Σελίδα 78 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 2868737475767778798081828388128178 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.156 έως 1.170 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

πολύ συνωμοσία σήμερα...2 κεφαλιές προς τα πίσω τον παιχτών του Άρη για να μπει γκολ
    offside ηταν! θα το πει και ο Πουρουπουπου στην αθλητικη κυριακη σε λιγο ... με τον τσαρτα να τον σιγονταρει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    ribo rulez....
    Περάσαμε και απο το κλεανθης β. , με το τρίποντο

Τρένο πάμε λέμε

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    STOUBI

ΠΕΡΙΜΕΝΩ

la vilia.... μετα το ντερμπυ με τον Παπαρη 2 πραγματα θα πω...
    ο Pιμπο ειναι γερος και ο Παπασταθοπουλος δεν εχει κανει τιποτα ακομα

:rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao:
    χεσ με ...Ρε ... Μπερδευτηκα και την εβαλα στο αλλο ποστ........

Και μην μου την ζητας συνεχεια...... :smilea:

Στο εχω ξαναπει.... Δεν ειμαι αεκ......

πάντως η παε άεκ καλά τα πήγε

το λαμόγιο ο πρόεδρος σας (α ρε κοίτα να δεις που ο βαρδινογιάννης κάτι έχει ψυλλιαστεί που έλεγε για νέες μεθόδους) ΠΡΩΤΗ φορα πήρε εισητηρια εκτός έδρας

έτσι φοβούμενος την 2η συντριβή σε ντέρμπυ και την 3η που έρχεται έστειλε τον στρατό του πάνω και έκανε το γήπεδο μπουρδέλο
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

πάντως η παε άεκ καλά τα πήγε

το λαμόγιο ο πρόεδρος σας (α ρε κοίτα να δεις που ο βαρδινογιάννης κάτι έχει ψυλλιαστεί που έλεγε για νέες μεθόδους) ΠΡΩΤΗ φορα πήρε εισητηρια εκτός έδρας

έτσι φοβούμενος την 2η συντριβή σε ντέρμπυ και την 3η που έρχεται έστειλε τον στρατό του πάνω και έκανε το γήπεδο μπουρδέλο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Προς ΓΚΑΝΤΑΛΦ και... λοιπούς!!!!!

ΠΟΥ είναι η ανύπαρκτη άμυνα;;;;;;;;;;;;; Που μπάζει παντού κενά; Το κέντρο που δεν έχουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Η ομαδάρα του ΑΡΗ που σκόροισε σήμερα ε;

το ξέρετε φαντάζομαι το σύνθημα...

ΕΤΣΙ γαμάει η Τουρκία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ΜΑΤΑΞΑΝΑΛΕΩ!!!!!!!!!!
    Άλλο η Ευρώπη άλλο η Ελλάδα! Πάπαλα!
    Ομαδάρα ΔΕΝ είμαστε αλλά όταν χρειαστεί τους παίρνουμε τους πόντους!
    όσο για το ντέρμπι επίσης το ξαναλέω.
    Χάσουμε δεν χάσουμε... ΝΑ!
    Μπορεί η ΑΕΚάρα να παίρνει τα "σκουπίδια" να μην κάνει γκέλες στα "δικά της" ματς και να καθαρίζει άλλα όπως το σημερινό;
    και σας το χαρίζω το ντέρμπι! Στο τέλος το κατσαρόλι άλλος θα το σηκώσει.

Δικέφαλε γερά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καλά κάνεις και γελάς

η ιστορία της ομάδας σου είναι για γέλια

απο τους κατεβασμένους διακόπτες της Ν.Φιλαδελφειας
    στα "πέστε κάτω" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και τώρα το σημερινό

τα πρόσωπα αλλάζουν...οι διοικήσεις όμως είναι ίδιες

και φυσικά επιβεβαιώνεται το παρατσούκλι σας
    ΚΟΤΕΣ

καλά κάνεις και γελάς

και τώρα το σημερινό

ΚΟΤΕΣ

Πραγματικα δηλαδη βασιζεσαι στις παραπανω βλακειες ωστε να δικαιολογησεις θεωριες του τυπου <<στρατος του Νικολαιδη>>?Ωραια λογικη....

