Σελίδα 78 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 2868737475767778798081828388128178 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.156 έως 1.170 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Μα και το μούλτι για την Ducati budget μηχανακι είναι ρε φίλε! και φτηνό (επαναλαμβάνω για Ducati)
    Εεεεεε, οχι!?!?!?

Η Ducati φιλε δεν εχει στοκ κινητηρες, περισευουμενα πλαισια κλπ και σου μιλαω για πραγματα που φτιαχνει in house δεν αναφερομαι καν σε αναρτησεις φρενα κλπ που τα αγοραζει απο αλλους.

Το μηχανακι σχεδιαστηκε και φτιαχτηκε με γνωμονα το passo dela futa και οποιος ξερει ενα δυο πραγματα απο μηχανες ξερει τι σημαινει αυτο...ορεινο στροφιλικη με μεικτες συνθηκες...

Εφτιαξε δλδ ενα ελαφρυ αεροψυκτο "supersport" μηχανακι με μεγαλυτερη διαδρομη αναρτησεων που χανει σε ακριβεια (δλδ υστερει σε σχεση με τις σκληρες αναρτησεις σε καλη ασφαλτο) αλλα κερδιζει σε συνθηκες μειωμενης προσφυσης...

Αρα μονο budget μηχανακι δεν ειναι ακομα και για την Ducati και μια τετοια εταιρεια δεν μπορει να εχει budget μηχανακια, ακομα και τα 695 ειναι entry level αλλα οχι budget...

Τεσπα, επειδη ξερω οτι εχω δωσει υλικο για πολλα ποσταρισματα αλλα και επειδη ειναι μεγαλη η κουβεντα απλα λεω καληνυχτα και τα λεμε αυριο για περισσοτερα γελια με τον ...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Γιατι σου ειπα εγω οτι το multi ειναι state of the art μηχανολογικα???

Ειναι ενα all around μηχανακι που κανει πολλα πραγματα καλα αλλα οχι τελεια.

Δεν το πηρα για να γυρισω ολη την ευρωπη, ουτε για να τρεξω στο ΠΠΤ, αλλα και δικαβαλος εκδρομη μπορω να παω και διακοπες και πιστα να μπω και και και...

Το μονο ισως που κανει παρα πολυ καλα ειναι οτι μπορεις να κυνηγησεις πολυ γρηγοροτερα μηχανακια σε μεικτη διαδρομη, δλδ κλειστο στροφιλικη με καλη αλλα και κακη ασφαλτο...

Το πλαισιο παντως αυτο (σαν αρχιτεκτονικη, οχι σαν υλικα) κερδιζει πολλα χρονια τωρα πρωταθληματα sbk και εσχατως και motogp οποτε μαλλον κατι κανει καλα...

+10000 σε όλα που είπες!
    Την παράθεση φίλε μου δεν την έκανα σε σένα. Την έκανα στον red_monster που έλεγε ότι δεν συγκρίνεται fazer με multi και ότι το multi είναι state of the art. αν θές γύρνα μια σελίδα πίσω να το διαβάσεις και μόνος σου!
    Εξάλου εσύ φαίνεσαι να ξέρεις ακριβώς γιατί το πήρες το μούλτι και πώς να το χρησιμοποιείς!
    Για σένα κατασκευάστηκε φίλε μου και όχι για μόστρα στις καφετέριες! :a19:

Συμφωνουμε, αλλα το μονο που θα πω ειναι οτι στην απο κει κατηγορια το ποσοστο των ανθρωπων που δεν ξερουν τι πηραν ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερο!!!

Το αστειο ειναι οταν αυτοι οι ανθρωποι νομιζουν οτι ειναι σε θεση να κρινουν αφ΄υψηλου κιολας... καταλαβες τι εννοω...

Συμφωνώ!

Αλλά επειδή είμαστε στις διαμάχες: Ρε το μούλτι είναι ΓΤΠ ρεεεεεε!!!

FMX rules!!!
    Chris

Εεεεεε, οχι!?!?!?

