Και μια δική μου παρένθεση περί της αξιοπιστίας ΕΡΤ...
http://luben.tv/stream/85684
Και μια δική μου παρένθεση περί της αξιοπιστίας ΕΡΤ...
http://luben.tv/stream/85684
Μισό να το δούμε και αλλιώς. "ίδης" ο πρόεδρας, άρα πόντιος, άρα μετανάστης που εγκαταστάθηκε εκεί έναν αιώνα πριν (μάθαμε και την ιστορία του χωρΓιού θέλοντας και μη). Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η ΝΔ πιά είναι στα ίδια ή λίγο πιο πάνω, οπότε τα old news των εκλογών δεν έχουν μεγάλη αξία. Επίσης βλέπεις ότι σε κοινότητα μεταναστών, ο λαϊκός σύνδεσμος είναι τρίτη δύναμη... και πας να βγάλεις λογική τώρα.
δεν λες καμμιά άποψη για το γιουπορν VS πορνχαμπ VS εξχάμστερ ας πούμε, που είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο της μαλακίας;
Κοίτα....
Αριστερός δεν ξέρω αν είναι ο συγκεκριμένος, ούτε ανθρωπιστής.
Αλλά όταν οι μαλακίες σου αφορύν σημαντικά ζητήματα στα οποία έχεις και μια άλφα θέση (όπως αυτός ο Τσολακίδης πχ), αν πραγματικά θες να ακουστούν και να ληφθούν υπόψη, οφείλεις να τις υπογράφεις.
Αλλιώς αράζεις σε ένα φόρουμ ή στο FB και λες ανέξοδα ό,τι μαλακία σου έρθει στο κεφάλι.
εν τω μεταξυ ριξτε μια ματια στα αποτελεσματα των εκλογων στο φασιστικο Ωραιοκαστρο.
http://www.oraiokastro24.gr/συγκεντρ...κλογών/
δεν υπαρχει φασισμος,ρατσισμος και μαλακιες για τον Ελληνα υπαρχει ας ειναι το αγγουρι μακρυα απο τον κ@λο μου και οπου θελει ας ειναι.
Ολα αυτα μου θυμιζουν την ιστορια με το αγγουρι....
ποσο δροσερο ειναι οταν το τρωει ο ....."αλλος"
Δεν θέλω να μου στεναχωρείτε την "Αριστερή" κυβέρνηση, η οποία με πόνο ψυχής και δάκρυα στα μάτια, αναγκάζεται να εφαρμόσει τα πιο φιλελέ μνημόνια έβερ.
Άσχετα αν συμφωνώ ή όχι με τα μνημόνια. Για την μαύρη ψυχούλα τους πονάω...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Graghi ο μεν, Graghi ο δε,
Graghi ο κόσμος όλος
κι απ’ το πολύ το Graghisma
μου πόνεσε ο κώλος!
υγ
Όσο πιο φτωχός είσαι τόσο πιο λίγες είναι οι επιλογές σου
(κι όταν είσαι μπατίρης οι επιλογές είναι 0)
Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν ΟΛΟΙ αυτό τόσο πιο καλά.
(Θέλουν όμως να καταλάβουν ή μας πάνε ντουγρού?)
![]()
ανανήψαντας
Oσο πάει γίνεται και καλύτερο
Μετά τη συνέντευξη μας με τον κ. Νικήτα Κανάκη, πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου ο οποίος βεβαίωσε πως όλα τα προσφυγόπουλα στην περιοχή είναι εμβολιασμένα, ρωτήσαμε την κ. Καρανικολάου αν ο Σύλλογος ήταν ενήμερος πως έχουν υλοποιηθεί οι εμβολιασμοί.
"Προσπάθησα να ενημερώσω και να καθησυχάσω τους γονείς για το θέμα των εμβολιασμών, υπήρξε όμως υστερία και ρατσισμός", αναφέρει η ίδια στο NEWS 247.
Τονίζει δε πως κρούσματα ρατσιστικής συμπεριφοράς είχε διαπιστώσει και η ίδια στο πρόσφατο παρελθόν και μας αναφέρει το παρακάτω περιστατικό:
"Πέρυσι τον Μάρτη, ενώ πλήθος Σύλλογοι, Σωματεία κλπ διοργάνωναν συλλογή ανθρωπιστικού υλικού για πρόσφυγες, πρότεινα στο ΔΣ του συλλόγου να βοηθήσουμε το σύλλογο διδασκόντων που μάζευε υλικά για τα προσφυγόπουλα των Διαβατών. Η ομόφωνη (πλην εμού) απόφαση του ΔΣ ήταν ότι δεν βοηθάμε πρόσφυγες παρά μόνο Έλληνες!
Και μάλιστα δεν θέλησαν να γραφτεί καν στο βιβλίο των πρακτικών αυτή η απόφαση (ίσως για να μην γίνουν εντελώς ρεζίλι) και όταν την έγραψα (ως γραμματέας του συλλόγου) με καθαίρεσαν με συνοπτικές διαδικασίες με το σκεπτικό ότι δημοσιοποιώ τα ιδιαίτερά τους".
Συμπληρώνει μάλιστα ότι μέλος του Συλλόγου, μέλος της Χρυσής Αυγής, έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην ίδια αλλά και στον τον κ. Άγγελο Θέμελη, ο οποίος είναι επικεφαλής της λαϊκής συσπείρωσης Ωραιοκάστρου. Η υπόθεση εκδικάζεται στις 9/12.
Αξίζει να σημειωθεί πως μία ημέρα πριν την παραίτηση του για λόγους ευθιξίας, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ωραιοκάστρου, Αθανάσιος Τσολακίδης, μιλώντας και εκείνος στο NEWS 247, έκανε λόγο για "μεμονωμένη απόφαση ενός συγκεκριμένου συλλόγου που δεν εκφράζει συλλογικά τις θέσεις της Ένωσης".
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Δεν πειράζει, δεν χρειάζονται λαϊκα δικαστήρια..τα κανονικά μας αρκούν όταν θέλουν..
Eκει στο Ωραιόκαστρο, προτείνω να δώσουν μεγάλη βαρύτητα στο μάθημα της ορθογραφίας των καθαρόαιμων παιδιών τους...