυρίλα ασπρίλα, επειδή για κάποιους δεν υπάρχουν άλλα σενάρια.
    Ούτε θα πω ευχαριστώ που έχουμε κι αυτά που έχουμε.
    Ούτε θα δεχτώ το επίθετο του ρομαντικού και αυτού που ζει στον κόσμο του επειδή κάποιοι έχουν δεχτεί σα μοναδική λύση τη βουρδουλιά μέχρι να γίνει ο κώλος σαν του μπαμπουίνου.

Το είπε κι ο Sniper τις προάλλες νομίζω στο άλλο θρεντ, έχουμε βαλθεί να βγάλουμε άχρηστους και τους νομπελίστες οικονομολόγους.
    Ναι δε συμφωνούν όλοι μεταξύ τους όπως είπε κι ο Βύρωνας, αλλά στα @@ μου αν συμφωνούν ή όχι.
    Δεν υπάρχει μόνο ένα school of thought. Ας διαλέξουν αυτοί που είναι δουλειά τους να διαλέξουν και οφείλουν να ξέρουν.

Εγώ ΔΕΝ οφείλω να ξέρω.
    Ούτε τί είναι τα CDS, ούτε αν βγαίνουν τα κουκιά με το ΑΕΠ, ούτε τί θα πει ELA και με ποιό τρόπο μας δανείζει.

Εγώ σαν πολίτης οφείλω να θίγω τα κακώς κείμενα, και να μην κοιτάω αλλού όταν βλέπω να βαράνε κάποιον γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθει και η σειρά μου.

Από κει και πέρα όσοι θέλετε να πιάσετε κομπιουτεράκια και να δείτε πώς θα βγει η άκρη με τη δραχμή, καλό ξημέρωμα.
    Όσοι θέλετε να κάτσετε να δείτε αν βγαίνει η άκρη με το ευρώ, επίσης.

Κι αφήστε τους Λαπαβίτσες και τους Κρούγκμαν να λένε τις μαλακίες τους περί austerity και πέη γαλανά.
    Καλαμπόρτζηδες είναι.
    Δεν ξέρουν αυτοί.

Banned
    Ο κοσμος οφειλει να καταλαβαινει
    να ρωτα
    να αξιολογει
    να κρινει...

αλλιως εαν δεν το κανει, θα υποφερει....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Ο κοσμος οφηλει να καταλαβαινει
    να ρωτα
    να αξιολογει
    να κρινει...

αλλιως εαν δεν το κανει, θα υποφερει....
    Εγκεφαλικό ή εκ γεννετής;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Εγκεφαλικό ή εκ γεννετής;
    Για εκ γεννετης σε κοβω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Εδώ φίλε μου πιποκαπνιστή είναι που διαφωνούμε.

Επειδή στην τελική εγώ θα κληθώ να ψηφίσω αυτόν που μου τάζει το καλύτερο σχέδιο, θεωρώ πως είναι καθήκον μου να αντιλαμβάνομαι έστω και σε τελείως βασικό επίπεδο αυτό που μου περιγράφει.

Και η αλήθεια είναι πως ως τώρα ούτε εμένα μου αρέσει το σχέδιο στο οποίο βαδίζουμε. Ούτε το σχέδιο ούτε η εφαρμογή του ούτε οι ως εφαρμοστές του (γι αυτό και δεν τους ψήφισα κιολας).
    Και μη νομίζεις πως κι εγώ δεν την έχω πληρώσει την ως τώρα πορεία μας. Θεωρώ όμως πως στην παρούσα φάση πρέπει να δω τι εναλλακτικές μου/μας προτείνονται.

Έχω λοιπόν να διαλέξω ανάμεσα σε μια κακή εναλλακτική της οποία το σκληρό πρόσωπο το έχω δει (και μου την έχει φορέσει κι εμένα) και πάνω κάτω ξέρω (λόγω της εμπειρίας των 5 χρόνων) πόσο περίπου σκληρότερο θα γίνει, και σε μια λύση που όπως μου την περιγράφουν εκκινεί από ακόμα χειρότερο σημείο από αυτό που πάνω κάτω θα φτάσει η πρώτη (πάλι κακή) εναλλακτική και που κανένας δεν μου εξηγεί τι έχει παρακάτω (βελτίωση; επιδείνωση; σταθεροποίηση; )...

