Σελίδα 79 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 2969747576777879808182838489129179 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.171 έως 1.185 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τι έκανε ο Ριβάλντο? Έβγαζε μάτια......? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στα ανέκδοτα γρήγορα!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    alximistis...

δεν το λέω μόνο εγώ οτι ήμασταν τυχεροί... τσέκαρε δηλώσεις Φερέρ σε συνέντευξη τύπου όπως και αυτή του Μπάγιεβιτς. Κάτι ξέρουν αυτοί παραπάνω για να συμφωνούν στο θέμα "τύχη και νίκη", δεν νομίζεις;

Όσον αφορά το πρωτάθλημα ... την γνώμη μου την έχω εκφράσει! Ναι με ενδιαφέρει αλλά οχι εις βάρος των εμφανίσεων μας ώς ομάδα. Θέλω πρώτιστως να παίζω μπάλα και μετά να πάρω κούπα.

Μην ξεχνάς οτι χωρίς προϊόν , ο κόσμος δεν πατάει γήπεδο και θα έχει 10-15.000 κόσμο η ΑΕΚ αν σέρνεται σε κάθε αγώνα. (Κάτι που έκανε με Φιορεντίνα αλλά οχι με τον ΑΡΗ).

Όσον αφορά το οτι δεν δίνει σημασία στο UEFA, το θεωρώ τουλάχιστον ΓΕΛΟΙΟ σαν δικαιολογία. Δηλαδή πάμε για κούπα , για να βγούμε CH.L. και να κάνουμε τι;... πορεία;... ή μήπως όνομα;
    Για τα λεφτά;... καλά είναι , αλλά όπως είπα χωρίς προϊόν (καλή μπάλα) δεν κάνουμε τίποτα.

Εδώ όμάδες σαν την Λίβερπουλ, την Μπάγερν και κυνηγάνε το UEFA σε ίση βάση με το πρωτάθλημα τους. Εμείς δηλαδή έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα και δεν έχει αξία το UEFA έτσι;.. είναι για "μικρότερες ομάδες".

Καταλαβαίνεις τι λέω;

Όσο για τον φίλο MikeG.... πέταξε μάτια... ειδικά τα μάτια της άμυνας του ΑΡΗ!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    πέσε κάτω
    θα κατεβάσουμε διακόπτες τώρα

Ναι ρε αραχνανθρωπε αλλα που τα κανουμε αυτα;
    Μονο στα πελατακια μας οχι σε ολους.
    Ετσι για να μην βαριεστε και σταματησετε να ερχεστε
    Ποιους θα γ... διασκεδαζουμε μετα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΑΠΛΑΝΙ

ε ναι έχετε καλό μπουρδέλο
    έχεις δίκιο

οι χανούμισσες πάντα είχαν καλή φήμη
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ε ναι έχετε καλό μπουρδέλο
    έχεις δίκιο

οι χανούμισσες πάντα είχαν καλή φήμη
    Το πιο μεγαλα μπουρδελα ειταν κατω στην Τρουμπα......μικρουλι....και ας ειναι καλα ο Αμερικανικος Στολος.....γκε γκε???

ωππππ άντε και σε χάσαμε

άντε να γεμίσει πάλι το κατάστημα

σορρυ δεν ήξερα ότι είχατε μετακομίσει και εκεί....καταλαβαίνω...αμερικανικός στόλος...λεφτά...καλά κάνατε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ολα αυτα εχουν καταντησει βαρετα... εγω περιμενω απλα τον STOUBI Να κανει τη δουλεια του καθε Δευτερα απο δω και εμπρος οπως υποσχεθηκε ...μεχρι τελος Απριλη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    alximistis...

δεν το λέω μόνο εγώ οτι ήμασταν τυχεροί... τσέκαρε δηλώσεις Φερέρ σε συνέντευξη τύπου όπως και αυτή του Μπάγιεβιτς. Κάτι ξέρουν αυτοί παραπάνω για να συμφωνούν στο θέμα "τύχη και νίκη", δεν νομίζεις;

Όσον αφορά το πρωτάθλημα ... την γνώμη μου την έχω εκφράσει! Ναι με ενδιαφέρει αλλά οχι εις βάρος των εμφανίσεων μας ώς ομάδα. Θέλω πρώτιστως να παίζω μπάλα και μετά να πάρω κούπα.

Μην ξεχνάς οτι χωρίς προϊόν , ο κόσμος δεν πατάει γήπεδο και θα έχει 10-15.000 κόσμο η ΑΕΚ αν σέρνεται σε κάθε αγώνα. (Κάτι που έκανε με Φιορεντίνα αλλά οχι με τον ΑΡΗ).

Όσον αφορά το οτι δεν δίνει σημασία στο UEFA, το θεωρώ τουλάχιστον ΓΕΛΟΙΟ σαν δικαιολογία. Δηλαδή πάμε για κούπα , για να βγούμε CH.L. και να κάνουμε τι;... πορεία;... ή μήπως όνομα;
    Για τα λεφτά;... καλά είναι , αλλά όπως είπα χωρίς προϊόν (καλή μπάλα) δεν κάνουμε τίποτα.

Εδώ όμάδες σαν την Λίβερπουλ, την Μπάγερν και κυνηγάνε το UEFA σε ίση βάση με το πρωτάθλημα τους. Εμείς δηλαδή έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα και δεν έχει αξία το UEFA έτσι;.. είναι για "μικρότερες ομάδες".

Καταλαβαίνεις τι λέω;

Όσο για τον φίλο MikeG.... πέταξε μάτια... ειδικά τα μάτια της άμυνας του ΑΡΗ!

Gandalf

Είναι απλό μάγε μην το κουράζουμε. Αυτήν τη στιγμή έχουμε... διαφορετική νοοτροπία!
    Εγώ συμφωνώ υπέρ της καλής μπάλας αλλά κάπου θέλω και αποτελέσματα. Και ναι μία κούπα τη θέλω. Κι αν είναι πρωτάθλημα ακόμη περισσότερο.
    όσο για το ουέφα μιλάς λες και έχει λήξει το θέμα και αποκλειστήκαμε.
    Με εμφανίσεις που εσένα σε τσαντίζουν και σε ενοχλούν κι ακόμα είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.
    Τέλος για τον κόσμο που δεν πατά γήπεδο... τον έχω ΓΡΑΜΜΕΝΟ!!! Και ξέρεις γιατί;
    Γιατί αυτοί που είναι να πάνε... πάνε.
    Είδες στο ματς με τη Φιορεντίνα πόσες φορές η κάμερα έδειξε μπαμπάδες με παιδιά ζευγάρια και παρέες να κάθονται και να βλέπουν;
    Αν είναι να έχω ένα γήπεδο γεμάτο με κάφρους, το μήτσο το σουγιά τον μπάμπη τον κατσαβίδη κλπ... να μου λείπει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Τέλος για τον κόσμο που δεν πατά γήπεδο... τον έχω ΓΡΑΜΜΕΝΟ!!! Και ξέρεις γιατί;
    Γιατί αυτοί που είναι να πάνε... πάνε.
    μην ακουω βλακιες οτι ο κοσμος δε παει γηπεδο.... παιζουμε σε τεραστιο γηπεδο για το επιπεδο της σουφραλιγκ...... ειμαστε 2οι το μεσο ορο εισητηριων και τα μεγαλα παιχνιδια ερχονται στο δευτερο γυρο... οποτε 1οι θα βγουμε ΚΑΙ στα εισητηρια.....

Μα το πρόβλημα ρε φίλε , είναι οτι αυτοί που είδες , που δεν είδαν μπάλα, την επόμενη φορά δεν θα δώσουν 35-50€ για αυτούς και το παιδί τους, να πάνε να δουν την ΑΕΚ να σέρνεται στο γήπεδο..

Όσον αφορά τον τρόπο σκέψης... συμφωνώ.