Δεν θεωρω προσωπικα οτι υπαρχει αθλητικη ομαδα με ιστορια.Με παρελθον ναι.Με ιστορια οχι.-

εγώ δεν τα θεωρώ βλακείες
    αντιθέτως σήμερα τίποτα δεν ήταν τυχαίο

οκ είναι κ αυτός ένας τρόπος αντιμετώπισης ενός δύσκολου παιχνιδιού...
    δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που κανετε κάτι αντίστοιχο

είδαμε και τον Πάντο στόπερ

μενδρινός rules
    μπήκε στο τέλος και ο πιτσιρικάς...ίσως έπρεπε να τον βαλει λίγο περισσότερο μιας και το σκορ ήταν 0-3

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Ρε αραχνανθρωπε τι σεναρια επιστημονικης φαντασιας ειναι αυτα ρεεεεεεεεεε:rotflmao: :rotflmao:
    Ψιλοχεσμενους σας βρισκω:rotflmao: :rotflmao:
    Ρε κατι αντρες απο τον Πειραια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ακομα στους +3 ειμαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΑΠΛΑΝΙ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    καλά κάνεις και γελάς

και τώρα το σημερινό

ΚΟΤΕΣ
    κοτες ειναι ΜΟΝΟ οι υπάλληλοι του κοκκαλη...

και να μη πουμε τη δικη σας ιστορια.... lol: πιονακια του κατασκοπου!!!

BTW για αυτο που λες για τον Νικολαιδη... εισιτήρια η ΑΕΚ πηρε και στο παιχνιδι με Ξανθη.

Με Λιβαδειά, και Βεροια οι οπαδοι της ΑΕκ πηγαν μονοι στο γηπεδο και αγόρασαν εισιτήρια απο το γηπεδο :

ρε νωρίς βγήκατε απο το γήπεδο
    ακόμα και ο paparazzi σας κατάλαβε
    http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/178245.html

τι να πεις ρε idi
    πέσε κάτω
    θα κατεβάσουμε διακόπτες τώρα
    και θα ανάψουμε φωτοβολίδες για να βλέπουμε

είναι η ποιότητα που λέγαμε

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για να ανάψουν λίγο τα αίματα..

πρώτον προς τον φίλο alximistis...

Φίλε μου... έχω μάθει να τα λέω "στα μούτρα" όταν κάτι δεν μου κάνει. Αν θυμάσαι είχα πει οτι η ΑΕΚ με την Fiorentina ήταν για πολλά goal με την ΑΡΗ.
    Απάντησε μου τώρα... ήταν η ίδια ομάδα , το ίδιο στήσιμο και το ίδιο πάθος;

Τώρα για τον ΑΡΗ... είμασταν και τυχεροί (χρειάζεται και τύχη η πουτάνα-μπάλα) γιατί η κεφαλιά του επιθετικού του ΑΡΗ απο την σέντρα του Ίβιτς δεν πήγε μέσα.

Είχαμε τον Ρίμπο σε μια μέρα που έβγαζε μάτια... τόσο με το σούτ στο δοκάρι και το φάουλ που ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕ, μέσα θα πήγαινε! Πάθος 20χρονου ο Ρίμπο.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.... Ειδικά με εκείνο το sprint απο άμυνα σε επίθεση , όπου ανακόπηκε με φάουλ!!! Θα δείτε τον Γενάρη - Καλοκαίρι κρούσεις για αυτό το παιδί. Ήδη η Αρσεναλ βασιζόμενη σε φιλικές σχέσεις που έχει με την ΠΑΕ ΑΕΚ , απο κάτι φήμες έκανε κρούση με 2 μύρια στην τσέπη!!!!

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που έπρεπε και αυτή που θέλουμε ... πάθος και δύναμη. Καμία σχέση με την Ευρώπη αλλά ταυτόχρονα για μένα αυτό είναι πρόβλημα.. μοιάζει σαν να απαξιώνει το UEFA. Μακάρι να βγώ ψεύτης.