Ε, όπως το βλέπω εγώ λοιπόν, μέχρι κάποιος να μου προτείνει μια τρίτη λύση που να είναι καλύτερη, η επιλογή μου είναι εύκολη.
    Και αν αυτό που μου προσάπτεις είναι πως βλέπω κυνικά και μετράω τις πιθανές ουρές στα συσσίτια και απλά διαλέγω τη λύση με τη μικρότερη ουρά αντί να ζητώ τη λύση που θα εξαφανίσει τελείως τις ουρές, τότε το δέχομαι.

Έχω όμως δικαιολογία. Δεν έχει έρθει κανένας ως τώρα να μου πει «θα κάνουμε Α, Β, Γ και σε τρία-τέσσερα χρόνια οι ουρές θα εξαφανιστούν γι αυτόν και γι αυτόν τον λόγο».
    Όταν θα έρθει κάποιος να μου το πει, χ#ζω και την Ευρώπη και όλα τους.
    Τελευταία τροποποίηση από fkol k4; 09/07/2015 στις 14:31. Αιτία: τυπογραφικά
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Εγώ ΔΕΝ οφείλω να ξέρω.
    Ούτε τί είναι τα CDS, ούτε αν βγαίνουν τα κουκιά με το ΑΕΠ, ούτε τί θα πει ELA και με ποιό τρόπο μας δανείζει.
    δυστυχώς όμως έχουμε την ευθύνη να επιλέγουμε αυτούς που ξέρουν... όπως τη Ραχήλ π.χ.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Για εκ γεννετης σε κοβω
    Λοιπόν, κοίτα να δεις εξυπνάκια Gfawkes, ΑntonD ή όπως σε λένε...

Η ελιτίστικη παραπάνω λογική σου λέει ότι όλοι θα πρέπει να καταλαβαινει, αξιολογεί και κρίνει.
    Και ποιος σου λεει ότι δεν το κάνει; Ο καθένας ανάλογα με το μορφωτικό του επίπεδο και το μυαλό του το κάνει.

Αν εσύ νομίζεις ότι πρέπει να κρίνει μόνο η Ελίτ (όποια εσύ θεωρείς κατάλληλη) τότε μάλλον αναζητάς λύσεις Τζήμερου... Αντε λοιπόν να τον βρείς και μην μας τα ζαλίζεις περισσότερο με την φασιστική σου ιδεολογία.

Κι εκ γεννετής είμαι, ναι. Αλλά εγώ τουλάχιστον δεν κρύβομαι πίσω από μια μάσκα/πληκτρολόγιο.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    δυστυχώς όμως έχουμε την ευθύνη να επιλέγουμε αυτούς που ξέρουν... όπως τη Ραχήλ π.χ.
    +1000

Banned
    Η ελιτίστικη παραπάνω λογική σου λέει ότι όλοι θα πρέπει να καταλαβαινει, αξιολογεί και κρίνει.
    Και ποιος σου λεει ότι δεν το κάνει; Ο καθένας ανάλογα με το μορφωτικό του επίπεδο και το μυαλό του το κάνει.

Αν εσύ νομίζεις ότι πρέπει να κρίνει μόνο η Ελίτ (όποια εσύ θεωρείς κατάλληλη) τότε μάλλον αναζητάς λύσεις Τζήμερου... Αντε λοιπόν να τον βρείς και μην μας τα ζαλίζεις περισσότερο με την φασιστική σου ιδεολογία.

Κι εκ γεννετής είμαι ναι. Αλλά εγώ τουλάχιστον δεν κρύβομαι πίσω από μια μάσκα/πληκτρολόγιο.

Φασιστας εισαι και φαινεσαι....

εαν το να κρινει, να ρωτα, να μαθαινει καποιος ειναι φασιστικο, ελιτιστικο, μαλλον εχεις μπερδεψει το μπρος με το πισω.

Καθε αλλο απ αυτο περιγραφω...οτι ΟΛΟΙ πρεπει να ενημερωνονται και να λαμβανουν μερος στα κοινα λεω.
    πιθανον να μην μπορεις να αντιληφθεις, αλλα δεν σου κραταω κακια...