Προσωπικά προτιμώ να πάω να δω την ΑΕΚ να παίζει μπάλα και ας μην πάρει κούπα εσωτερικά. Αλλά έξω βγαίνοντας να ταράζει τα νερά της Ευρώπης (για τα Ελληνικά δεδομένα λέμε πάντα!)

Όσον αφορά το οτι είμαστε σε πιθανότητες ΄, εντός πρόκρισης, δεν μου λέει κάτι. Ειδικά όταν θα μπορούσαμε κόντρα σε Fiorentina και Elfsborg να είχαμε δύο νίκες (αν παίζαμε μπάλα!) και τώρα να καθόμασταν να δούμε ποιούς θα έχουμε στον επόμενο γύρο και να μην έχουμε Μλάντα , Καλαμαριά, Βιγιαρεάλ και ΟΣΦΠ όλους μαζί!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    μην ακουω βλακιες οτι ο κοσμος δε παει γηπεδο.... παιζουμε σε τεραστιο γηπεδο για το επιπεδο της σουφραλιγκ...... ειμαστε 2οι το μεσο ορο εισητηριων και τα μεγαλα παιχνιδια ερχονται στο δευτερο γυρο... οποτε 1οι θα βγουμε στα εισητηρια.....
    kai me tous gayrous na lene oti exoun 5.000.000 filathlous kai na pigainoun kamia 15.000 me tin veroia...
    Stathera deyteroi sta eisitiria oi..."tritodeyteroi" loipon,an oxi prwtoi...
    me mpourbokrasades stin arxi!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi...

μιλώ για μένα και μερικούς ακόμα ΑΕΚτζήδες που είναι περίπου στην ηλικία μου ...και δεν είναι ο μπάμπης ο σουγιάς κτλ. αλλά κάποιας απαίτησης και απαιτούν τα 25-50€ (το ακριβότερο εισητήριο της Λίγκας) να πιάνουν τόπο.

Αν δεν παίξει μπάλα η ΑΕΚ , με τόσους πάλι θα είναι , όσους έχει και τώρα στις κερκίδες.

Προς το παρόν με τον ΑΡΗ βέβαια , έδειξε καλά σημάδια, οπότε ...ίδωμεν.

Gandalf

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    idi...

μιλώ για μένα και μερικούς ακόμα ΑΕΚτζήδες που είναι περίπου στην ηλικία μου ...και δεν είναι ο μπάμπης ο σουγιάς κτλ. αλλά κάποιας απαίτησης και απαιτούν τα 25-50€ (το ακριβότερο εισητήριο της Λίγκας) να πιάνουν τόπο.

Αν δεν παίξει μπάλα η ΑΕΚ , με τόσους πάλι θα είναι , όσους έχει και τώρα στις κερκίδες.

Προς το παρόν με τον ΑΡΗ βέβαια , έδειξε καλά σημάδια, οπότε ...ίδωμεν.

Gandalf
    mpas se kalos sas me ayth th mpala re paidia..
    edo de bgazoyme to mina tha dinoyme kai 100 e to mhna gia na doyme mpala;

re pate kala;

Πεστα ρε DUCASII...

35? τον αγώνα λέει. Σε γήπεδα και συνθήκες που σίγουρα δεν έχουν να κάνουν με Ευρώπη και ούτε βέβαια της ίδιας ποιότητος αγώνες βλέπουμε.

Να τα δώσω μια φορά τον μήνα ... αλλά παραπάνω και για το θέαμα που βλέπουμε... έλεος!

Α και παρεπιπτόντως.. τα ΦΤΗΝΑ του τελικού του CH.L. είχαν κοντά στα 100?. Θέλετε να κάνουμε συγκρίσεις;

Gandalf

εχετε δικιο οι αποπανω και μη ξεχναμε οτι το φτηνοτερο εισητιριο ειναι 20 ευρα στην ΑΕΚ...ουτε φορακια ουτε τιποτα

αλλα εγω εχω διαρκειας που μου βγηκε φτηνα

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38