Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Λοιπόν, αν εξαιρέσεις ότι το 90% του σεναρίου ήταν "δανεισμένο" από τα παλαιότερα επεισόδια, δεν ήταν κακό. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, για να μη σποϊλεριάσω κόσμο, αλλά η Daisy ήταν το καλύτερο πράγμα που συνέβη σε αυτό το επεισόδιο, πιθανότατα και σε όλο το SW σύμπαν![]()
Life begins at 45°.
Με αυτά και με αυτά, ξεχάσατε το 3 nights event που λέγεται childhood's end.
Να μην το αμελήσετε.
Εδώ έχουμε κανονικά ήχο μέσα στο διάστημα, το κλότσημα μας ενόχλησε![]()
Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Φυσικά χθες ήμουν παρόν στην πρώτη προβολή και δηλώνω ενθουσιασμένος!
Βέβαια έτσι θα ήμουν ακόμη και αν για δυο ώρες έδειχνε έναν storm trooper να παίζει σκάκι με τον BB8.
Έχω όμως μερικές απορίες, αλλά δεν θέλω να κάνω spoiler. Μερικά πράγματα της ιστορίας θα ήθελα να ήταν αλλιώς. Ελπίζω να μην γίνει σούπα. Θα ήθελα να θυμάμαι την σειρά, όπως την άφησα.
Μακάρι να μην έψαχνα να βρω ποια είναι ή Phasma. Κατέρρευσε ο κόσμος μου.
Εμένα γιατί δε με ξετρέλλανε ;
Δε μου άρεσε καθόλου ο καινούριος κακός, μα δε μπορούσαν να βάλουν μια πιο "κακιά" φάτσα ;
Πολύ Χάρισον Φορντ, ολίγη από Δύναμη, αλλά αφήνει βέβαια προσδοκίες για τα VIII & IX...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εντάξει, το παίξανε πολύ safe. Κακό δεν ήταν σε καμία περίπτωση, να δώσει κάτι ιδιαίτερο δεν είχε αλλά ήταν σαν μια καλή εισαγωγή χαρακτήρων, παλιών και νέων, που πιστεύω προσπαθούσε να βάλει περισσότερο τους νέους φανς μέσα στην ιστορία. Το βασικό όμως θέμα ήταν πως βγήκαμε απο την ταινία και δεν μιλούσαμε για Jar Jar Abrams. Απο τα επόμενα 2 φυσικά περιμένω πολλά περισσότερα.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett