Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Τόσο ευκολοδήγητο το R1. Και μια γιαγιά το καβαλάει. Ασκήσεις γίογκα για τα αρθριτικά κάνει !
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή
Δημοσιεύθηκε αρχικά από zizou Το εχω πει.......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Το εχω πει....... Και εγώ
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Life begins at 45°.
Ρε αυτοι είναι χειρότεροι τρολλ απο εμας!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Πέραν του θρησκευτικού του θέματος, εκτός από κατά μόνας, είναι και σε γκρουπ; Τι γκρουπ;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Πέραν του θρησκευτικού του θέματος, εκτός από κατά μόνας, είναι και σε γκρουπ; Τι γκρουπ; https://www.facebook.com/groups/greekmothers
1. και γιατί λέει το αγόρι μου και όχι ο άντρας μου; 2. Αφού είναι φουλ της πρωτεΐνης παίζει να είναι νηστίσιμο;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 1. και γιατί λέει το αγόρι μου και όχι ο άντρας μου; 2. Αφού είναι φουλ της πρωτεΐνης παίζει να είναι νηστίσιμο; που να το ξερει η κοπελα ρε συ. Και τα αμυγδαλα σου λεει εχουν πρωτεινη αλλα εινα νηστισιμα
Μπαμπα μην πεφτεις !!!! __________________ suzuki bandit 650 suzuki dr250 djebel piaggio medley 150