Σελίδα 79 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2969747576777879808182838489129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.171 έως 1.185 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    αναβάθμιση σε windows 10 από vista professional (νόμιμα)

θεωρητικά δεν μπορώ να τα κατεβάσω και να τα ενεργοποιήσω με το υπάρχον product key. πρακτικά;

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Νομίζω έχει τελειώσει η περίοδος της δωρεάν αναβάθμισης. Επίσης νομίζω ότι ήταν από Win 7 και πάνω η δωρεάν αναβάθμιση.
    Γράφω νομίζω γιατί δε ξέρω μήπως έχουν δώσει καμία παράταση από τη Microsoft (αν και δύσκολο).

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Τα δωρεάν 10άρια δεν ισχύουν πια, όσο γνωρίζω. Επίσης ποτέ δεν έδινε free upgrade από Vista σε 10 η MS. Έπρεπε πρώτα να αναβαθμίσεις σε 7 ή 8.
    Life begins at 45°.

σωστά είναι αυτά. λέω μήπως υπάρχει κανά bypass πριν ντυθώ Κοκκινογένης

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Νόμιμο, όχι, αφού δεν υποστηρίζονται τα Vista λέμε. Αν είχες 7 ή 8, υπάρχουν τρόποι (ή τουλάχιστον υπήρχαν μέχρι πρόσφατα).
    Life begins at 45°.

υπάρχει/υπήρχε ένα παραθυράκι, μιά έκδοση για ΑΜΕΑ των 10αριών η οποία είχε μείνει "ξεκλείδωτη" (το είχα διαβάσει σε σχετικό τεχνολογικό site) αλλά ισχύει αυτό που λένε οι άνωθεν πως η αναβάθμιση δωρεάν δεν συμπεριλάμβανε τα σβήστα. Οπότε για κλοπιράιτ θα πας, λογικά.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    αναβάθμιση σε windows 10 από vista professional (νόμιμα)

θεωρητικά δεν μπορώ να τα κατεβάσω και να τα ενεργοποιήσω με το υπάρχον product key. πρακτικά;
    Δεν δικαιούσαι αναβάθμιση δωρεάν κατά την μικρομαλακή εταιρία. Όσο για αυτό που είπε ο Γιάννης για ΑΜΕΑ ισχύει ακόμα αλλά είναι άσχετο με το δικό σου λειτουργικό που απλά η μικρομαλακή θέλει να ξεχάσει. Δωρεάν αναβάθμιση δικαιούνται μόνο όσοι έχουν από Wi 8 και μεταγενέστερα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Άσχετο/σχετικό: Τα svista μπορώ να τα βρω "μαμά" έξω από τορεντάδικα; Θυμάμαι πλέον δεν τα δίνει η MS για κατέβασμα. Χτυπημένος δίσκος που δεν μπουτάρει, ελπίζω ότι κάποιο αργαλείο υπάρχει (θα ψαχτώ με κάτι live disks με utilities) να μπορεί να διαβάσει το S/N από την υπάρχουσα εγκατάσταση γιατί το αΦτοκολλητάκι που ήταν στην βάση του λαπιτοπίου είναι φιτίλια και τρίμματα. Όχι, δεν μιλάω για το δικό μου φτουκακά.

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Άσχετο/σχετικό: Τα svista μπορώ να τα βρω "μαμά" έξω από τορεντάδικα; Θυμάμαι πλέον δεν τα δίνει η MS για κατέβασμα. Χτυπημένος δίσκος που δεν μπουτάρει, ελπίζω ότι κάποιο αργαλείο υπάρχει (θα ψαχτώ με κάτι live disks με utilities) να μπορεί να διαβάσει το S/N από την υπάρχουσα εγκατάσταση γιατί το αΦτοκολλητάκι που ήταν στην βάση του λαπιτοπίου είναι φιτίλια και τρίμματα. Όχι, δεν μιλάω για το δικό μου φτουκακά.
    Κάπου πρέπει να έχω τα γνήσια DVD (64 και 32άρια) και μου είναι άχρηστα. Να τα ψάξω το απόγευμα στο σπίτι;

αν δεν είναι πολύς κόπος, ευχαριστώ θερμά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    http://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/k...3399/70261150/ 5 χρόνια τώρα έχει φάει άπειρη ταλαιπώρια....και δεν έχει βγάλει κιχ ....

+1 για τη μάρκους.τη λατρεύω.

απλά ενημερώνω, το πισιούτερ μπούταρε σε Live USB Ubuntu και δουλεύει και ο ήχος του κανονικά. Σοκ και δέος (μου το είχαν παρουσιάσει για προς ανακύκλωση...)

χαριτωμένο, είχα να μπω σε διανομή πολύ καιρό (και δεν το πίστευα ότι αναγνώρισε όλο το Hardware κανονικά, wifi και τα πάντα και τα κοάλα... όχι σαν παλιά με redhat και slackware που έπρεπε να τα κάνω compile όλα...) Ακόμα και torrent client έχει μέσα. Και "store" σαν τα W10...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    απλά ενημερώνω, το πισιούτερ μπούταρε σε Live USB Ubuntu και δουλεύει και ο ήχος του κανονικά. Σοκ και δέος (μου το είχαν παρουσιάσει για προς ανακύκλωση...)

χαριτωμένο, είχα να μπω σε διανομή πολύ καιρό (και δεν το πίστευα ότι αναγνώρισε όλο το Hardware κανονικά, wifi και τα πάντα και τα κοάλα... όχι σαν παλιά με redhat και slackware που έπρεπε να τα κάνω compile όλα...) Ακόμα και torrent client έχει μέσα. Και "store" σαν τα W10...
    Welcome to the bright side...

(αν και τα 10 μια χαρα ειναι)
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

ξες τώρα ένα σατανάκι λέει "βάλε dual boot στο δικό σου, ΒΑΑΑΑΛΕΕΕΕΕΕ" και μετά σκέφτομαι τον πανικό του να "χαθεί" κανένα recovery partition κλπ κλπ κλπ κλπ και λέω καλά δεν είσαι; Και από το USB drive μιά χαρά δουλεύει για να θυμηθείς την χαμένη τέχνη λέμε τώρα

αλλά στο netbook όμως... φρέσκα XP και dual boot... είναι πρότζεκτ για σαββατοκύριακο με κακό καιρό
    επίσης λιώνω στο γέλιο με το εικονάκι που δείχνει "ανθρωπάκι=πληκτρολόγιο" real men do it on keyboard only

επίσης θα πω (στον εαυτό μου) πόσο μα ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΓΚΙΑ το πορτάκι για τον σκληρό δίσκο (που δεν έχει το HP...)

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο