το τεπόζιτο είναι κόσμημα! Βγαίνει κουκλί το άτιμο, θα πρέπει να γίνει μηχανάκι προσωπικής χρήσης σου. Τα όργανα επίσης γ@μούν, σύλληψη-σχεδιασμός-πραγματοποίηση είναι μοναδικό συναίσθημα!
Το φαναράκι του το μπροστά θα το προτιμούσα μαύρο!
Αυτά!
το τεπόζιτο είναι κόσμημα! Βγαίνει κουκλί το άτιμο, θα πρέπει να γίνει μηχανάκι προσωπικής χρήσης σου. Τα όργανα επίσης γ@μούν, σύλληψη-σχεδιασμός-πραγματοποίηση είναι μοναδικό συναίσθημα!
Το φαναράκι του το μπροστά θα το προτιμούσα μαύρο!
Αυτά!
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
ομορφο![]()
Είσαι μεγάλος μάγκας ρέι!!!! Στο τεπόζιτο θα γράψεις κάτι?
μηχανακι συνολικα δεν μ'αρεσει Σπυρο. ειδικα το πισω φτερο σαν γλωσσα με φαινεται, αλλα περι ορεξεως... αλλα κατι λεπτομερειες οπως τεποζιτο κι ειδικα τα επιχαλκωμενα τμηματα και ακομα ειδικοτερα τα οργανα με εχουν ξετρελανει. μπορει στα γουστα να εχουμε διαφορες αλλα οτι εισαι τεχνιτης σε παραδεχομαι. με το που τα ειδα και σε οσους τα εδειξα παθανε πλακα. ηδη για καποιον περιεργο λογο φανταζομαι καποιο κλασσικο μηχανακι μαυρο με επιχαλκωμενα τμηματα. κοστιζει οσο το χρωμιο η ακομα πιο ακριβο? εκανε τετοια ο παππους μου (μπακιρια κλπ) αλλα πεθανε το 90... και μεχρι προσφατως ειχαμε και εργαλεια απο δαυτον αλλα τα κλεψανε καποιοι για παλιοσιδερα πιθανων.
υγ σορρυ για τα εκτος θεματος.
Σπύρο το μηχανακι ειναι τρέλα!!!μπράβο!
Το χρωμα ειναι απο αλλη εποχη,η ταπα και τα κλιπ ον το ιδιο.
![]()
[QUOTE=lspiros;2304703]ειναι η ικανοποιηση μεγαλη οταν βλεπεις αυτα τα κομματια και ξερεις οτι ειναι μοναδικα.φτερα και οργανα που εφτιαξα μονος μου απο ενα κομματι χαρτι.εχω ανακατασκευασει αρκετα,εχω αναστησει μερικα,εχω χαντακωσει αλλα τοσα.το custom κομματι που παιρνει μορφη ομως και δεν υπαρχει ομοιο του στον κοσμο δεν συγκρινεται με τιποτα..
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Τελευταία τροποποίηση από spd; 31/03/2013 στις 19:29.
HONDA C50, ΥΑΜΑΗΑ special50, SUZUKI gs250, HONDA cr250, YAMAHA xt600, YAMAHA pw50, atv150, HONDA cb250, HONDA cm200, KAWA ltd400, YAMAHA YDS7 250, SUZUKI GSX550ES, YAMAHA ΧΤ250.
Θα μπορούσα να κατατάξω το Baja του Σπύρου στην κατηγορία των μοναδικών ανά τον κόσμο ανακατασκευών που όμοιά τους δεν υπάρχει και συνεπώς ανυπολόγιστης αξίας.
Φανταστείτε να ενδιαφερθεί κάποιος χρηματοδότης για περιορισμένη έστω παραγωγή για μερακλήδες κάποιας - υλοποιημένης πια- ιδέας του Σπύρου.
Σπύρο συγχαρητήρια μαν.![]()
Ως στιγμής φαίνεται πολυ ωραίο και μοναδικό...
θα συμφωνήσω με ποιο πάνω πως το φαναρι μπροστά με χαλάει στο χρωμα...
Καλη συνέχεια![]()
fate tin skoni mou.xa!
Σπυρο μπραβο, βγηκε απιστευτο...
Μολις χαμηλωσει ΤΟΤΕ ειναι που θα δειξει...
Το βαψιμο τονισε και τις γραμμες του τεποζιτου και αποδειχτηκε η καλυτερη επιλογη...
Ισως χρειαζεται κατι ομως γιατι φαινεται μεγαλο το κενο...
Επισης μου ηρθε μια ιδεα...το πανω μερος του πισω φτερου(εσωτερικα στο σκελετο) ισως χρειαζεται λιγο γεμισμα..
Η να γινοταν ιδιο σχεδιο με το τεποζιτο και καποιο γραφικο ή απλα ενα γραφικο(σημα απο παλιο αγωνα π.χ.)
Daytona 1957 beach race
http://bringatrailer.com/wp-content/...oto_resize.jpg
Αλλα και τιποτα να μην κανεις......απλα...![]()
Τελευταία τροποποίηση από Pardalotzatziki; 30/03/2013 στις 10:28.
??????? Της πλακας σχεδιο με τη ζωγραφικη...αλλα καταλαβαινεις τι εννοω
Τελευταία τροποποίηση από Pardalotzatziki; 30/03/2013 στις 13:20.
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΑ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ.
ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ FORUM ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
ΑΡΧΟΝΤΑΣ Ο ΜΑΣΤΡΟΣΠΥΡΕΤΟΣ.
γρηγορες απαντησεις...
η επιχαλκωση ειναι ακριβοτερη διαδικασια απο το νικελωμα μιας και προηγειτε χρωμιωση και μετα ειδικο βερνικι...
στην πλακα του under tail δεν χρειαζεται σχεδιο μιας και κρυβεται απο τη βαση της μπαταριας και το δοχειο αναθυμιασεων(φωτο παρακατω)...
το χρωμα κοκκινιζει λογο του φλας δεν εχει σχεση η φωτο με την πραγματικοτητα...