Σωραιος ρε φιλε.
Ετσι μπραβο να περνας παντα τοσο καλα!!!![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Γεια σας συνάδελφοι! Εδω και δυο εβδομάδες είμαι κάτοχος ενος λευκου tenere!! Εχω κάνει 800km μέχρο τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. διάβασα ολα οσα εχουν γραφτεί μέχρι τώρα.
θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής... ακούγεται ενας θόρυβος σαν να ανοιγοκλείνει διακόπτης τικ τακ.. οταν κινούμαι με 2500 έως 3000 στροφές και ανεβάζω ταχύτητα... με λίγα λόγια ακούγεται όταν ανοιγοκλείνω το γκάζι...
έχετε ιδέα αν αυτός ο θόρυβος..(τον οποίο εντόπισα απο την πρώτη μέρα) είναι φυσιολογικός
συμβαίναι και σε σάς????
ευχαριστώ
Κατ αρχας καλοριζικο, καλοταξιδο και τα λοιπα γνωστα,αλλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gtenere
Γεια σας συνάδελφοι! Εδω και δυο εβδομάδες είμαι κάτοχος ενος λευκου tenere!! Εχω κάνει 800km μέχρο τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. διάβασα ολα οσα εχουν γραφτεί μέχρι τώρα.
θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής... ακούγεται ενας θόρυβος σαν να ανοιγοκλείνει διακόπτης τικ τακ.. οταν κινούμαι με 2500 έως 3000 στροφές και ανεβάζω ταχύτητα... με λίγα λόγια ακούγεται όταν ανοιγοκλείνω το γκάζι...
έχετε ιδέα αν αυτός ο θόρυβος..(τον οποίο εντόπισα απο την πρώτη μέρα) είναι φυσιολογικός
συμβαίναι και σε σάς????
ευχαριστώ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ???![]()
![]()
![]()
Στον εναν κανει τικ,τακ σε μενα εκανε τζζζζζζ, στον αλλον σκουριασανε τα παντα, σε αλλους μια ενωση ηλεκτρικη δεν εκανε καλη επαφη, τι στο διαολο συμβαινει???![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtenere
συμβαίναι και σε σάς????
ευχαριστώ
Καλώς ήλθες....
Για γίνε ποιο περιγραφικός...
Από που έρχεται ο θόρυβος? Μπροστά? Κινητήρα? Πίσω? Ζελατίνα? Έχεις την αίσθηση ότι μαγκώνει το γκρίπ? Όταν στρίβεις?
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ο ήχος προέρχεται απο μπροστά περίπου στο ύψος που βρίσκεται η τάπα του λαδιού και είναι ήχος σαν να ανοιγοκλείναι κάποια βαλβίδα....κάτι σαν ηλεκτρονικός ήχος......οδηγώντας με 2500 στροφές για ανεβάζοντας ταχύτητα ακούγεται. όταν οδηγώ με μεγαλ΄τερη ταχύτητα δεν γίνεται αντιληπτός. επίσης στο ρελαντι αν ανοίξω απότομα το γκάζι και το αφήσω κλέινοντας το γκάζι ακούγεται ένα σαν ηλεκτρονικό τακ. Ίσως έχω μεγάλη ευαισθησία στους ήχους![]()
![]()
ίσως να μην έχει γίνει αντιληπτό απο σας. Δεν μπορώ να γίνω πιο περιγραφικός..........
thanks anyway....
Δεν οργανώνουμε καμιά μάζωξη να τα δούμε όλα μαζί και το καθένα χωριστά.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ???![]()
![]()
![]()
Εγώ θα φέρω δύο-τρία τενερέδια.....![]()
Εχει γινει και κατι τετοιο δηλαδης???Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Καλώς ήλθες....
Έχεις την αίσθηση ότι μαγκώνει το γκρίπ? Όταν στρίβεις?![]()
Όχι σε Tenere , αλλά σε Καφασάκι (Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εχει γινει και κατι τετοιο δηλαδης???![]()
:a29:
![]()
:a37: :a020: ) ναι
Ρε συ ο BMWδακιας ο κολλητος σου τι επαθε τελικα???
Μπαταρια ητανε??
Την άλλη μέρα που την πείρε του είπαν οι επιστήμονες ότι άλλαξαν μπαταρία.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ρε συ ο BMWδακιας ο κολλητος σου τι επαθε τελικα???
Μπαταρια ητανε??
Εν το μεταξύ πάνω στο δεινόσαυρο δοκιμάσθηκαν 4 (τέσσερις ) μπαταρίες.
Της μηχανής μου, του αυτοκινήτου ενός κολλητού, της φορητής που είχε μαζί του το παιδί του BMW service, και μίας δεύτερης του ιδίου με 95 Ah.
Οι δύο τελευταίες με την μπαταρία του δεινόσαυρου εντελώς εκτός..........
Μάλλον κολλημένη μίζα ή το γ@μημήνο το CANbus , ήτανε , αλλά άμα δεν είσαι μπροστά όταν βάζει το διαγνωστικό , δεν μπορείς να ξέρεις.
Σε εγγύηση είναι οπότε όλα good....
Για τον αντιπρόσωπο της Θεσ/κης δεν θέλω να πω άλλα , σε δημόσιο χώρο.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtenere
Γεια σας συνάδελφοι! Εδω και δυο εβδομάδες είμαι κάτοχος ενος λευκου tenere!!Ξεχάσαμε να σε καλωσορίσουμε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αλήθεια πόσοι ευτυχείς κάτοχοι είμαστε![]()
Για να μετρηθούμε λίγο να δούμε άμα βγάζουμε καμιά ομαδική παραγγελία![]()
1.peskandritsos
2.Anty ο δωδέκατος
3.gliout
4.Varaderokav11
5.jpk chios
6.ggs
7.echoplex
8.paraligo
9.daz
10.gtenere
and counting
Ας αναφέρουν και αυτοί που θα την αποκτήσουν σύντομα...![]()
ρε παπάρα την μπαταρία όντως την άλλαξε. Λες να είναι τόσο large να αλλάζει μπαταρίες για να μην πει στον πελάτη οτι ήταν κολλημένη η μίζα? (Ασε που αν κολλησε μια λογικά θα ξανακολλήσει).Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Την άλλη μέρα που την πείρε του είπαν οι επιστήμονες ότι άλλαξαν μπαταρία.
Εν το μεταξύ πάνω στο δεινόσαυρο δοκιμάσθηκαν 4 (τέσσερις ) μπαταρίες.
Της μηχανής μου, του αυτοκινήτου ενός κολλητού, της φορητής που είχε μαζί του το παιδί του BMW service, και μίας δεύτερης του ιδίου με 95 Ah.
Οι δύο τελευταίες με την μπαταρία του δεινόσαυρου εντελώς εκτός..........
Μάλλον κολλημένη μίζα ή το γ@μημήνο το CANbus , ήτανε , αλλά άμα δεν είσαι μπροστά όταν βάζει το διαγνωστικό , δεν μπορείς να ξέρεις.
Σε εγγύηση είναι οπότε όλα good....
Για τον αντιπρόσωπο της Θεσ/κης δεν θέλω να πω άλλα , σε δημόσιο χώρο.......
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.Ελπίζω ο έμπορος που το αγόρασες να είναι της προκοπής γιατί τελικά το μηχανάκι honda δεν είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από gtenere
συμβαίναι και σε σάς????
ευχαριστώ![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και για το καλοσόρισμα.
Ρε παιδειά είστε σίγουροι ότι δεν ακούγεται και σε σας αυτός ο θόρυβος που μοιάζει με διακόπτη που ανοιγοκλείνει?? γιατί τυ κολητού μου που το πήρε τον ιούλιο (από τους πρώτους και αυτός) μου είπε οτι ακούγεται και σε αυτόν.
Αύριο θα τον συναντήσω και θα το τεστάρω!!!![]()
![]()
Είμαι 36 και το παλίο μου μηχανάκι - KLR- το πούλησα πριν 12 χρόνια. Επειξα όμως με το αυτοκίνητο και την κίνηση και έτσι -τώρα στα γεράματα![]()
- αποφάσισα να νοιώσω ελεύθρος ξανά!!