Η Ducati φιλε δεν εχει στοκ κινητηρες, περισευουμενα πλαισια κλπ και σου μιλαω για πραγματα που φτιαχνει in house δεν αναφερομαι καν σε αναρτησεις φρενα κλπ που τα αγοραζει απο αλλους.

Το μηχανακι σχεδιαστηκε και φτιαχτηκε με γνωμονα το passo dela futa και οποιος ξερει ενα δυο πραγματα απο μηχανες ξερει τι σημαινει αυτο...ορεινο στροφιλικη με μεικτες συνθηκες...

Εφτιαξε δλδ ενα ελαφρυ αεροψυκτο "supersport" μηχανακι με μεγαλυτερη διαδρομη αναρτησεων που χανει σε ακριβεια (δλδ υστερει σε σχεση με τις σκληρες αναρτησεις σε καλη ασφαλτο) αλλα κερδιζει σε συνθηκες μειωμενης προσφυσης...

Αρα μονο budget μηχανακι δεν ειναι ακομα και για την Ducati και μια τετοια εταιρεια δεν μπορει να εχει budget μηχανακια, ακομα και τα 695 ειναι entry level αλλα οχι budget...

Τεσπα, επειδη ξερω οτι εχω δωσει υλικο για πολλα ποσταρισματα αλλα και επειδη ειναι μεγαλη η κουβεντα απλα λεω καληνυχτα και τα λεμε αυριο για περισσοτερα γελια με τον ...
    Καλά μάλλον λάθος όρο χρησιμοποίησα! Με παρέσυρες!
    Μάλλον εννοούσα ότι και το μούλτι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για την Ducati. Πάντως το FMX το μόνο που του λείπει είναι γκάζι και δεν αξίζει τέτοιων σχολιασμών όπως το budget!!!
    Chris

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Αλλά επειδή είμαστε στις διαμάχες: Ρε το μούλτι είναι ΓΤΠ ρεεεεεε!!!
    FMX rules!!!
    Eπειδή ήμαστε στις διαμάχες δεν σημαίνει ότι πρέπει να ρεζιλέψεις τον εαυτό σου.

Άσε που όσο κράζεις το multi τόσο απομακρύνεσαι απο το όνειρο σου.

Με τι μούτρα θα εμφανιστείς μία μέρα στο moto.gr και θα πεις
    "ΑΓΌΡΑΣΑ MULTI...Ω ΘΕΕ ΜΟΥ...ΤΟ ΠΗΡΑ...ΙΔΟΥ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!"?

Mάλλον σε βλέπω να μπαίνεις incognito με άλλο όνομα.
    FATASS!!!
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Συνεχισε ετσι...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αν ήξερα δεν θα ρώταγα.....................αλλά μάλλον εσύ ξέρεις!!!!!!!!!!

Αμ δεν ξέρεις φίλε!! Και εγώ επικροτώ τα τεχνολογικά επιτεύγματα του ανθρώπου γενικότερα, αλλά να μου λές για το μούλτι... ε τί να σου πώ ρε φίλε...το θεωρώ όσο κοινό είναι και ένα στρήτ μεσαίου κυβισμού Ιαπωνικό!
    Έλεος ρε δηλαδή τι του βρίσκεις? Σοβαρά ποιά είναι η state of the art τεχνολογία?
    Ο απαρχαιομένος δικύλινδρος? τα επώνυμα περιφερειακά? Τί σχέση έχουν με την Ducati? Τί? Για πές...

+1000

Πρωτοτυπος οπως και οι τζαμπαν...

Θα σου πω κατι, σοβαρα ομως...

...μιλας εσυ...???...

...ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ FMX...???

Που η μονη χαρα που σου δινει το πραμα ειναι το οτι παιρνει μπροστα και που το αναφερεις συνεχεια με τοοοοση χαρα...???

Τι να πω???

Μονο κουραγιο μπορω να σου ευχηθω!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΞΑ!

ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΣΕΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΟΛΟ ΚΑΙ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΠΡΩΞΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΣΤΗ
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ !

Ρε stradas αφού είσαι τόσο πορωμένος με το FMX πήγαινε πάρε ένα και άσε τον Σάκη στην ησυχία του βρε!!!!

άντε καλορίζικο!! Και το μούλτι πέτα το να μην ρυπαίνεις το περιβάλλον με το εμετικό του fairing...
    Εναλακτικά προτείνω να πετάξεις το fairing του μούλτι και να βαλεις το φανάρι του FMX...άντε και να δείς που θα κοιτάνε το μηχανάκι σου χωρίς να ξερνάνε πλέον!!

:a5: :a5: :a5:

Α ρε cartman με εκανες και γέλασα πρωΐ πρωΐ !

Πάλι μπουρδέλο τα έχετε κάνει εδώ μέσα....

Σόρρυ πάλι Ducati τα έχετε κάνει εδώ μέσα...

:rotflmao:
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

δεν ειμαι πορωμενος με το FMX....

...με τον Σακη ειμαι...

...που επειδη πηρε ενα budget μηχανακι (δλδ τι μας εχει μεινει? κατι πλαισια μονης ραχοκοκαλιας, κατι ξεχασμενα μοτερ, κατι παλια πηρουνια, εεεε σχεδιαστε καινουργιο φαναρι-πλαστικα και φτιαξτε ενα μηχανακι να πουλησουμε στους ξεχασμενους...) νομιζει οτι επιασε τον παπα απο τα αρχιδια...

Μάλλον εσύ έπιασες τον παπά απο εκεί με αυτό που σου πούλησαν !

Εγώ δεν λερώνω έτσι τα χέρια μου!

Εεεεεε, οχι!?!?!?

Α δεν έχει stock κινητήρες η ducati λεει.............................
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 40+ ΧΡΟΝΩΝ ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΤΙ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Α δεν έχει stock κινητήρες η ducati λεει.............................
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 40+ ΧΡΟΝΩΝ ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΤΙ?

γιατι τα εχουνε στοκ επειδη δε μπορουνε να πουλησουνε μηχανακι θελει και ρωτημα??

εδω και στο hyper motard μοτερ απο μουλτι το βαλανε....

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Ξέρεις τι κανουν αυτοί οι 5 σωλήνες μαζί??
    Δημιουργούν ανεξάρτητα τόξα προσφέροντας μέγιστη στρεψική ακαμψία με ελάχιστο βάρος.
    Πάρε ένα cbr του 1993 και την 916 και συγκρινε....
    Βλέπεις αυτό πάει να πεί σχεδιαστικό έργο τέχνης

Οι ιάπωνες και να θέλουν δεν μπορούν να κυνηγίσουν τους ευρωπαίους στα δικύλινδρα(βλεπε ducati,aprillia) και όσες φορές το προσπάθησαν στα superbikes πηραν ...@@

Διαχρονικό desing+ κορυφαία περιφεριακά+ ακαμπτο πλαίσιο+ ένας κινητηρας θρύλος που κέρδίζει ακόμα και σήμερα πρωταθλήματα===DUCATI

Το ότι είναι παλιός ο κινητήρας δεν είναι επιχείρημα, εκτός αν δεν μπορείς να βρείς αλλό:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Ξέρεις τι κανουν αυτοί οι 5 σωλήνες μαζί??
    Δημιουργούν ανεξάρτητα τόξα προσφέροντας μέγιστη στρεψική ακαμψία με ελάχιστο βάρος.
    Πάρε ένα cbr του 1993 και την 916 και συγκρινε....
    Βλέπεις αυτό πάει να πεί σχεδιαστικό έργο τέχνης

Ωραία φίλε μου η Ducati διάλεξε τους σωλήνες, άλλοι διαλέξαν άλλου τύπου πλαίσια! Οκ! το καθε ένα με τα + και τα - του. Τώρα τί να κάνουμε να βάλουμε όλοι σωλήνες? Αν το πάρεις έτσι γιατί δεν βάζουν όλοι χωροδικτύομα όπως η Ducati να τελειώνουμε? Ή μήπως όλα τα υπόλοιπα δεν αξίζουν μία!

Οι ιάπωνες και να θέλουν δεν μπορούν να κυνηγίσουν τους ευρωπαίους στα δικύλινδρα(βλεπε ducati,aprillia) και όσες φορές το προσπάθησαν στα superbikes πηραν ...@@
    Άντε πάλι! Έχουμε τους ευρωπαίους στα 2κύλινδρα και τους Ιάπωβες στα 4κύλινδρα, είναι τόσο δύσκολο ρε παιδιά! Εγώ λέω: "Οι ευρωπαίοι και να θέλουν δεν μπορούν να κυνηγίσουν τους Ιαπωνες στα 4κύλινδρα! Χρησιμοποίησα τα λόγια σου...

Διαχρονικό desing+ κορυφαία περιφεριακά+ ακαμπτο πλαίσιο
    Διαχρονικό desing το μονστερ ενώ το cb1300 ας πούμε δεν έχει!!
    Αποφασίστε ρε, ή θα βρίζεται τα στρογγυλοφάναρα ή θα κάτσετε στα αυγά σας!

Η μήπως έχει διαχρονικό desing το μούλτι :rotflmao:

Για τα κορυφαία περιφεριακά να πώ μπράβο στην Ducati που σας βάζει χρυσοπληρωμένα φρένα και ohlins !!

ένας κινητηρας θρύλος που κέρδίζει ακόμα και σήμερα πρωταθλήματα===DUCATI

Το ότι είναι παλιός ο κινητήρας δεν είναι επιχείρημα, εκτός αν δεν μπορείς να βρείς αλλό:rotflmao:
    Φυσικά και είναι! Για σας είναι για μας δεν είναι??
    Α και κάτι άλλο!!! Κράζετε τους Ιάπωνες που πέρνουν τους κινητήρες των ss και τα τοποθετούν στα γυμνά τους μειώνοντας λίγο τα άλογα...δεν άκουσα κανένα να κράζει την triumph για το street triple που πήρε κινητήρα απο Daytona!!!
    Ρε παιδιά κοιτάτε και λίγο τί κάνουν οι ευρωπαίοι επειδή τελικά όλοι τα λεφτά μας θέλουν!! Κανείς δεν μας αγαπά πιστέψτε με!!

Φιλικά πάντα!!

Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Eπειδή ήμαστε στις διαμάχες δεν σημαίνει ότι πρέπει να ρεζιλέψεις τον εαυτό σου.

Άσε που όσο κράζεις το multi τόσο απομακρύνεσαι απο το όνειρο σου.

Με τι μούτρα θα εμφανιστείς μία μέρα στο moto.gr και θα πεις
    "ΑΓΌΡΑΣΑ MULTI...Ω ΘΕΕ ΜΟΥ...ΤΟ ΠΗΡΑ...ΙΔΟΥ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!"?

Mάλλον σε βλέπω να μπαίνεις incognito με άλλο όνομα.
    FATASS!!!
    Αν ποτέ πάρω μούλτι,, θα βγάλω φώτο τον κ*λο μου, θα τον κάνω αφίσα και θα την κολλήσω πάνω στο εμετικό φέριγκ! Μετά θα βάλω οτοασπίδες, θα προσπαθήσω να ξεκινήσω για την δουλειά...
    και τελικά θα σπρώξω για την δουλειά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν παίζει φίλε να πάρω Ducati. Εγώ θέλω μηχανάκι σκυλλί να το λυώνω, να πλένω μια φορά τον μήνα και όποτε γουστάρω, να με υπηρετεί πιστά και όχι να το υπηρετώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να το έχω σαν γκόμενα ή κάτι άλλα κουφά που ακούω γενικώς. Ένα Ducati στα χέρια μου δεν θα αντέξει ούτε εβδομάδα!

Chris

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα