Ο θόρυβος αυτός μοιάζει με το κλικ που κάνει η μανέτα του φρένου?
Ο θόρυβος αυτός μοιάζει με το κλικ που κάνει η μανέτα του φρένου?
Sent from me using a computer.
spam mode ONΑρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ρε παπάρα την μπαταρία όντως την άλλαξε. Λες να είναι τόσο large να αλλάζει μπαταρίες για να μην πει στον πελάτη οτι ήταν κολλημένη η μίζα? (Ασε που αν κολλησε μια λογικά θα ξανακολλήσει).
Αϊ πάενε ρε ......είσαι και ηλεκτρολόγος τρομάρα σου
spam mode OFF
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
ακριβώς έτσι daz. τον ίδιο θόρυβο τελικά κάνει και το tenere του φίλου μου όποτε δεν ανησυχώ πλέον. πρέπει να έχει να κάνει κάτι με την λειτουργία του λαδιόυ και το ξηρό κάρτερ που έχει το εργαλείο.
Το είχα ακούσει και εγώ μια φορά αλλά δεν το ξανά άκουσα και δεν το ξανά έκανε. Γιατί δεν ρωτάς κάποιον μάστορα?
Σε ευχαριστώ Daz!
Την προηγούμενη Παρασκευή πήγα για το service των 1000. ο μάστορας που έχειτο ιδιο μηχανακι μου ειπε οτι είναι απολυτα φυσιολογικό.
αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι για το διπλό σταντ μιας και απο οτι καταλαβα το έχεις. σκεφτομαι να το βάλω οπότε θελω να σε ρωτήσω ποσο κοστίζει(τελική τιμή), αν το θεωρείς απαραίτητο και τρίτο και σημαντικότερο αν σηκώνεται η πίσω ρόδα οπότε σε διευκολύνει στην λίπανση της αλυσίδας και σε άλλες εργασίες.
επειδή δεν ποτέ χρησιμοποιήσει διπλο σταντ είναι πρακτικο???
Οντως με το κεντρικο σταντ η πισω ροδα ειναι στον αερα, και σε διευκολυνει για διαφορες εργασιες.Αρχικά δημιουργήθηκε από gtenere
Σε ευχαριστώ Daz!
Την προηγούμενη Παρασκευή πήγα για το service των 1000. ο μάστορας που έχειτο ιδιο μηχανακι μου ειπε οτι είναι απολυτα φυσιολογικό.
αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι για το διπλό σταντ μιας και απο οτι καταλαβα το έχεις. σκεφτομαι να το βάλω οπότε θελω να σε ρωτήσω ποσο κοστίζει(τελική τιμή), αν το θεωρείς απαραίτητο και τρίτο και σημαντικότερο αν σηκώνεται η πίσω ρόδα οπότε σε διευκολύνει στην λίπανση της αλυσίδας και σε άλλες εργασίες.
επειδή δεν ποτέ χρησιμοποιήσει διπλο σταντ είναι πρακτικο???
Κοστος αν θυμαμαι καλα γυρω στο 150αρι.![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Σε όλα τα γνήσια αξεσουάρ Yamaha νομίζω ότι στην τιμή είναι και τα εργατικά να τα περάσουν. Εγώ τουλάχιστον σε ότι έχω βάλει έχω πληρώσει μόνο την τιμή καταλόγου. Σταντ, κάγκελα, χούφτες, ακόμα και βαλίτσες. Τιμή δεν θυμάμαι καλά αλλά στα 140 με 150 πρέπει να ήταν.
Όπως είπε και ο peskandritsos η πίσω ρόδα σηκώνεται για λίπανση αλυσίδας, επισκευή ελαστικού κτλ, ενώ εναλλακτικά με λίγο βάρος πίσω σηκώνεις και την μπροστινή. Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπου δεν βολεύει το πλαϊνό, σε μαλακά εδάφη για παράδειγμα.
Τώρα αν δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει κεντρικό ίσως σου φανεί λίγο βαριά η μηχανή την πρώτη φορά που θα προσπαθήσεις να την σηκώσεις αλλά αν βρεις το κόλπο θα την σηκώνεις, ακόμα και φορτωμένη, για πλάκα. Το κόλπο είναι δεν σηκώνουμε, δεν τραβάμε, μόνο πατάμε.
Ναι το βρίσκω πρακτικό, σοβαρό βοήθημα σε πολλές περιπτώσεις αλλά οποιοσδήποτε νομίζω ότι θα μπορούσε και χωρίς αυτό.
Α! και μία λεπτομέρεια.. Δεν το χρησιμοποιούμε ποτέ μέσα στο καράβι γιατί η μηχανή μπορεί να αρχίσει να περπατάει.
ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ TENERE. ΤΟ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΣΚ ΕΚΑΝΑ ΚΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ, ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΝΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ TENERE ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!
ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ, ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ "ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ" ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΟΤΠΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ. ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ "ΣΗΝΙΑΛΟ" ?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, ΚΑΙ....
ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pyromaniacs
ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ TENERE. ΤΟ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΣΚ ΕΚΑΝΑ ΚΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΥΛΙΑΝΗ, ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΝΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ TENERE ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!
ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ, ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ "ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ" ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΟΤΠΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ. ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ "ΣΗΝΙΑΛΟ" ?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, ΚΑΙ....
ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!
Καλοτάξιδος pyromaniacsΑρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αλήθεια πόσοι ευτυχείς κάτοχοι είμαστε![]()
Για να μετρηθούμε λίγο να δούμε άμα βγάζουμε καμιά ομαδική παραγγελία![]()
1.peskandritsos
2.Anty ο δωδέκατος
3.gliout
4.Varaderokav11
5.jpk chios
6.ggs
7.echoplex
8.paraligo
9.daz
10.pyromaniacs
and counting
Ας αναφέρουν και αυτοί που θα την αποκτήσουν σύντομα...
Τώρα ...σε ότι αφορά την ερώτηση σου..
Η ισχύς της γεννήτριας του 10ere είναι περίπου 500w στις μεσαίες στροφές. Οι λάμπες (στην ουσία είναι μία) με ισχύ 55w.Με πατημένο το σινιάλο είσαι στα 100w.
Οι λύσεις.....
Α. Πας στο μαγαζί που το αγόρασες και λες στο συνεργείο τι θες , και σου κάνουν την πατέντα.
Β. Πας σε λάμπα μεγαλύτερης ισχύος. Έχει μπει μέχρι και κατοστάρα σε 10ere χωρίς προβλήματα (σύμφωνα με τα λεγόμενα αυτού που την έβαλε)
Γ.(Recommended αλλά ακριβή) Πας σε λύση εξωτερικού-ων προβολέων, κατά προτίμηση ομίχλης αλλά με κάτοπτρο και λάμπα για δρόμο (τα ομίχλης έχουν δέσμη κοντή και χαμηλά για να μην αντανακλάται πολύ το φως σε συνθήκες βροχής-ομίχλης).
Δ.(Recommended αλλά ΠΟΛΥ ακριβή).Πας σε xenon (είτε λάμπες προβολέα, είτε εξωτερικού-ων προβολέων) οπότε με έναν ή δύο κάνεις την νύχτα μέρα και επιλέγεις εσύ πότε τους ανάβεις.
Οποιοδήποτε από τα παραπάνω και αν προτιμήσεις , αν έχει ισχύ κάτω από 100w νομίζω είσαι ΟΚ
Τώρα για αισθητικό αποτέλεσμα .......μέχρι και γκόμενα μπορεί να βγάλεις
Ψαροντουφεκά......πόσα Watt είναι τα θερμαινόμενα που έβαλες....?????
![]()
Δεν γραφει το κουτι που εχω κρατησει καρντια μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ψαροντουφεκά......πόσα Watt είναι τα θερμαινόμενα που έβαλες....?????
Θα ψαξω να βρω μηπως γραφει πουθενα στο διαδυκτιο.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,
Τα συγκεκριμένα προβολάκια τα έχω δει και είναι πάρα πολύ όμορφα (μήπως γνωρίζεις που μπαίνει ο διακόπτης τους?) όσο αναφορά τα φώτα xenon ξέρουμε χοντρικά το κόστος και κάποιο link εταιρίας που να πουλάει και να κάνει την εγκατάσταση?
Ευχαριστώ και πάλι![]()
Τα προβολάκια είναι της TOURATECH : το αρίστερο είναι XENON (350ε) και το δεξί ομίχλης (140ε)!!Αρχικά δημιουργήθηκε από pyromaniacs
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,
Τα συγκεκριμένα προβολάκια τα έχω δει και είναι πάρα πολύ όμορφα (μήπως γνωρίζεις που μπαίνει ο διακόπτης τους?) όσο αναφορά τα φώτα xenon ξέρουμε χοντρικά το κόστος και κάποιο link εταιρίας που να πουλάει και να κάνει την εγκατάσταση?
Ευχαριστώ και πάλι![]()
Φαντάζομαι τα βάζεις μόνος σου ή ο μάστορας σου!
link:
touratech
motoraid
Πραγματικα ειναι πολύ ωραία!!! καλή αγορά!!![]()
ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ……!!!!!
Στο xt660.com αναφέρθηκαν δύο-τρεις περιπτώσεις με χαλαρωμένες τις μπροστινές βίδες που συγκρατούν τον άξονα του τροχού.(στην φώτο σε κόκκινο κύκλο)
Επειδή η μηχανή έρχεται λυμένη και συναρμολογείται από τον αντιπρόσωπο επι τόπου, κατά 99% ήταν μ@λακία των Εγγλέζων αντιπροσώπων , και όχι της YAMAHA…αλλά ένας έλεγχος των δικών σας δεν κάνει κακό
![]()
για το τενερε ειναι αυτο ? η το χτ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ……!!!!!
Στο xt660.com αναφέρθηκαν δύο-τρεις περιπτώσεις με χαλαρωμένες τις μπροστινές βίδες που συγκρατούν τον άξονα του τροχού.(στην φώτο σε κόκκινο κύκλο)
Επειδή η μηχανή έρχεται λυμένη και συναρμολογείται από τον αντιπρόσωπο επι τόπου, κατά 99% ήταν μ@λακία των Εγγλέζων αντιπροσώπων , και όχι της YAMAHA…αλλά ένας έλεγχος των δικών σας δεν κάνει κακό
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Tenere 2008Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
για το τενερε ειναι αυτο ? η το χτ?