O ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα είναι αυτό που απομένει μετά το κυνήγι που του ρίχνει το κράτος.
Όταν το κράτος δεν ήταν εχθρός του ιδιώτη, ο ιδιωτικός τομέας και PITSOS είχε, και ΙΖΟLΑ είχε, και ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είχε, και χαρτοβιομηχανίες είχε, και καπνοβιομηχανία είχε, και κλωστουφαντουργία είχε, και υφάσματα και μόδα εξήγαγε, και στους ηλιακούς θερμοσίφωνες ήταν πρώτη σε παραγωγή, και τσιμεντοβιομηχανία είχε και γενικώς η Νορβηγία μας έκλανε μια μάντρα.
Όταν (ΑΝ δηλαδή) σταματήσει κάποτε το κράτος να είναι εχθρός του ιδιώτη, τότε να τα ξαναμετρήσουμε...
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Ναι, αλλά τον ιδιωτικό τομέα δεν τον πληρώνω εγώ κι εσύ. Η μη υγιής επιχείρηση θα κλείσει ή, τέλος πάντων, το κόστος το επωμίζεται ο ιδιοκτήτης. Το δημόσιο τρώει τα λεφτά μας για να παράγει 0 έργο.
Life begins at 45°.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ωωωωωω τι ειπε για τον ιδιοκτητη του ποταμιουυυυυ
για τον εθνικο προμηθευτη τεχνολογιας, τιποτα;![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Απο κάποιο link με το κόμμα ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ βρήκα που μου έστειλε ένας φίλος μετά μιας και έχω την αυτόματη αναπαραγωγή στο YouTube με πήγε στο κάτωθι. Ντάξε είμαστε χαμένοι απο χέρι οτι και να γίνει σας λέω!!!
https://www.youtube.com/watch?v=waoEp0Sznao
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
ψαναψόφα φούστη γλάρε
βρε ότι κατηγορία θέλεις βάλε
απλά έχει καταντήσει κουραστικό να νομίζουν κάποιοι (και δεν φέρνω προσωπικά παραδείγματα) ότι επειδή δεν δουλεύουν άμεσα στο δημόσιο, αποτελούν ντε και καλά το enfant gate της παραγωγικής τάξης της χώρας...
έχει και κάτι κοπρόσκυλα στον ιδιωτικό τομέα που μπροστά τους οι συνδικάλες του δημοσίου ωχριούν
πρόσφατο παράδειγμα σερβιτόρου σε καφενείο στη Ναύπακτο που είχα πάει διακοπές:
είμαστε σε παρέα και προσφέρεται ένας να κεράσει
- Τι θα πιείτε κύριε ;
- Ένα τσίπουρο
σκάει το τσακάλι μετά από κάνα πεντάλεπτο, και αφήνει 2 ποτήρια γεμάτα μέχρι πάνω (σημειωτέον ότι τα ποτήρια που περιείχαν τσίπουρο ήταν μέχρι τη μέση γεμάτα)
πίνει ο άνθρωπος από το ένα - νερό
πίνει από το δεύτερο - νερό
του λέει
- Ρε συ, μου έφερες δύο νερά
σαστίζει το γατόνι, κάθεται κάνα λεπτό να το σκεφτεί, και απαντάει:
- Να σας τα αλλάξω ;
Να πω κι άλλα ;
τι εννοείς ακριβώς ;
όχι, στις τράπεζες δε τα χώνουν οι δημόσιες υπηρεσίες, τα χώνουμε εσύ και εγώ...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τα οποία δεν πληρώνονται από την τσέπη μου, ξαναλέω, οπότε ας κάνουν ό,τι γουστάρουν. Κανείς δε νοιάζεται.
Πώς ακριβώς πληρώνω εγώ τις τράπεζες; Αδυνατώ να κατανοήσω τη σχέση με αυτό που είπα. Ποια τράπεζα με υποχρεώνει να την πληρώσω; Γιατί απ'όσο ξέρω, το δημόσιο με υποχρεώνει.
Life begins at 45°.