Σελίδα 79 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2969747576777879808182838489129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.171 έως 1.185 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

1.Σε ειδα φιλε στις στροφες στα λιμανακια επειτα απο πτωση με το σκουτερ σου να σου παρεχουν τις πρωτες βοηθειες και εσυ να εισαι παγωμενος απο το σοκ της πτωσης. Ευχομαι περαστικα και αγυριστα

2. Σε ειδα αξεστε Ουνε με το ΤΔΜ σου ξεκρανωτο, σαγιοναρατο, μονο με το μαγιω σου να πηγαινεις με τα οσα στην παραλιακη και να μην σε απασχολει τιποτα. Ηταν απο τις ελαχιστες φορες που και να ετρωγες τα μουτρα σου δεν θα μου καιγοταν καρφι. Παγωσα ομως στην ιδεα αυτων που εχεις πισω. Την επομενη φορα βαλε στο κλουβιο το κεφαλι σου την σκεψη των δικων σου μπας και γλιτωσεις εσυ αλλα κυριως κανας αλλος ανυποψιαστος που θα βρεθει στο δρομο σου.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Γιατι μπορούν...

Όταν βέβαια βροντήξει κανένας πάνω τους αφού περάσουν με κόκκινο, κλαίγονται(άν σηκωθούν)........

Άστο Ηλία, οι περισσότεροι ποδηλάτες(της ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗΣ) θα έλεγα ό,τι είναι μακράν οι χειρότεροι οδηγοί. Νομίζουν ό,τι οι δρόμοι τους ανήκουν(χωρίς να πληρώνουν τέλη και να έχουν πινακίδα), τα πεζοδρόμια κλπ. Το σενάριο το έζησα στο Λονδίνο(στο οποίο κινούμουν ΚΑΙ με ποδήλατο) και παρα λίγο να σαπίσω έναν πέρυσι που ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και με πάτησε, και στο τέλος ζητούσε και τα ρέστα. Μεγάλωσα σε ποδηλατούπολη(Τρίκαλα) και έκανα απο μικρός, και ακόμα κανω, αλλά όλα έχουν και τα όριά τους.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

κΑι ΤωΡα Τι...?? Το avatar του/της aisxos
    Σας είδα...
    Λάρισα-χαλκιδική για διακοπές..(γυρισα την κασσανδρα και την σιθωνια ολη γυρω γυρω συνολο 1400 χλμ εκανα..με μολις 100 ευρω να ειναι καλα το corsaki που μιας και μου εδωσε τοσα σημερα το ελιωσα στο πλυσικο..)
    στο θεμα μας...
    ενας στους δεκα με μπουφαν και γαντια, οχτω στους δεκα με κρανος..
    Σας είδα kawasakiδες vstromaδες tdmαδες bmwαδες ducatαδες ktmαδες με κρανάκια και κοντομανικα...και το ίδιο οι κοπελιες απο πισω...σας φροντισα όποτε σας έβλεπα απο τον καθρέφτη μου να μην φάτε την κινηση που έφαγα εγω καθως ημουν με το αυτοκινητο...
    Σας είδα να μου κάνετε σφίνες και να σας φυλάω,ήθελα να σας χαιρετήσω αλλα δεν πιστευα οτι θα καταλαβετε γιατι χαιρεταω και φοβομουν μην σας χαλασω τις γραμμες σας μιας και 200ριζατε για πλακα..σε είδα τυπα με το kawasaki 1400 με το κοντομανικο να πας 200+ και να παλευεις με τον αερα μιας και ησουν καμια 150 κιλα οπως και η κοπελα σου απο πισω καμια 100 κιλα,και σκεφτηκα να γιατι πηρες τετοια μηχανη..
    σας ειδα να τρωτε βροχη και σας λυπηθηκα αλλα μετα σκεφτηκα οπως ημουν και εγω....στα αρχιδι@ μου!!
    σας ειδα να πατε παρεα παρεα καθε λογης μηχανες..
    σε ειδα και μιλησαμε λιγακι παλικαρι...βγηκες τριτος στις σερρες μου ειπες.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..ωραιο το cbr σου ξεχασα να στο πω...χαζευα το μοτορι σου και εδειχνα στην κοπελα μου τα λαστιχα που ειχες ψιλο διαλυσει..
    σε είδα τυπα με το r1 στα διοδια να σε σταματαει ο τυπας γιατι πηγες να περασεις ετσι..καλα εκανες..και εγω ηθελα να τους γραψω αλλα δεν μπορουσα...ελεος παντως 8.10 λαρισα - θεσσαλονικη σε διοδια..(το ξερατε οτι εχουν βαλει υππαληλο να προσεχει τις μηχανες να μην περνανε?καθετε μπροστα τους.εγω πρωτη φορα το ειδα και εξοργιστηκα!!)
    σας ειδα και σας ζηλεψα..σας ειδα και σας χαρηκα..ειμαι σιγουρος οτι πολλοι ειστε απο εδω μεσα..χαιρετισματα λοιπον απο εδω μεσα...ημουν 6-11/07/10 χαλκιδικη στους δρομους..εγω σας ειδα!!
    σε ειδα και επαθα......
    μιση μηχανη μισο αυτοκινητο...απο μπροστα σαν τσοπερ και πισω σαν smart..νομιζα οτι δεν πας βημα..αλλα εφυγες αφηνοντας λαστιχα με τις 17 αρες σου...αναμενεται φωτο σε λιγο..απιστευτο......εσυ πραγρατικα ηθελες αμαξι....
    καλο καλοκαιρι μαγκες...καλους δρομους να εχετε,
    εγω προκειται να χαθω λιγακι μεσα στο φορουμ να δω τι εχασα αυτες τις μερες και απο αυριο θα χαλαρωσω αρτα..

