Σελίδα 78 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 2868737475767778798081828388128178 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.156 έως 1.170 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Πριν κανα μηνα ελεγα στον Γιωργο........ Να μην βιαζονται να μιλανε για κρυα γιατι ο βαζελος παραδοσιακα προς το τελος πεφτει σε χοντρες γκελες ....?????

Δεν θελαμε πολλα.....

Ενα + 3 υπερ σας στο οακα θελαμε....

( Καποιοι αξυριστοι σημερα τραβανε τα μουσια τους.... Και δεν τους ριχνω αδικο....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Πριν κανα μηνα ελεγα στον Γιωργο........ Να μην βιαζονται να μιλανε για κρυα γιατι ο βαζελος παραδοσιακα προς το τελος πεφτει σε χοντρες γκελες ....?????
    ετσι εχασα 3 παιχνιδια στο μπιλιαρδο σήμερα...

είχα να βάλω μονο τη μαυρη και το γ@μουσα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    μαγκες

τουλαχιστον τωρα θα δειξουν αν εχουν τα @ρχιδι@ να παρουν το πρωταθλημα σε τουμπα και οακα..

αν δεν τα χουν, και χασουν βαθμους σε τουμπα και ΕΙΔΙΚΑ στο ΟΑΚΑ με τον γαυρο, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗς ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥς, και ας μην το παρουν το πρωταθλημα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    ρε παιδια πολυ ησυχια που ειναι τα παπαγαλακια?
    εγινα suzukakios

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ναι το είχες πει... και?

Αν μου πεις με σοβαρό επιχείρημα γιατί να χάσουμε εμείς το κύπελλο (πρωταρχικός στόχος της χρονιάς) και ο ΠΑΣ την παραμονή τότε θα δεχτώ ότι ήταν μιλημένα τα 2 ματς.

Μόνο για το στοίχημα να γίνουν όλα αυτά μου κάνει χοντρό.

Εκτός αν εννοείς ότι ο ΠΑΣ δεν εμπλέκεται αλλά οι δικοί μας έκατσαν να χάσουν στο κύπελλο για να πάρουν λεφτά, ενώ χτες που έπαιξαν σοβαρά κέριδσαν ακόμη και με μισή ομάδα.

Ούτε να το δεχτώ μπορώ ούτε και να το αμφισβητήσω με αποδείξεις. Πάντως για τα λεφτά που μπορεί να εμπλέκονται (τί έδινε το 4-0 στο στοίχημα; ) δεν είναι απίθανο.

Άντε να δούμε τί εντεκάδα θα βρει να βάλει ο Σάντος την άλλη βδομάδα. Οι μισοί τραυματίες και οι άλλοι μισοί με κάρτες...
    ακου λοιπον.
    μια γνωμη, ετσι?

τον παοκ ΔΕΝ τον ενδιαφερει το κυπελλο...τον ενδιαφερει η ευρωπη φιλε μου.
    τερματιζει στην κορυφη της τετραδας των πλευ οφ, και κερδιζει συμμετοχη στην ευρωπη.
    Συνεπως....τρελα φραγκα στον πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι των προκριματικων και ΑΠΕΙΡΩΣ ΤΡΕΛΑ ΦΡΑΓΚΑ απο το πρωτο sold out αν κληρωθει με καμμια ομαδα τυπου αρσεναλ.
    και ΑΝ περασει και εκει, εξτρα μπονους για τσου λου.....
    γκε γκε τωρα?

πας γιαννενα...
    οι μονες χαρές που θα δουν αυτες οι ομαδες...ειναι τυπου κατάκτησης κυπελλου.
    περνάνε λοιπν στην επομενη φαση και ....ολα ειναι πιθανα..

αυτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    νομιζω το παιχνιδι χαθηκε οταν βγηκε ο σιμαο

αντι πχ του μλκ του κατσουρανη ο οποιος το χει μαλακισει πολυ ασχημα τελευταια..
    ενω η παικτουρα ο καραγκουνης που περπατουσε και δνε εβγαλε ΟΥΤΕ μια μπαλια ιεναι καλυτερος....

αλλα ξερει μονο να γυρναει στην θυρα και να τους λεει αστοδιαλο.
    γιαιτ κατι αμπαλοι σαν εσενα τον εχουν κανει τοτεμ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GhostRideR_636
    Άντε να αρχίσει η αθλητική κυριακή να δώ τι έγινε γιατι δεν εχω δει τιποτα αυτο το ΣΚ
    The difference between men and boys is the price of their toys.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ...ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΜΕΣΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑ...ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΥΛΑ...ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1 ΤΩΡΑ...ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗ...ΟΥΣΤ...

http://www.sport-fm.gr/article/217589

ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΔ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ...

ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ....ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ενω η παικτουρα ο καραγκουνης που περπατουσε και δνε εβγαλε ΟΥΤΕ μια μπαλια ιεναι καλυτερος....

αλλα ξερει μονο να γυρναει στην θυρα και να τους λεει αστοδιαλο.
    γιαιτ κατι αμπαλοι σαν εσενα τον εχουν κανει τοτεμ
    νευρακια βλεπω..

για ηρεμησε..

εγω ειπα οτι ο σιμαο δεν επρεπε να βγει,

και ναι
    δεδομενων των τελευταιων εμφανισεων (και της σημερινης) του καρα και του κατσουρ,

ο κατσουρ επρεπε να βγει ουτε ο σιμαο ουτε ο καρα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

νευρακια βλεπω..

για ηρεμησε..

εγω ειπα οτι ο σιμαο δεν επρεπε να βγει,

και ναι
    δεδομενων των τελευταιων εμφανισεων (και της σημερινης) του καρα και του κατσουρ,

ο κατσουρ επρεπε να βγει ουτε ο σιμαο ουτε ο καρα
    νευρακια καθολου....νευρακια εχω μονο για τα κολοπαιδα που πηγαν να μπουν στο κλειστο χωρις εισητηριο τα εκαναν μπουρδελο εσπασαν καποια καθισματα και μας εκαναν να πονανε τα ματια μας και να φτερνιζομαστε συνεχεια για κανα τεταρτο απο τα καπονογονα.

εγω απαντησα απλα στο ποστακι σου αναφορικα με τον καραγκουνη την παικτουρα τον τυπαρα την ψυχαρα την παναθηναικη καρδια τον κατακτητη του γιουρο

εγω απαντησα απλα στο ποστακι σου αναφορικα με τον καραγκουνη την παικτουρα τον τυπαρα την ψυχαρα την παναθηναικη καρδια τον κατακτητη του γιουρο
    ναι μονο που στο ποστ μου ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ την λεξη καραγκουνης

για τον σιμαο και τον κατσουρ εγραψα
    αλλα εσυ το βολεψες

εκτος αν εννοεις οτι απαντησες αναδρομικα για παλιοτερα ποστ μου για τον καρα

στα οποια βεβαια, να σου θυμησω οτι ποτε δεν τον εχω πει τοτεμ ή παιχτουρα
    απλα παιχτη ο οποιος με την οση μπαλα ξερει, καποια ποδοσφαιρικα χαρακτηρηστικα και αρετες που εχει, και την ψυχολογια του, μπορει να ανεβασει την ομαδα και να παρει παιχνιδια μονος του..

το χει κανει στο παρελθον, και γω απλα αναγνωριζω την οποια προσφορα του στην ομαδα, μικρη ή μεγαλη δεν εχει σημασια..

αν δεν ηταν αρκετος δεν φταιει ο ιδιος, φταινε οι διοικουντες και οι προπονητες που δεν φεραν καλητερους ή καλητερα δεν αξιοποιησαν του καλητερους που εχουν περασει απο τον παο

εσυ δηλαδη τι περιμενεις? να πει ο καρα (και ο καθε καρα) ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΠΑΟ παραιτουμε?

να ειμαστε λιγο σοβαροι
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αντε την κυριακη θα σας φέρω και υλικό απο την τουμπα με το βάζελο

την οση μπαλα ξερει, καποια ποδοσφαιρικα χαρακτηρηστικα και αρετες που εχει, και την ψυχολογια του, μπορει να ανεβασει την ομαδα και να παρει παιχνιδια μονος του..

μετα απο αυτο δεν εχω κατι αλλο να πω

μετα απο αυτο δεν εχω κατι αλλο να πω

δεν πειραζει

φτανει οι "απαντησεις σου" στα ποστ μου, να χουν σχεση με αυτα που εχω γραψει στο ποστ

και μην απαντας σε οτι θυμασαι και εχεις σκαλωσει

επι της ουσιας ομως τιποτα

ο σιμαο επρεπε να βγει? και αν οχι ποιος επρεπε ο κατσουρ ή ο καρα ή καποιος αλλος?
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Άμα φάει κανα 3μπαλο απο την Ρόμα καλώς να έρθει για την συνέχει στην Τούμπα

ΠΑΟΚ

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3864