περιμενω λοιπον να σβησεις το απαραδεκτο αυτο μηνυμα σου.

Φασιστας εισαι και φαινεσαι....

εαν το να κρινει, να ρωτα, να μαθαινει καποιος ειναι φασιστικο, ελιτιστικο, μαλλον εχεις μπερδεψει το μπρος με το πισω.

Καθε αλλο απ αυτο περιγραφω...οτι ΟΛΟΙ πρεπει να ενημερωνονται και να λαμβανουν μερος στα κοινα λεω.
    πιθανον να μην μπορεις να αντιληφθεις, αλλα δεν σου κραταω κακια...

περιμενω λοιπον να σβησεις το απαραδεκτο αυτο μηνυμα σου.
    Δεν έχω να σβήσω τίποτα. Έχω διαμορφώσει άποψη για εσένα εδώ και καιρό και δεν αλλάζει δυστυχώς.
    Πάντα όταν στριμώχνεσαι αρχίζεις να γλυστρας σαν χέλι.

Και καταφανώς προσβάλλεις ή ειρωνεύεσαι συνέχεια τους συνομιλητές σου όπως και τώρα, όταν δεν συμφωνούν μαζί σου.

Κι επειδή όπως λες είμαι φασίστας, αν το ξανακάνεις δεν θα ξαναγράψεις.

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν, κοίτα να δεις εξυπνάκια Gfawkes, ΑntonD ή όπως σε λένε...

Κι εκ γεννετής είμαι, ναι. Αλλά εγώ τουλάχιστον δεν κρύβομαι πίσω από μια μάσκα/πληκτρολόγιο.

Κακη η οξύτητα τέτοιες μέρες
    Μπορεί να χρειαστούμε ο ένας τον άλλο.
    Ηδη έχει σχηματιστεί η κρίσιμη μάζα απογοητευμένων .
    Αν αισθανθούν και ταπεινωμένοι κανένα μνημόνιο δεν μπορει να τους συγκρατήσει.
    Λάδι στη φωτιά ? Ευχαριστώ δεν θα πάρω!
    Εξακολουθώ να θεωρώ υπεύθυνη την κυβέρνηση για λάθος χειρισμούς.
    Χειρισμούς έγραψα . Ετσι? Οχι προθέσεις.

Υπερβολική πίεση (ρωτήστε και τις βίδες) οικονομική - ψυχολογική , μπορεί να οδηγήσει σε ανεγξέλεκτες καταστάσεις

Τελευταία τροποποίηση από nicksior; 09/07/2015 στις 16:20. Αιτία: Είμαι φιλοξενούμενος σας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    πλάκα έχει ότι αυτοί στους οποίους δεν αρέσει η διαχείριση αποτελούν από τα πλέον λαλίστατα μέλη.
    (παρά τις εξαγγελίες περί αποχώρησης εν είδει διαγγέλματος πνευματικής ελίτ προς το λαουτζίκο).

Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Nα πω και εγω τη μαλακία μου. Μωρή πατσαβούρα Λαγκάρτ 5 μηνες λεει ο Τσίπρας για το χρέος να γίνει διαγραφή,αναδιάθρωση πες το όπως θες
    και μου έρχεσαι και το αναφέρεις 2 μέρες πριν μπορέσει και παραδώσει τις τελικές προτάσεις ο Αλεξ... Όπως και τη προηγούμενη ευδομάδα..2-3 μέρες
    πριν τις έκλογες το IMF έβγαλε αναφορά οτι οι προτάσεις για το Μνημόνιο τελικά δεν ήταν βιώσιμες..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Δεν έχω να σβήσω τίποτα. Έχω διαμορφώσει άποψη για εσένα εδώ και καιρό και δεν αλλάζει δυστυχώς.
    Πάντα όταν στριμώχνεσαι αρχίζεις να γλυστρας σαν χέλι.

Και καταφανώς προσβάλλεις ή ειρωνεύεσαι συνέχεια τους συνομιλητές σου όπως και τώρα, όταν δεν συμφωνούν μαζί σου.

Κι επειδή όπως λες είμαι φασίστας, αν το ξανακάνεις δεν θα ξαναγράψεις.
    Εγω

συμφωνώ

σνάιπερ

πάει, χάλασε ο κόσμος

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19