κΑι ΤωΡα Τι...?? Το avatar του/της aisxos
    οεο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_36432222.jpg 
Προβολές:	534 
Μέγεθος:	97,4 KB 
ID:	203400

Σε ειδα φιλε με τη χαρλευ,αραχτος στην πλατεια της Καλαματας,να πινεις καφε και διπλα να εχεις τη μηχανη.Το οτι δεν υπηρχε καμια μηχανη επανω δε σε παραξενεψε?Εμαθα οτι ερχεσαι απο αυστραλια,οτι την πηρες πριν 5 μερες και την πληρωσες 75 χιλιαρικα χειροποιητη ολη. Κουκλα οπως κ να εχει..

http://img14.imageshack.us/img14/7387/harleybb.jpg

Σε ειδα καριολοβουλγαρε να κανεις αναστροφη σε δρομο με νησιδες και να μη σε νοιαζει τιποτα.
    Με ειδα να πλακωνομαι στα φρενα και κατεβασματα και για αλλη μια φορα το σασμαν να παιρνει νεκρα..
    Μολις ηρθα διπλα σου στραβοκοιταγες..

Φιλαράκι.....πάλι καλά που ΠΑΝΤΑ δίνεις τόπο στην οργή όπως λες.....

Με τον τρόπο που εκφράζεσαι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ σε βλέπω αν δεν δώσεις .....να σε τουλουμιάζει κανένας...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Σας ειδα τσουτσεκια με το BMW το GS το "καλο" Και το TDM ΜΕ εξοπλισμο Fido Dido....Σας αναψα φωτα αλλα πατησατε το Stand by....

ετσι ειναι ....αμα 10 μηνες το χρονο κυκλοφορεις με ΜερσεντοBMW mAtzaFentzoulAs τγιούνινγκ ...ΤΑ φωτα απεναντι τα αναβεις μονο για μπατσορουφιανεμα....

ΠΙΣΩ ρεεε ΨΩΝΑΡΕΣ ... !!!!!
    Accipere quam facere praestat injuriam

οσες φαμε κ οσες ριξουμε φιλε.. Εξω δε μιλαω ποτε, αλλιως ξερω οτι θα τσακωνομαι σε καθε φαναρι.. Και οσο κ αν με εκνευριζουν,δεν εχει νοημα να βγαζω το αχτι μου ετσι,καποια στιγμη με τον ενα η τον αλλο τροπο θα την πατησω.. Ειτε κανενας πιο σερνικος,ειτε 2-3 μαζεμενοι,ειτε μπατσοι κοντα κ να τρεχουμε στα τμηματα.. Βλεπω τον αλλο που λεει εδω μεσα οτι ολο δερνει,αλλα καποια στιγμη θα καταλαβει οτι ηταν λαθος..

pure Kefalonian Mad-ness Το avatar του/της Madkefalonian
    Σε ειδα καλοκαιρινε καβαλαρη με το GS που εκτος του οτι δεν εφτανες να πατησεις κατω σου εσβησε και δυο φορες μεχρι να κανεις την παρανομη αναστροφη σου!
    Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Σε είδα μ@λ@κ@ στην εθνική σήμερα κατά τις 8:45 το βράδυ πριν το πρώτο τούνελ προς Αθήνα που άνοιξες την πόρτα σου στην μεσαία λωρίδα και κατέβηκες λες και ήσουν παρκαρισμένος έξω στο γκαράζ σου! Γιατί αν δε σε έβλεπα εγώ θα ήμουν στο νοσοκομείο, αν όχι πουθενα αλλού και εσύ επίσης!

:a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29:
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Σας είδα ......... κάφροι, απολίτιστοι, ακοινόνητοι, ζώα, αρχιμαλάκες, υπάνθρωποι, μιάσματα του μοτοσυκλετισμού, αλήτες του υπόκοσμου τσοπεροχαρλεάδες να πηγαίνετε καμμιά εικοσαριά μαζί δυό - δυό και να πιάνετε όλο το δρόμο ...........
    Τρεις φορές πήγατε να με πετάξετε στο αντίθετο ρεύμα καθώς σας προσπέρναγα .......... κομπλεξικοί αλήτες ........
    Θα έλεγα κι άλλα για το με ποιόν σας έκανε η μάνα σας και γιατί .......... αλλά τώρα είμαι ήρεμος !!!
    Ρε καθίκια, βρώμοι ......... εξηγήστε το για ποιόν λόγο πήγατε ΕΠΙΤΗΔΕΣ να με πετάξετε έξω από το δρόμο ;;;
    Που σας ενόχλησα ;;;
    Αει στο διάλο παράσιτα ............
    Τους ειδα και εγω (εαν λεμε τους ιδιους) σημερα το μεσημερι να βγαινουν απο Α.Ο. και να οδευουν προς Λουτσα........τουπε και στυλ απο αλλο πλανητη........
    1992-1994 HONDA C50 6V
    1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
    1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
    1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
    2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
    2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
    Τους ειδα και εγω (εαν λεμε τους ιδιους) σημερα το μεσημερι να βγαινουν απο Α.Ο. και να οδευουν προς Λουτσα........τουπε και στυλ απο αλλο πλανητη........
    Το τουπέ τους και το στυλ τους τα έχω χεσμένα !!! Ας έχουν ότι στυλ θέλουν !!!
    Μου είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ !!!
    Να με σκοτώσουν όμως γιατί προσπάθησαν ;;; Δεν κάνω πλάκα !!!
    Με έβγαλαν 3 φορές αντίθετο ρεύμα και άλλες δυο πήγαν να με ρίξουν σε στροφή .............

Δεν είναι πάντως οι ίδιοι καθώς είμαι στην Κρήτη .......
    Οι πινακίδες τους ήταν από Αθήνα και 2-3 ντόπιες .........

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ...
    δυστυχώς Κωστή, έτσι φέρονται αυτά τα ζώα...τούς είχα πετύχει εθνική και κάναν τα ίδια...

Κάλεσα τροχαία κατευθείαν...με είχαν καρότσι με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, 15 χλμ...

ΚΩΛΟΤΣΟΠΕΡΟΚΛΑΜΠΟ@@

Το τουπέ τους και το στυλ τους τα έχω χεσμένα !!! Ας έχουν ότι στυλ θέλουν !!!
    Μου είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ !!!
    Να με σκοτώσουν όμως γιατί προσπάθησαν ;;; Δεν κάνω πλάκα !!!
    Με έβγαλαν 3 φορές αντίθετο ρεύμα και άλλες δυο πήγαν να με ρίξουν σε στροφή .............

Δεν είναι πάντως οι ίδιοι καθώς είμαι στην Κρήτη .......
    Οι πινακίδες τους ήταν από Αθήνα και 2-3 ντόπιες .........

Την αλλα φορα αν συμβει ποτε κατι παρομοιο, παρατηρησε αυτα με τις ντοπιες πινακιδες. Γνωριζω αρκετους απο αυτους. Και θα βρουμε ακρη...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Έχω αρχίσει και σας βλέπω....

Με Tiger

Με διπλες remus ή οτι αλλο

Ακρανωτους...

Γιατί δε μένατε στα TDM που τόσο τα εκθειάζετε στο φόρουμ σας; Γιατι να μου χαλάτε την εικόνα της μηχανής μου

Γιατί ο μαλάκας είναι παντού;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