Για το θέμα με τους φιλάθλους.... Ρε Γαυράκια... 2 ήταν που πέταξαν φωτοβολίδες και τους συνέλλαβαν. Σύσωμοι ηγεσία ΑΕΚ και οργανωμένων απολογήθηκαν και ζήτησαν ευχαριστώ απο διοργανωτές , ΕΛΑΣ και οικοδεσπότες.

Συγκρίνετε αυτό με το τι έγινε στο Περιστέρι (τα ρημάξατε πάλι!) και με το ιστορικό λήμμα του Κόκκαλη "¨αυτούς τους οπαδούς έχουμε... τι να κάνουμε;" Κοιτάχτε το σπίτι σας πρώτα και μετά πιάστε τους άλλους. Στην τελική με την αποχώρηση ούτε ρουθούνι δεν άνοιξε!! Που θα μπορούσε να γίνει ο Γ παγκόσμιος.

Για το θέμα σημασιολογίας της νίκης της ΑΕΚ... να αναφέρω πως η ΑΕΚ πέρασε απο το Χαριλάου με νίκη, ενώ ΟΣΦΠ είχε απώλειες και ο ΠΑΟ περιμένει ακόμα. Είναι νίκη που δίνει πολύ "ισχυρούς" +3 βαθμούς.

Μια παρατήρηση δικιά μου τώρα για το παιχνίδι της ΑΕΚ... πάθος είχε, δύναμη είχε... αλλά πάλι κάτι δεν μου κόλαγε. Δύσκολα πέρναγε η μπάλα μπροστά και αν δεν ήταν ο Ριβάλντο , πολύ δύσκολα θα περνάγαμε. Ίσως είναι ενα καμπανάκι για το κέντρο της ΑΕΚ όπου παρόλο που έχει Τόζερ, Μαντούκα, Καφέ, Ζήκο, Ενσαλίβα... αν δεν παίξει ο "παππούς - Ρίμπο" , υπάρχει μεγάλο τέλμα στο κέντρο.

Κατά τα άλλα μπράβο μας και λυσάξτε οι υπόλοιποι μιας και η νίκη με τον ΑΡΗ είναι μεγάλης σημασίας και το γνωρίζουν αρκετοί.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ρε νωρίς βγήκατε απο το γήπεδο
    ακόμα και ο paparazzi σας κατάλαβε
    http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/178245.html

τι να πεις ρε idi
    πέσε κάτω
    θα κατεβάσουμε διακόπτες τώρα
    και θα ανάψουμε φωτοβολίδες για να βλέπουμε

είναι η ποιότητα που λέγαμε

Enw poiotita tou thrylou??trwei 2 kokkines me tin newcastle KANONIKOTATES
    kai meta kanoun tin iperoxi diamartyria me tis kokkines oi filathloi!:rotflmao: :rotflmao:

Ta 4 temaxia oute na anaferthoun! ayto einai poiotita!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Για να ανάψουν λίγο τα αίματα..

πρώτον προς τον φίλο alximistis...

Φίλε μου... έχω μάθει να τα λέω "στα μούτρα" όταν κάτι δεν μου κάνει. Αν θυμάσαι είχα πει οτι η ΑΕΚ με την Fiorentina ήταν για πολλά goal με την ΑΡΗ.
    Απάντησε μου τώρα... ήταν η ίδια ομάδα , το ίδιο στήσιμο και το ίδιο πάθος;

Τώρα για τον ΑΡΗ... είμασταν και τυχεροί (χρειάζεται και τύχη η πουτάνα-μπάλα) γιατί η κεφαλιά του επιθετικού του ΑΡΗ απο την σέντρα του Ίβιτς δεν πήγε μέσα.

Είχαμε τον Ρίμπο σε μια μέρα που έβγαζε μάτια... τόσο με το σούτ στο δοκάρι και το φάουλ που ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕ, μέσα θα πήγαινε! Πάθος 20χρονου ο Ρίμπο.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.... Ειδικά με εκείνο το sprint απο άμυνα σε επίθεση , όπου ανακόπηκε με φάουλ!!! Θα δείτε τον Γενάρη - Καλοκαίρι κρούσεις για αυτό το παιδί. Ήδη η Αρσεναλ βασιζόμενη σε φιλικές σχέσεις που έχει με την ΠΑΕ ΑΕΚ , απο κάτι φήμες έκανε κρούση με 2 μύρια στην τσέπη!!!!

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που έπρεπε και αυτή που θέλουμε ... πάθος και δύναμη. Καμία σχέση με την Ευρώπη αλλά ταυτόχρονα για μένα αυτό είναι πρόβλημα.. μοιάζει σαν να απαξιώνει το UEFA. Μακάρι να βγώ ψεύτης.

Για το θέμα με τους φιλάθλους.... Ρε Γαυράκια... 2 ήταν που πέταξαν φωτοβολίδες και τους συνέλλαβαν. Σύσωμοι ηγεσία ΑΕΚ και οργανωμένων απολογήθηκαν και ζήτησαν ευχαριστώ απο διοργανωτές , ΕΛΑΣ και οικοδεσπότες.

Συγκρίνετε αυτό με το τι έγινε στο Περιστέρι (τα ρημάξατε πάλι!) και με το ιστορικό λήμμα του Κόκκαλη "¨αυτούς τους οπαδούς έχουμε... τι να κάνουμε;" Κοιτάχτε το σπίτι σας πρώτα και μετά πιάστε τους άλλους. Στην τελική με την αποχώρηση ούτε ρουθούνι δεν άνοιξε!! Που θα μπορούσε να γίνει ο Γ παγκόσμιος.

Για το θέμα σημασιολογίας της νίκης της ΑΕΚ... να αναφέρω πως η ΑΕΚ πέρασε απο το Χαριλάου με νίκη, ενώ ΟΣΦΠ είχε απώλειες και ο ΠΑΟ περιμένει ακόμα. Είναι νίκη που δίνει πολύ "ισχυρούς" +3 βαθμούς.

Μια παρατήρηση δικιά μου τώρα για το παιχνίδι της ΑΕΚ... πάθος είχε, δύναμη είχε... αλλά πάλι κάτι δεν μου κόλαγε. Δύσκολα πέρναγε η μπάλα μπροστά και αν δεν ήταν ο Ριβάλντο , πολύ δύσκολα θα περνάγαμε. Ίσως είναι ενα καμπανάκι για το κέντρο της ΑΕΚ όπου παρόλο που έχει Τόζερ, Μαντούκα, Καφέ, Ζήκο, Ενσαλίβα... αν δεν παίξει ο "παππούς - Ρίμπο" , υπάρχει μεγάλο τέλμα στο κέντρο.

Κατά τα άλλα μπράβο μας και λυσάξτε οι υπόλοιποι μιας και η νίκη με τον ΑΡΗ είναι μεγάλης σημασίας και το γνωρίζουν αρκετοί.

Gandalf

ΕΛΕΟΣ ρε μάγε έλεος!!!
    Φυσικά και ήταν η ίδια ομάδα. Κιτρινόμαυρα δεν φορούσε και στιος δύο περιπτώσεις;
    Λοιπόν μαγούλη... ΚΑΛΑ κάνουμε και εμφανιζόμαστε διαφορετικοί στον Ουέφα. Προτεραιότητα ΕΙΝΑΙ το πρωτάθλημα και όχι μία καλή πορεία στο ΟΥΕΦΑ που θα σταματήσει το πιο πιθανό μετά από λίγο!
    Άλλωστε το πρωτάθλημα θα σε βγάλει στο τσου λου πάλι και όχι το ουέφα.
    Έτσιο απαντάται και το ερώτημα γιατί δεν είχαμε τόσο πάθος κλπ. στην τελική με φιορεντίνα παίζαμε και δεν εχάσαμε.
    όσο για το ότι ήμασταν τυχεροί...
    ναι μωρέ πολύ.
    Πέναλτι δεν μας έδωσε τετ α τετ με τον Μπλάνκο χάσαμε δοκάρι είχαμε... άσε μας ρε μάγε.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20