κουτακιδες ρε πστ μου...
κουτακιδες ρε πστ μου...
Που είσαι ρε και δεν σε βλέπω?![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Που είσαι ρε και δεν σε βλέπω?![]()
![]()
αν σε πιάσει η προκόπη αύριο και ανοίξεις το μαγαζί ,μπορεί και να με δεις...αν δε σε πιάσει η προκόπη δε πειράζει μπορεί και να με δεις στο καφέ...
Λέω να βάλω κανα σφουγγάρι αύριο στο ktm γιατί έχει αυτοκτονήσει το μισό ζωικό βασίλειο πάνω του...
Σε είδα καθώς έμπαινα θεσ/νίκη desert khaki xtz με την μονή εξάτμιση αριστερά και με 2-3 αυτοκολλητα moto.gr σε βαλίτσα και κράνος.
Εμένα είδες....?????? ...στο mediamark....????![]()
Υ.Γ.: Μάλλον ο σιδερόκωλος θα σε ξέρει![]()
Υ.Γ. Χου ιζ σιδερόκωλος...![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ναι από το mediamark μέχρι φανάρι της μπότσαρη. Με ένα φορτωμένο hornet ήμουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
![]()
Σιδερόκωλος ιζ νταζζ, ο μίστερ "πάω για τσιγάρα στον παραδιπλανό νομό". :rotflmao:
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Εμένα θα λέει. Ναι Μητσάκο τον Andy είδες!
Νικολάκη επίκειται συνάντηση των Σαλονικιών για βόλτα. Stay tuned
edit. Πότε το έγραψες το παραπάνω ρε?
Sent from me using a computer.
Μαύρο, με τανκ-μπαγκ μπροστά και σάκο πίσω.........Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ναι από το mediamark μέχρι φανάρι της μπότσαρη. Με ένα φορτωμένο hornet ήμουν.![]()
Σιδερόκωλος ιζ νταζζ, ο μίστερ "πάω για τσιγάρα στον παραδιπλανό νομό". :rotflmao:....σ΄ωραίος ........
Αυτός ο παλιο-Αποστόλης που 'ξαφανίστηκε.....?????
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Μαζί κατεβήκαμε τον Κηφισσό, εσύ μπλέ Versys, OAX 9ΧΧ, εγώ μαύρο TDM( το γρήγορο..)μια χαρά το πήγαινες, αν και σφήνωνες λίγο παραπάνω απο όσο έπρεπε μερικές φορές..
![]()
![]()
Δεν εχει να κανει με οδηγηση ουτε με μοτοσυκλετα αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση για την σημερινη πραγματικοτητα.
Ερχεραι τυπος στην πενα ντυμενος σημερα στην δουλεια με κατι μπακετες ψωμι στο χερι,μας λεει οτι ειναι ανεργος εδω και πολυ καιρο και σκεφτηκε να φτιαχνει τα ψωμακια σπιτι του να βαζει και διαφορα μεσα και να τα πουλαει.Κοστιζουν 2€αλλα ενταξει τοσο πουλαει,τεσπα καποιοι αγοραζουν αλλοι οχι.Φευγοντας βγαινω και εγω εξω να παρω κατι απο την αποθηκη.Ο τυπος μπηκε σε ενα freelander στην πενα και εφυγε....
![]()
![]()
![]()
ΖΗΤΩ Η ΚΡΙΣΗ![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Σε είδα κι εσένα και τον άνδρα σου...
Και οι δύο είχατε αγκαλιά από ένα αγοράκι....
Αλλά το τυχερό αγοράκι ήταν αυτό που κρατούσε η μητέρα στην αγκαλιά της....
Ερχόσουν προς το μέρος μου με βουρκωμένα μάτια.
Το χέρι σου έτρεμε, ενώ το προέτεινες προς το μέρος μου.
Εγώ σε ρώτησα: "Do you smoke? 'Cause I could really use a cigarrette right now"
Εσύ και ο άνδρας σου ξεσπάσατε σε γέλια, ενώ μου βαστούσες το χέρι σε ένδειξη ευγνωμοσύνης...
Σας ευχήθηκα καλημέρα και συνέχισα τον δρόμο μου με τρεμάμενα χέρια και την καρδιά μου να προσπαθεί να βγει από το στήθος μου....
...Ευτυχώς σε είδα αγοράκι να πηδάς από το πεζοδρόμιο στον δρόμο και πρόλαβα να φρενάρω στο παρά πέντε!
Φίου!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Σε είδα μάλλον Ελβετέ τουρίστα , αν κρίνω από την πινακίδα σου , με το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο σου στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Σιθωνίας ( δρόμος με μία λωρίδα κυκλοφορίας για κάθε ρεύμα και αρκέτες στροφές για όσους δεν γνωρίζουν ) .
Μόλις κατάλαβες οτι θέλω να σε προσπεράσω με το βανάκι της δουλειάς όχι μόνο προσπάθησες να κινηθείς όσο μπορείς δεξιά , αλλά όταν ο δρόμος έκανε ένα πλάτωμα βγήκες δεξιά σε αυτό για να διευκολύνεις όλα τα αυτοκίνητα που ήταν πίσω σου.
Μπράβο ρε μάγκα έδειξες οδηγική παιδεία![]()
Σε είδα με το VStrom δικάβαλο και με το ζόρι να φτάνουν τα πόδια σου το δρόμο! :wacko:
Γιατί δε βρίσκεις κάτι στα μέτρα σου ώστε να μην δυσκολεύεσαι να το κουμαντάρεις αλλά και να μην καθυστερείς και όλη την κίνηση;![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
...πουτανα!!!
ηθελες και τα ρεστα....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δε σου άφησε πουρπουαρ;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...πουτανα!!!
ηθελες και τα ρεστα....
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
ευτυχως οχιΑρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Δε σου άφησε πουρπουαρ;
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...