ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ελιωσα και δεν φταιει η ζεστη
χαχαχαχαχχα:rotflmao:
για να ξερουμε τι μας γινεται παντως και για να μην σας την πει κανένας χωρις να ξερετε τι να απαντησετε:
εφοσον συνοδευεται ο σκυλος και έχει λουρί μπορει να παει σε οποιαδήποτε παραλία, όσο κόσμο και να έχει. Και να ενοχληθεί κάποιος, "ευγενικά" του λετε οτι ο νομος προβλεπει τα σκυλια με λουρί να κάθονται παντού και αρα και στην παραλία και αν έχει πρόβλημα να καλέσει την αστυνομία να του το εξηγήσει να το καταλάβει. Καλου κακού να εχετε και μαζί σας παντα το βιβλιαριο εμβολίων γιατι μπορει να σας το ζητησει η αστυνομία, όπως ο νόμις ορίζει.
αν το σκυλί σας μπαίνει και στο νερό και καποιος βρωμιαρης σας κανει παράπονο, δυστυχώς οφείλετε να τον βγάλετε έξω. Αν δεν συμορφωθείτε ο κύριος μπορει να καλέσει το λιμενικό και να σας κανει μήνυση, αλλα το πιθανότερο είναι να την χάσει, και σε συμφωνία με μια τελευταία υπουργική απόφαση.
πρακτικά, μπορειτε να έχετε μαζί σας εξοπλισμό παραλίας και να πατε καπου μακρια απο τον κόσμο και να χαρειτε και σεις και ο τριχωτός σας φιλος το μπανιο σας. Αν δεν έχετε εξοπλισμό παραλίας μπορειτε να καθίσετε στην άκρη απο τις ξαπλώστρες έτσι ώστε να απομακρύνεστε απο τον κόσμο για να κανει μπανιο το σκλι.
να θυμαστε να έχετε το μπωλ του μαζι και να του δίνετε συχνά νερό.
![]()
Ολοι στον ιδιο πλανητη ζουμε
Δλδ αμα φερω απο το χωριο καμια κατσικα ή καμια κοτα , θα μου πει κανεις τιποτα?Γιατι ,επειδη ειναι κοτα?
Ριλαξ , ολα τα ζωα εχουν το δικαιωμα να πανε ΟΠΟΥ γουσταρουν και κανουν κεφι και οποιος εχει αντιθετη αποψη να ερθει να μου το πει φεης του φεης.
Το ανθρωπο πρεπει να φοβασε και οχι τα (υπολοιπα) ζωα. Αμα εξαφανιζοταν ενα ζωο πχ οι μελισσες , θα επεφτε ολη η αλυσιδα. Αμα εξαφανιζοταν ο ανθρωπος οχι μονο θα ωφελουσαμε τα αλλα ζωα αλλα και τον ιδιο το πλανητη (εκπομπες ρυπων πανω απο 50% απο την κτηνοτροφια εν ετη 2016. )
βαλτε υποτιτλους
https://www.youtube.com/watch?v=lvrKs8H28kk
Να παρατηρήσω πως "το κάθε δικαίωμα" ειναι αυθαίρετη απόφαση του ανθρώπου.
βήγκανς, αφιερωμένο.
https://www.youtube.com/watch?v=z0O_VYcsIk8