Σελίδα 79 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2969747576777879808182838489129 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.171 έως 1.185 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σας είδα αγαπημένοι καθρέπτες απο το αμάξι της μήτηρ να είστε δίχω το κρύσταλο....Κατάρα στα χεράκια του κ@##!$%η που έκατσε και έκλεψε τα κρύσταλλα.....Ήμαρτον δλδ.....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σας είδα ποζεράδες wannabe μηχανόβιους στην πλατεία Αγ.Ειρήνης πριν κάνα 2ωρο.

Ο ένας wannabe Sons Of Anarchy με Harley sportster και κράνος γκρι ματ στρατιωτικό να περνάς ανάμεσα από την ασφυκτικά γεμάτη πλατεία γκαζώνοντας την κατσαρόλα μέσα στο κόσμο για να παρκάρεις μπροστά στο Tailor's Made.
    O άλλος με χωμάτινη αμφίεση στολή και μονοκύλινδρο με τρακτερωτά (νομίζω Yamaha WR) που όμως γυάλιζαν όλα δίχως ίχνος χώματος-λάσπης. Φεύγοντας ακράνοβιτς (αλλά η στολή στολή) μπροστά από τα τραπέζια έριξες και ένα ξερόγκαζο και τα άκουσες τα μπινελίκια σου.

Χριστούγεννα έρχονται ρε νούμερα...όχι απόκριες.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    σε ειδα ποζερακο με το 9κ ss, να κινησε με 40 και το κεφαλι κατακοκκινο απο το κρυο, φορωντας απλο μπουφαν. χιλια ευρω κρανος και μπουφαν αστα σπιτι να τα φοραει η ντουλαπα αγορι μου, τοσο μυαλο εχεις.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα με το σκουτερ να οδηγεις σαν μ@λακας αναμεσα στα αυτοκινητα...
    Το νου σου μη σε ''ξαπλωσουν''...
    Για κρανος ουτε λογος βεβαια...
    Τελευταία τροποποίηση από pektis; 07/12/2015 στις 19:40.
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    σε ειδα μανταμ κατω απο το σπιτι μου να βγαινεις απο το παρκινγκ να σταματας καθετα κλεινοντας ΟΛΟ το πεζοδρομιο και να χαζευεις με την τσαντα σου και το κινητο
    κατεβηκα απο το πεζοδρομιο και περασα κανοντας το γυρο αλλα απο απεναντι ερχοταν γιαγιουλα με μπαστουνι
    μολις εφτασε κοντα σου γυρισες την κοιταξες και συνεχισες να χαζευεις με το αυτοκινητο ΠΑΝΩ στο πεζοδρομιο αναγκαζοντας την να κατεβει σιγα σιγα στο δρομο για να περασει γυρω σου
    κατι σαν κι εσενα δεν κανουν ουτε για gangbang
    τα εβαλα ομως περισσοτερο με τον εαυτο μου που εμεινα αναυδος και δεν σε ξεφτιλισα επιτοπου

... τα δυο χαγιαμπουζα στον Ρωσσο. Μα καλα, σοβαρα το πιστεψατε ; :a36:
    κουκουρουκουκου

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Σε ειδα τελευταια στιγμη ασπρε σκυλε στον περιφερειακο αιγαλεου να περπατας στην μεση της δεξιας λωριδας ακριβως στην πορεια μου , φωτισμος μηδεν και εγω να εχω καμποσα χιλιομετρα. Στην τριχα την γλιτωσαμε και οι δυο μας.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    σε ειδα ρε καραγκιοζη το πρωι στην τραπεζα,νεαρος να καθεσαι σε μια απο τις 3 καρεκλες του καταστηματος και οοοολοι οι υπολοιποι να στεκομαστε ορθιοι στην σειρα και μολις ηρθε η υποτιθεμενη σειρα σου σηκωθηκες κυριος και πηγες στο ταμειο!οταν στην ειπα οτι οι υπολοιποι μαλλον ειμαστε μαλακες μου αρχισες τα μα μου και μου ποναει η μεση κλπ,οταν συνεχισα να σου λεω πως αυτο που εκανες ειναι αγενες αρχισες και τις φωνες και πως δεν θα σου πει κανενας αν θα κατσεις και θα κανεις οτι γουσταρεις...
    για καλη σου και καλη μου τυχη συγκρατω τις αντιδρασεις μου και δεν βρεθηκες εσυ νοσοκομειο και εγω μεσα...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σε είδα φιλαράκο με το κουκλί F4 να έχεις όρεξη και να βγάζουμε γούστα για κανα χιλιόμετρο απο την έξοδο προς κόρινθο στον κηφισσό και να τα λέμε και στα φανάρια...προβλεπόμενος και κύριος...πάντα όρθιος φιλαράκο μου

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ευτυχως σε ειδα μ@λακισμενη με την bmw να αλλαζεις λωριδα στο ''χυμα''....
    Ευτυχως που δεν γλυστρισα και ευτυχως που ειχα abs...αλλιώς το ειχα σιγουρο το πεσιμο...
    Σας ειδα και εσας (παρεακι γρηγορων...) και ακολουθησα λιγο...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Δεν ειδα-προβλεψα οτι θα κανεις μλκια και την εκανες, αλλαξες 'ξερα' λωριδα, χωρις να ελεγξεις η απλα γραφοντας με στα παλια σου τα τσαρουχια.
    Εκτος απο μλκς εισαι και ντιπ μλκς, γιατι βρηκες την Χοντρη με το τζαμι σου στο αντιβαρο.
    Κι εμεινες τελειως μλκς οταν το τζαμι εσπασε.
    Αφου εκανα κακα πανω μου (απο τον θορυβο του γυαλιου που εσπασε, περισσοτερο) κι αφου δεν με εριξες, λυθηκα στα γελια.
    Οταν σε ρωτησα αν θες να φωναξουμε πολίς μου ειπες οχι, οποτε κι σιγουρευτηκα οτι πρεπει να την φωναξω.
    Εγινε καταγραφη, εφαγες την κλησουλα σου (να 'ναι καλα οι μαρτυρες απο το απεναντι μαγαζι) κι φυγαμε κυριοι, περιπου, γιατι το γονατο με ψιλοποναει, μα ο ντοττορε ειπε οτι δεν εχει κατι.
    Εγω παντως ακομα γελαω με το ποσο μλκς εισαι.
    Α! Και θα φτιαξω και το ραγισμενο πλαστικο στο μουτρο, που το σκεφτομουνα καιρο.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σε είδα καινούρια μπαταρία να μην έχεις ούτε σταγόνα ρεύμα...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σε ειδα πιθηκομορφε με το 1200 gs να εχεις λαστιχα με τα λινα εξω..
    Σου την ειπα και μου απαντησες,οικονομικη κριση φιλε..
    Τα αναμμενα προβολακια και το τριβαλιτσο,τριβαλιτσο ομως..

:a31:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Σε είδα ρε φορτηγάρα να σε χαίρετάνε όλα τα Ρωσιδακια και μου έφυγε το κλαπέτο!!!
    Μα καλά τι καταθέσεις έχεις κάνει ρπστμ????
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Σε είδα να μου λες ότι θέλει αλλαγή το πισινό και να μην έχει βγάλει ούτε 8μηνο. Τo traction σχεδόν πάντα on, κύρια χρήση αστική με τον μεσαίο χάρτη μέσο όρο και εννοείται χωρίς πίστα (συν ότι ο οδηγός "φλώρος" για το κτήνος ). Και συ να μου λες ότι έχει αγκύλωση ο καρπός μου. Δλδ άλλοι που ναι κάθε Τετάρτη-Πέμπτη στα γνωστά πόσο κρατάει 90 μέρες ? :O

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε