Αρχικά δημιουργήθηκε από ThanosGSXR
Ορίστε και το δικό μου, μόλις τελείωσε με τις βελτιώσεις.
Θάνο βάψε τις ζάντες άσπρες!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ThanosGSXR
Ορίστε και το δικό μου, μόλις τελείωσε με τις βελτιώσεις.
Eσυ σκ@σε μην μας πριζωνεις πρωινιατικα,γιατι θελω και γω βαψιμο...(εμαθα οτι χαριζεις galespeed λευκες ισχυει??Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
![]()
)
Γιαννακο μεσα ειμαι γω αν ο καιρος μας κανει την χαρη!Σου εχει και μια εκπληξη ο Νικος...εγινε στριφτερο αγορι εχθες.Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
ρε τρελιαρη μας καυλ..ες παλι κε την κουκλα σου , πραγματικα υπεροχο το μωρο .
Λοιπον παιδες αυτες τις μερες που απ οτι λεει θα εχει καλο καιρο αν ειναι να τα πουμε και απο κοντα , θα κατεβω δικαβαλο με τον κολλητο με το αλλο gsxr . Tι λετε για την Τριτη ? δεν λεω σιγουρα γιατι δεν εξαρτατε μονο απο μενα , GIXXERAKIAS , NIKOSKK και οσοι αλλοι , περιμενω να τα πουμε απο κοντα .
Ολοκληρωθηκε σαν ανδρας!! (σαν παιδι αλλα τελος παντων)
![]()
Keep spamming!!!:a13:
ακουω λεπτομερειες , ελα αφου ξερεις οτι ειμαι περιεργος , ΛΕΓΕ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Eσυ σκ@σε μην μας πριζωνεις πρωινιατικα,γιατι θελω και γω βαψιμο...(εμαθα οτι χαριζεις galespeed λευκες ισχυει??![]()
)
Γιαννακο μεσα ειμαι γω αν ο καιρος μας κανει την χαρη!Σου εχει και μια εκπληξη ο Νικος...εγινε στριφτερο αγορι εχθες.
Ολοκληρωθηκε σαν ανδρας!! (σαν παιδι αλλα τελος παντων)
![]()
Jim οταν παρεις λευκες σαν του ΤRE σε galespeed εχε με στα υποψιν σου για αγοραστη τους οταν τις αλλαξεις σε καμμια βδομαδα ρε.Ευχαριστω.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ps:Εμενανε μου αρεσανε πιο πολυ οι galespeed (θα πεσει κατραπακια απο DimsT εντος ολιγου..3,2,1..![]()
)
Keep spamming!!!:a13:
ΕΕ οχι ρε φιλε και ασπρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Jim οταν παρεις λευκες σαν του ΤRE σε galespeed εχε με στα υποψιν σου για αγοραστη τους οταν τις αλλαξεις σε καμμια βδομαδα ρε.Ευχαριστω.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ps:Εμενανε μου αρεσανε πιο πολυ οι galespeed (θα πεσει κατραπακια απο DimsT εντος ολιγου..3,2,1..![]()
)
εσυ και Τ.R.E ενα πραμα ρε αδερφε
![]()
Σε μια βδομαδακαι παλι πολυ εβαλες
![]()
Που εισαι ΔΗΜΗΤΡΟ ελα να βαλεις τα πραγματα στη θεση τους:rotflmao:
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Μια χαρα σε βρισκωΑρχικά δημιουργήθηκε από Angelo_xan
Ειναι 600 κ6 και το πηρα πριν απο 2 μερες απο Ιταλια! Τρελλαθηκα παιδια στα γεραματα!(35 χρονων ειμαι!!!). Πιστευω να εκανα την σωστη επιλογη!ποσο το πηρες το μωρο
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Με την μεταφορα και το τελωνειο 6.200?. Εχει 4.023 χλμ και φοραει σωληνακια υψηλης πιεσης σε ολους τους δισκους,carbon στο σασι,αλυσιδα,γραναζια,ρυθμιστες αλυσιδας της Lightec και διαφορα ακομα καλουδια της ιδιας εταιρειας (Βιδες,ergal,μανιταρια)!Γενικα ειναι σε αριστη κατασταση...
Μάθε απο τα λάθη σου
^καλοριζικο,παρα πολυ ομορφο!!!....η ζωη δεν σταματα στα 35τωρα θα γουσταρεις
![]()
www.rx7.gr
καλές βόλτες !!!!!
Μην ξεχνάς κάτι : Η μοτο είναι αυτή που μας κάνει και νιώθουμε παιδιά !!!! Και εγώ κλείνω τα 38 το Μάϊο. Γι αυτό σου λέω....ζήσε την![]()
btw η τιμή απίστευτη !!!